0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.
Daktarai man pripazino fizinio kruvio astma ir griestai uzdraude lankyti treniruotes,taciau as ju neklausau...Ar yra ko tureciau nedaryti ar kaip tik daryti pries treniruotes kas padetu man "neuzdusti"?Nenoriu mesti...Jau metus einu ir treneris vis elgesi su manimi kaip su stikline taciau as noriu pilnu tempu vytis kitus...
As neklausysiu ju irgi,19m klausiau ir nesportavau,taciau si sporta as isimylejau...manau,nors ir atsilieku,bet man puikiai sekasi tik turbut tureciau mesti rukyti
jau buvau ne karta nuo jo gavusi uz tai...visi naujokai buvom gave
As kaip asmatike turiu privaluma,galiu apsimesti,kad man bloga
Suprantu ir pati,kad darau daug dalyku ko nederetu ir jei ju atsisakyciau manau kad ne tik,kad pasivyciau savus,bet ir pralenkciau...Tik reikia risti su rukymu ir valgymu pries treniruote
Atsiranda ir tokių, kurie koldūnų ar cepelinų į skrandį įsimeta, į autobusą ir sportuot
Pasekmių nejaučiate?
Na as megeje irgi "pakapoti"..kartais supykina bet treneris leidzia pailseti
Pala pala, tu sergi astma ir rūkai????
Viska reikia daryti proto ribose ir viskas bus gerai...
Blyn, Astma yra kvėpavimo takų liga, o siūlai (rūkymo nėra saikingo, Žmogus arba rūko, arba ne) vartoti kvėpavimo takų ligų sukėlėjus. Mąstai ką sakai?
As ne apie rukyma snekejau, o apie nora vytis kitus ir toliau tobuleti esant tokiam dalykui