na... kalbant apie stiliu, tai realiai dar per mazai susipazinau su juo, kad galeciau komentuot. rukopaske, patiko. pasirode, kad tai kazkas tarp kiokushin ir muay thai. klasikiniu karate nelabai kvepejo. tanto jutsu - tikrai dinamiska ir protinga technika. bet velgi gavau tik pagrindus ir zinau per mazai, kad komentuot. tuo labiau nesu susipazines su kitom peiliu valdymo technikom, kad lyginti. bendrai paemus, koi no takinobori ryu man asmeniskai pasirode savitas stilius su savais pliusais ir savo minusais.
apie seminara. visu pirma, maloni pazintis su forumo kolegomis ir su kaimynais is Latvijos. buvo ipatingai idomu su jais porose padirbti ir ivertinti save. fizines "nagruzkes" irgi dave. net man, sportininkui, buvo sunku (bet ir idomu palyginti savo istverme su labiau patyrusiais). Meistrai tikrai geri ir malonus, bet dave paprakaituot. po pirmosios dienos vos parslubavau namo nes kojoms gavau kruvio, kad dar dabar raumenys 'nedirba'. po gero 15km kroso taip nesijausdavau (nors gal tai tiesiog del to, kad pastaruoju metu mazai treneravausi

). prisipazinsiu pirmosios seminaro dienos pabaigoj jau laukiau "kada gi paleis". psichologiniai pratimai... nu tas smaugimas dirzu nebuvo toks baisus kaip is sono atrode. kuno grudinimas.. tik puse sales iveikiau ir sonkauliai pradejo trasket.. o "fainiausias" dalykas buvo atlaikyt penkis meistriuko rimtus smugius i kuna. po penkto smugio akyse aptemo kokioms geroms 3-5 min. ir atsigavau tik pradejes daryt atsispaudimus. o krumpliu zymes ant krutines matomai liko ilgam..
antra diena irgi neprasidejo sklandziai. atslubavau su skaudanciais raumenimis i trenerovke. pagrinde dirbom porose. sito man kaiptik labiausiai truksta, tai buvau labai patenkintas. sparingo irgi dave. ir "peiliais". deja buvau jau an tiek nusikales, kad nebegalejau vikriai judet. o siap man tikrai patiko. drasiai tai galiu vadint ribine treneruote. sonus skaudes dar ilgai (rytoj turbut i darba teks neit.. gerai, kad neipareigojantis darbas).
ir aisku pagarba Siamui uz idomu ir betkuriuo atveju naudinga seminara. apie sekancius irgi praneskit