Latviam jau padėkojom už seminarą, tai belieka padėkoti Siamui, Jūratei, Editai ir Coffeedrinker už kompaniją, už treniravimąsi kartu.
Ačiū jums

O pratimai ten fiziniai, bet kai sunku fizinį krūvį atlaikyti, tada ir yra psichologinė treniruotė. Man sunkiausia buvo ant vieno kumščio stovėti atsispaudimo padėty. Tai ir yra psichologinė treniruotė, kai sako, kad turit išstovėti 6 min, kai stovi ir nebegali, o iš tikrųjų dar šiek tiek gali. Irgi momentas, kada pasiduosi, kiek išstovėsi, nes aš toli gražu neišstovėjau, ir ne aš viena. Tiesiog kova su savimi. Jūratė labai gerai apibūdino tai.
Man labiausiai ir patiko tuo, kad pasimato asmens trūkumai, bent jau man pačiai pasimatė. Kad pasimato, ar kovoji iki galo su savimi ar su kitu sunkioj padėti, ar pasiduodi anksčiau laiko, nes sunku, nes skauda, nes netiki, kad padarysi, nors dar galėtum daryti ir galbūt padaryti, tik tai pareikalautų labai daug pastangų.
Aišku buvo ir įdomių, naujų dalykų rodytoje technikoje.
Dar patiko pratimėlis, kai žmogų smaugia, bet jis kenčia ir priešinasi, kiek gali. Tai duoda pajautimą ir žinojimą, kad net smaugiamas turi šiek tiek laiko, kad nereikia panikuoti, o reikia gintis, na ir pamatai, kiek maždaug turi laiko iki atsijungimo, kai tave smaugia.
Būtų labai malonu pamatyti Koi sąskrydy.