Absoliuti amoralkė. Mano charakteris irgi karštas, ir jei po šio posto pasipainiotum man po ranka, irgi savo rankom nudėčiau tave su malonumu. Tai reikštų, kad aš teisi, kaip supratau iš tavo posto.
Gailėtis žudiko, daryt jam atskirą temą... Tai gal daugiau tokių padarom, kokių pedofilų parankiojam prie to pačio? Dabar madinga...
nu kur jau as sakiau, kad teisus tas kuris nuzude? kur as ka teisinau? nieko as neteisinu, zinok, tik priimu faktus (be emociju) ir isreiskiau savo nuomone. netaip supratai mano posta. nors kaip bebutu amoralu, pripazystu, kad man gaila (nu ipatingu emociju irgi nera, bet..) tik kovotojo. zmona man vienodai (nesupraskit tik vel kaip nors durnai, ten kur rasiau kad "kaikurios zmonos prasosi uzmusamos", tai isvis joke buvo, galima buvo ir susiprast), nes tai eiline niekam nezinoma 'avele' kuri man tikrai nerupi. zmones visam pasaulyje mirsta kasdien, taip pat ir smurtinem mirtim ir jei tai ne mano artimieji arba man patinkantys zmones (nu kaip siuo atveju kovotojai), tai del kiekvieno verkt ar seip nervuotis butu mazu maziausiai kvaila

bet as jo neteisinu nei ka, tik pabreziu, kad nieko apie ta ivyki nezinom, kaip ten buvo istikruju, tad nera ko smerkt (nu cia kiekvieno teise, bet as tikrai nesmerkiu. netgi tu pedofilu (cia kada per lnk apie juos rode) nesmerkiu, nes nezinau ar jie tikrai pedofilai). beje, jei taip butu nutike kazkuriam is mano 'dievaiciu' (neduok dieve) kaip pvz Emelianenko, Machida, Crocop ir tt. tai, patikek, dar ir netokiu "amoralkiu" isgirstum is manes. tema sita man irgi nemaiso, netgi pakankamai idomi. o del karsto charakterio tai rekomenduoju atsargiau reiksti fantazijas kaip kazka 'plikom rankom nudetum' (bent in real, netas tai netas), nes zinok ta padaryti, dar ipac plikom rankom, gali pasirodyt sunkiau, nei tamstos fantaziju salyje, o ir nosis ar sonkauliai tokiu budu gali luzt. aisku nieko asmenisko, taika.
ir kad butu aisku, taip, jis zmogzudys. bet man asmeniskai tai nieko nekeicia. beto... taip gali nutikt daugeliui is musu.