AutoriusTema: a.a. Edwin Valero  (Skaityti 9212 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Akela

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Kov 2008
  • Žinutės: 629
  • Amžius: 46
  • Vieta: Vilnius
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: a.a. Edwin Valero
« Atsakyti #30 įjungtas: 2010 Bal 22, 19:08:49 pm »
Nenoriu nieko smerkti ar teisti, bet pats reiškinys jau ne pirmą kartą atkreipia mano dėmesį. Neseniai vienas amerikietiškų imtynių atstovas netikėtai išžudė savo šeimą ir pasitraukė iš gyvenimo. Taip pat manau atsimenate panašią istoriją nutikusią Lietuvoje, žymiojo operos dainininko V.Noreikos brolis nužudė savo žmoną ir suaugusią dukrą  :(

Įdomus būtų psichologo komentaras, kokie demonai, gyvenantys žmogaus viduje priverčia taip žiauriai pasielgti  :rolleyes: Kiek žinau sergant tam tikromis psichinėmis ligomis žmogus gali matyti ne savo artimuosius, o blogio jėgas  :o
Didžiausia pergalė - įveikti savo baimę...

Atsijungęs bornstubborn

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 720
  • Amžius: 37
  • Vieta: Kaunas-Vilnius
  • Šalis: 00
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #31 įjungtas: 2010 Bal 22, 23:11:53 pm »
psichologas tokiais atvejais jau kompetencijos neturi  :help:
"I have a high art, I hurt with cruelty those who wound me." - Archilocus, 650 B.C.

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #32 įjungtas: 2010 Bal 29, 17:49:05 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
neskubekime teist, nes nezinom aplinkybiu. situacija gali but sudetingesne negu galime issivaizduot. gal koki psichiniai sutrikimai, gal karstas charakteris ar koksnors nesveikas pavydas, gal buitiniai konfliktai iki to davede, gal del pinigu... gal zmona pati isprovokavo. gi nepaslaptis, kad   kai kurios zmonos tiesiog prasosi uzmusamos.   gal dar koks alkoholis isimaise (nors profesionalaus sportininko gerencio neissivaizduoju). visko buna. tik gaila, kad toks neeilinis zmogus tokia beprasmiska mirtim zuvo .
Absoliuti amoralkė. Mano charakteris irgi karštas, ir jei po šio posto pasipainiotum man po ranka, irgi savo rankom nudėčiau tave su malonumu. Tai reikštų, kad aš teisi, kaip supratau iš tavo posto.
Gailėtis žudiko, daryt jam atskirą temą... Tai gal daugiau tokių padarom, kokių pedofilų parankiojam prie to pačio? Dabar madinga...
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs dziudoka

• Auksinis VIP narys
  • Yondan (4 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 2896
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #33 įjungtas: 2010 Bal 29, 18:21:33 pm »
Absoliuti amoralkė. Mano charakteris irgi karštas, ir jei po šio posto pasipainiotum man po ranka, irgi savo rankom nudėčiau tave su malonumu. Tai reikštų, kad aš teisi, kaip supratau iš tavo posto.
Gailėtis žudiko, daryt jam atskirą temą... Tai gal daugiau tokių padarom, kokių pedofilų parankiojam prie to pačio? Dabar madinga...
Stripuli, Stripuli... įkalčiau tau minusų................

Atsijungęs sakalas

• VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2008
  • Žinutės: 1350
  • Amžius: 41

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Bokso Klubas Viksoras
« Atsakyti #34 įjungtas: 2010 Bal 29, 22:07:54 pm »
stripulis:
Citata
Lengviausia yra nuteist... Sunkiausia suprast, bet manau uztektu susilaikyt nuo teisimo...
Ar tau nebuvo tokiu situaciju gyvenime kai ziuri i kita zmogu ir sakai sau : " va koks nieksas, kaip jis taip gali elgtis? as tai jau taip niekada nepasielgciau...", O po kurio laiko atsiduri panasioj situacijoj ir pasielgi net blogiau uz ta zmogu, aisku save poateisini nes turejai viena ar kita priezasti, galu gale juk gero norejai... Bet is salies ziurint tai tavo elgesys niekuo ne geresnis uz to zmogaus kuri tu ne per seniausiai teisei...
Kategoriskumas bei teisimas yra lazda turinti du galus kuriu vienas zemina bai smerkia prasikaltusi, o kitas tuo paciu pateisina save panasiam elgesy.
Cia kaip su pasakimu "visi politikai vagys" toks ispudis kad pats ne toks, o gal tiesiog daugumai abidna, kad patys neturi galimybiu tiek daug pasivogt... |Is kitos puses jei yra doru politiku tarkim gal ju vienetai tai kaip jiems jaustis jei visi juso vagimis laiko jei ne tokiais ir patapti ?

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #34 įjungtas: 2010 Bal 29, 22:07:54 pm »

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2011
  • Žinutės: 3481
  • Amžius: 51
  • Vieta: Panevėžys
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #35 įjungtas: 2010 Bal 29, 22:52:53 pm »
Kada mirsta menininkas, i kapus ji palydi plojimais...Ne uz tai, koks jis buvo, o uz tai, ka jis padare zmonijai. Uz savo kuryba, uz savo darbus...Cia, manau, tas pats- negalim smerkt jo kaip zmogaus, juk nei vienas jo nepazinojom, bet kaip boksininkas jis buvo vienas geriausiu visu laiku sportininku  :clap:
MMA / karate / wudang coach
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 1680
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #36 įjungtas: 2010 Bal 29, 23:42:08 pm »
nu kur jau as sakiau, kad teisus tas kuris nuzude? kur as ka teisinau? nieko as neteisinu, zinok, tik priimu faktus (be emociju) ir isreiskiau savo nuomone. netaip supratai mano posta. nors kaip bebutu amoralu, pripazystu, kad man gaila (nu ipatingu emociju irgi nera, bet..) tik kovotojo. zmona man vienodai (nesupraskit tik vel kaip nors durnai, ten kur rasiau kad "kaikurios zmonos prasosi uzmusamos", tai isvis joke buvo, galima buvo ir susiprast), nes tai eiline niekam nezinoma 'avele' kuri man tikrai nerupi. zmones visam pasaulyje mirsta kasdien, taip pat ir smurtinem mirtim ir jei tai ne mano artimieji arba man patinkantys zmones (nu kaip siuo atveju kovotojai), tai del kiekvieno verkt ar seip nervuotis butu mazu maziausiai kvaila  :nezino: bet as jo neteisinu nei ka, tik pabreziu, kad nieko apie ta ivyki nezinom, kaip ten buvo istikruju, tad nera ko smerkt (nu cia kiekvieno teise, bet as tikrai nesmerkiu. netgi tu pedofilu (cia kada per lnk apie juos rode) nesmerkiu, nes nezinau ar jie tikrai pedofilai). beje, jei taip butu nutike kazkuriam is mano 'dievaiciu' (neduok dieve) kaip pvz Emelianenko, Machida, Crocop ir tt. tai, patikek, dar ir netokiu "amoralkiu" isgirstum is manes. tema sita man irgi nemaiso, netgi pakankamai idomi. o del karsto charakterio tai rekomenduoju atsargiau reiksti fantazijas kaip kazka 'plikom rankom nudetum' (bent in real, netas tai netas), nes zinok ta padaryti, dar ipac plikom rankom, gali pasirodyt sunkiau, nei tamstos fantaziju salyje, o ir nosis ar sonkauliai tokiu budu gali luzt. aisku nieko asmenisko, taika.

ir kad butu aisku, taip, jis zmogzudys. bet man asmeniskai tai nieko nekeicia. beto... taip gali nutikt daugeliui is musu.
:kava:

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #37 įjungtas: 2010 Bal 30, 01:01:37 am »
coffeedrinker, kadangi boksu nesidomiu ir nesidomėsiu, edwin valero man irgi yra eilinė man nežinoma avelė, tik šiuo atveju ne avelė, o vilkas-žudikas.
O šiaip - žudymo nepateisinu išvis, bet dar yra išlygų - sakykim besigindamas ką nors nudobi gatvėje, o jau kai kalbam apie artimuosius - tai išvis nepateisinama, kokios bebūtų priežastys.
Kitiem - politika nesidomiu, pedofilų skandalas man atrodo keistas ir neįtikimas, ir išvis visa tai ne prie ko.
Tiesiog coffeedrinker, man tavo bajeris kaip moteriškos lyties atstovei neatrodė juokingas, o frazė "plikom rankom nudobčiau" irgi yra tokio paties lygio bajeris, kaip kad tavo apie prisiprašančias žmonas - matau irgi nepatiko  :angel: Nežinau, taika ne taika, bet bent jau lygiosios.
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 1680
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #38 įjungtas: 2010 Bal 30, 01:44:28 am »
taika, lygiosios  :handshake: bajeriai lieka bajeriais.

zmonu musimas man atvirai pasakius irgi vienodai (daugumoj atveju tai paciu zmonu reikalas. gali gi skirtis/kreiptis/gintis), nes pas mane tokiu problemu nera ir nebus. 
:kava:

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

Atsijungęs Vitiokas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2007
  • Žinutės: 1962
  • Amžius: 39
  • Бандито

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Jiu jitsu grappling, MMA - Smauglys
« Atsakyti #39 įjungtas: 2010 Bal 30, 07:43:29 am »
taika, lygiosios  :handshake: bajeriai lieka bajeriais.

zmonu musimas man atvirai pasakius irgi vienodai (daugumoj atveju tai paciu zmonu reikalas. gali gi skirtis/kreiptis/gintis), nes pas mane tokiu problemu nera ir nebus.

Niekada nesakyk niekada...  :senis:
Размах на рубль — удар на копейку...
А я наказываю, жестоко наказываю...
Я злой. Но память у меня плохая. И никуда я ничего не записываю. Могу отомстить, забыть, потом снова отомстить...
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #39 įjungtas: 2010 Bal 30, 07:43:29 am »

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 51
  • Vieta: Kaunas