Pagrindines diskusijos > Karyba
Kaip atrodo šiuolaikinis karas....
Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiSKEPTIKE su visa pagarba bet lyginti straik bola ir tikrą mūšį netekslinga
Sakičiau kad SRIKAS formoja neteisingą reakciją ir įpročus
--- Baigti citatą ---
Kol kas taktinių pratybų darbovietėje metu viskas tiko... Nors... Tikras mūšis ir kompleksinės pratybos irgi ne tas pats...
Andrej Nazgul:
Na kaip pav. kulką krumai nesustabdis o straike labai netgi))
Apie šovinių kiekį ypač bunkerius aš nekalbu ir t.t
Ką gero jis gali duoti - CQB proceduros + refleksai dirbant su ginklu
Toks biudzetinis IPS
bet tai tik mano nuomonę
Skeptikas:
Registruotis arba PrisijungtiNa kaip pav. kulką krumai nesustabdis o straike labai netgi))
Apie šovinių kiekį ypač bunkerius aš nekalbu ir t.t
Ką gero jis gali duoti - CQB proceduros + refleksai dirbant su ginklu
Toks biudzetinis IPS
bet tai tik mano nuomonę
--- Baigti citatą ---
Tas tai taip ;) Tiesiog reikia atsirinkti, kas tinka, o kas ne.
Svarbiausia (kaip ir pvz. treniruojantis su peiliu), nepamiršti, kad realybė yra bent jau šiek tiek kitokia.
Pagrindinis tiek bet kurių pratybų, tiek ir airsofto trūkumas - niekas nebijo mirt.... O tai labai stipriai įveda korekcijas į poelgius ir mąstymą.
baramui fighter:
Registruotis arba PrisijungtiPagrindinis tiek bet kurių pratybų, tiek ir airsofto trūkumas - niekas nebijo mirt.... O tai labai stipriai įveda korekcijas į poelgius ir mąstymą.
--- Baigti citatą ---
va va su tuo aš irgi sutinku :chmm:
siamas:
Registruotis arba PrisijungtiTas tai taip ;) Tiesiog reikia atsirinkti, kas tinka, o kas ne.
Svarbiausia (kaip ir pvz. treniruojantis su peiliu), nepamiršti, kad realybė yra bent jau šiek tiek kitokia.
Pagrindinis tiek bet kurių pratybų, tiek ir airsofto trūkumas - niekas nebijo mirt.... O tai labai stipriai įveda korekcijas į poelgius ir mąstymą.
--- Baigti citatą ---
Visi berserkais jaučiasi :kikena:
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją