stripulis:
Sakalui - o va su Sakalu nei su blaiviu nei su girtu muštis nenorėčiau, po to vaizdelio į maišą
Išvada - su Sakalu muštis neįmanoma, Sakalą įmanoma tik sužalot
O kadangi ans man pasirodė labai mielas pilietis, tai artimiausiu metu sparingas nenusimato
Ir vistiek asmeninė padėka už supažindinimą su bokso ir aikido ypatumais
Plius - tamsta buvote man didžiausias netikėtumas - pagal rašliavą forume laikiau jumi esant kokių keturiasdešimties-keturiasdešimt penkių metelių 
Visu pirma dekui uz pagyrimus
Na, o jei jau realiai tai nieko nera neimanomo, zalot manes tikrai nereikia, nors ir suzalot jei be pagalio rankoj, ar netiketai iz uz nugaros uzpuolus ne taip lengva
Bet grizus prie realybes pasikartosiu, kad labai sunku yra teisingai ivertinti meistra nemacius jo kovoje. Daznai akys uzkliuna uz fokusu ir tai vertinam kaip auksciausia kovini meistriskuma, nors taip anaiptol nera.
Kaip taisykle tas kas is salies atrodo efektingai ne visada yra efektyvu kovoje
Taigi nesu as kazkosks super meistras, kad su manim neimanoma butu mustis, Saxsumas vat sekmingai musas ir nesiparina

Turiu dar daug ko ismokt daug ka ivaldyt yra kur tobulet, nesu savim patenkintas ir pastoviai degu smalsumu ir noru pasiekt, suzinot, ismokt daugiau.
O jei jau prabilom apie meistriskuma tai mano galva auksciausio lygio meistras visam seminare buvo Smauglys. negalejau nesizavet jo judesiu tikslumu, atidirbtumu, bei ekonomiskumu, kas ir liudija meistriskuma. Jokio nezgrabnumo rodant technikas, jokiu nereikalingu judesiu, didziulis greitis ir maksimalus efektyvumas. Isties manau mums labai pasiseke, kad musu tarpe yra tokiu meistru didele pagarba jam