Susieti įvykiai

• V-asis Kovos menų festivalis: 2010 Rgp 07 - 2010 Rgp 08

AutoriusTema: Pokalbiai apie 2010 metų KK sąskrydį  (Skaityti 126134 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 1680
  • Amžius: 37
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
Re: Pokalbiai apie 2010 metų KK sąskrydį
« Atsakyti #885 įjungtas: 2010 Rgp 09, 22:38:02 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
gaila tik antrą diena buvau, bet ką mačiau patiko  :clap:  :friends:
reik seminaro kaip neprisileist čiuptuvų(ale grappling atstovo rankų) :) a tai baisiai populiarus patapo toks sportas žiūriu :)

o butu labai naudingas seminaras. labai labai naudingas. nes realiai imtynininkams esu 'grobis'. ir turbut as toks ne vienas  :D
:kava:

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51
  • Vieta: Vilnius

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #886 įjungtas: 2010 Rgp 09, 22:41:12 pm »
Siūlau pasidėlioti kiek galima detalesnį scenarijų kas kada turi vykti, kas ką turi paimti ir padaryti.. Tada atitinkamai daliai darbelių gal pasitelkti jaunų kolegų (suteikiant jiems nuolaidas dalyvauti sąskrydyje).

O tu manai, jog buvo kitaip?  :o

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #887 įjungtas: 2010 Rgp 09, 22:43:02 pm »
o butu labai naudingas seminaras. labai labai naudingas. nes realiai imtynininkams esu 'grobis'. ir turbut as toks ne vienas  :D

Misiūnas šiaip pasakė nemažai infos, kaip prieš imtynininkus elgtis. Panacėjos nėra, bet tai ką pasakė, daugiau nedaug bepridursi - principai tie patys.

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #888 įjungtas: 2010 Rgp 09, 22:57:57 pm »
Misiūnas šiaip pasakė nemažai infos, kaip prieš imtynininkus elgtis. Panacėjos nėra, bet tai ką pasakė, daugiau nedaug bepridursi - principai tie patys.
ir tai neliko nepastebeta  ;-) tik velgi, norejosi daugiau, placiau, smulkiau, issamiau ir daugiau praktiskai padirbt. 
turejau galvoje, kad jei tai butu buves ilgas ir issamus mokomasis seminaras, butu labai naudingas, o dabar atsitiko kaip ir Dziudoka minejo - "slabaku" nesustiprino  :kikena: taigi gavosi tik geras (teorines zinios labai brangios, lieka atidirbinet praktiskai), o ne labai geras (kai kartu igaunamos ir teorines zinios ir praktine patirtis) seminaras. bet velgi cia gristam prie tu paciu seminaru trukmes ir pobudzio problemu, apie kurias jau kalbeta ir viskas issiaiskinta. tikiu, kad kitais metais ir situ problemu nebeliks ir viskas bus dar ir dar geriau  ;-)

Atsijungęs radiatorius

• Auksinis VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 2013
  • Amžius: 52

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #889 įjungtas: 2010 Rgp 09, 23:06:37 pm »
, ir nenorejau per nakti gert, kad po to namo vaziuot negaleciau  :kikena:
  vyrai negeria bet ragauja,bet jei ragaudamas prisigeri ....nieko nepadarysi viskam savas laikas  :kikena:

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #889 įjungtas: 2010 Rgp 09, 23:06:37 pm »

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #890 įjungtas: 2010 Rgp 09, 23:15:02 pm »
Sąskrydžiai ne mokymų kursas. Kitais metais per pus jų mažiau bus. Skirsim laiką pasibendravimui ir linksmoms rungtims ;-)

Nes jei reikia mokymų, čia reikia stovyklą daryt. Gal kada nors... Mintis yra seniai, padaryt savaitinę stovyklą su 2-3 triešomis kasdien ir ją baigti savaitgaliniu sąskrydžiu, kuriame tik rungtys ir pramogos.......

Gal kada nors, nes vargina tie dalykai, laiko ir taip nelabai yra :(

ir tai neliko nepastebeta  ;-) tik velgi, norejosi daugiau, placiau, smulkiau, issamiau ir daugiau praktiskai padirbt. 
turejau galvoje, kad jei tai butu buves ilgas ir issamus mokomasis seminaras, butu labai naudingas, o dabar atsitiko kaip ir Dziudoka minejo - "slabaku" nesustiprino  :kikena: taigi gavosi tik geras (teorines zinios labai brangios, lieka atidirbinet praktiskai), o ne labai geras (kai kartu igaunamos ir teorines zinios ir praktine patirtis) seminaras. bet velgi cia gristam prie tu paciu seminaru trukmes ir pobudzio problemu, apie kurias jau kalbeta ir viskas issiaiskinta. tikiu, kad kitais metais ir situ problemu nebeliks ir viskas bus dar ir dar geriau  ;-)

Atsijungęs radiatorius

• Auksinis VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #891 įjungtas: 2010 Rgp 09, 23:18:13 pm »
Sąskrydžiai ne mokymų kursas. Kitais metais per pus jų mažiau bus. Skirsim laiką pasibendravimui ir linksmoms rungtims ;-)

Nes jei reikia mokymų, čia reikia stovyklą daryt. Gal kada nors... Mintis yra seniai, padaryt savaitinę stovyklą su 2-3 triešomis kasdien ir ją baigti savaitgaliniu sąskrydžiu, kuriame tik rungtys ir pramogos.......

mes tai užsirašysim ,ir pastoviai priminsim  :kirvis:
« Paskutinis taisymas: 2010 Rgp 09, 23:42:43 pm nuo radiatorius »

Atsijungęs radiatorius

• Auksinis VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #892 įjungtas: 2010 Rgp 09, 23:41:45 pm »
Radikai,mano šunėkai tikrai nevogė,nepratę taip daryt, bet jei kažkas iš tavo palapinės nukarosino dešrą,tai bus lyg ir antra vagystė,nes LYG TAI Valentino pinigai dingo iš piniginės. Dėl seminarų,nu nežinau,bet KOI ir ekskomisarai nelabai patiko. Koi dėl savo požiūrio,kad mes čia geriausi, nors kažko ypač koi-ško,atskiriančio nuo kitų karate nemačiau. Žavesio nesuteikė ir beletristiniai pasakojimai iš asmeninio gyvenimo,apie nukarosintas "trofej" salotas... Įdomu mobilus telefonas irgi būtų kaip trofėjus? Koi kovoj ištvermė didelė,bet technika... Po kovos Radiatorius-gladiatorius demonstravo lowkickus,berods ant Sakalo,tai čia "masterstvo"!
Latviai ir ekskomisarų seminarų idėjos sutapo,tik pas latvius buvo,"jesli mne nevychodit" tada darom kitaip, Gario seminarę viskas pavykdavo iškart ir labai gražiai. Kiek mačiau,tai labai graži "pokazūcha", taip finaliniai laužimai efektyvus,bet iki jų prieina labai jau lengvai.
Bokso seminaras,smagu,kad garbaus amžiaus žmonės dar taip pajuda, patiko kova 2 vs 1, ypač esant vienam iš tų dviejų:-)
Misiūnas-jam 47metai? Kažkaip nesitiki.Seminaras,kaip visad aukštumoj,tik gaila,kad neatsivežė kovotojų ir neužsibuvo sąskrydyje.
Latviai,labai jau įtaigūs žvilgsniai užlaužus vargšą "aptarnaujantį personalą" Robertą, labai įtikinamai ir realiai.
Smauglys-labai graži kimono,tik gaila,kad nepasakojo savo gyvenimo, nors žadėjo.
Dj-kylo grėsmė,kad kažkas su juo pasielgs taip,kaip su bardu iš epopėjų apie Asteriksą ir Obeliską.

Kauno dziudokai,nesugebėjo net surinkt vyrų komandos,ir prisiėmė moterų norėjo sąžiningos kovos su džentelmenais...
jei mano šunys nukarosintu dešra aš irgi neprisipažinčiau  :angel:Paslaptis juokauju aš dėl tavo šunėku ,jei ir butu nukarosine tai vargu ar butu iveike .... :kikena: o jei nukarosino kaškas, ne keturkojis gal nors mintyse ačiū  pasakys  :angel:.(jei skani buvo),dėl koi seminaro ,mat šunys (PASLAPTIES  :angel:0)nesakysiu ,bet pritarsiu Paslapčiai norint pasakyt kad visi š ... o mes j... ,bet prieš tai reikėtu  pasiulyt pasibandyt  :punch:,manau atsirastu neišdidžiu pasibandyt  :angel: Ekskomisarai patiko ,profesioanali "pokazūha" gal dėl to kad jau siek tiek čiupinėta ,bet patiko,  ypač palinkėjimas seminaro gale  ;-) matosi kad žmogus vertas  :respect: ir dar didelis dėkui už KANTRYBE  :respect: ,nu tam ,kuris pastovei vaikščiojo po teritorija su kojūku rankose  ,ir žaisdamas tinklini labai šūkavo   :angel:
« Paskutinis taisymas: 2010 Rgp 09, 23:56:48 pm nuo radiatorius »

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #893 įjungtas: 2010 Rgp 09, 23:47:53 pm »
ir dar didelis dėkui ,nu tam ,kuris pastovei vaikščiojo po teritorija su kojūku rankose  ,ir žaisdamas tinklini labai šūkavo  :respect:

Čia tipo Dziudoka?

Atsijungęs dziudoka

• Auksinis VIP narys
  • Yondan (4 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 2896
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #894 įjungtas: 2010 Rgp 10, 01:18:36 am »
DĖMESIO:
Jei kas radot Fiskars kirvį - praneškit man.
Tėtis pasiilgo savo vaikelio  :help:
O toks Rolis pavogė mano kirvį  :senis:

« Atsakyti #894 įjungtas: 2010 Rgp 10, 01:18:36 am »

Atsijungęs dziudoka

• Auksinis VIP narys
  • Yondan (4 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 2896
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #895 įjungtas: 2010 Rgp 10, 01:24:31 am »
......kuris pastovei vaikščiojo po teritorija su kojūku rankose  ,ir žaisdamas tinklini labai šūkavo   :angel:
ėch, gaila nespėjau Radiatoriaus priploti  :evil:, Rolis per trumpus kojūkus išdrožė....

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 47
  • Šalis: 00
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #896 įjungtas: 2010 Rgp 10, 01:50:19 am »
Labas naktis.
Apie praėjusį ir būsimą sąskrydį.
Už praėjusį - širdingas ačiū organizatoriam ir dalyvavusiam.
Trumpi įspūdžiai (nors trumpai man niekad nesigauna, ką bepaskelbčiau)  :kikena:
1. Naujovės.
a)įgarsinimas - šiaip super, bet pageidavimas garsiau paploti tam ar anam man rėžė ausį, nes tai gali būti taikoma daugiau vienas kito nepažįstančių žmonių atsitiktinei miniai (tipo kašio rungtynių žiūrovam ar pan.) nei tokiai grupuotei kaip kad čia buvo susirinkusi. O nauji kovos menai ir koviniai sportai dar ir nuotaiką pagerino - kalbu apie jujajitsu ir ememema - bet rimtai faini naujadarai  :yeahhh:
b) maistas ir gėrimai. kitamet išties arba reik atvežt daugiau giros, arba padaryt ją brangesnę :) grikių košė beigi makaronai su tušonke manau geresnis išmislas nei šašlai ir kugelis, kad ir kaip šie patiekalai būtų skanūs. Nes visų pirma tai pigiau, visų antra sočiau.
c) vagystės ir nusavinimai. saxum lėlių vagystės, radiatoriaus dešra, neduok die jei tai tiesa Valentino pinigai, Raimio "kažkas" -  :nezino: kažkaip žodžių nėr...

(sakiau kad trumpai nesigaus).

2. Senovės.
a) Pritarčiau nuomonei, kad pirmai dienai reikėtų dėt labiau fizinės veiklos reikalaujančius seminarus, to byš, jei (tikiuosi) Smauglio seminarai dar kartosis, tai juos reiktų kelt į pirmą dieną.
b) darosi netgi savotiškai smagu, kad jau antrus metus iš eilės pas mus atvažiuoja grand meistrai, tikėdamiesi čia rasti visiškų dundukų koloniją bei pasipustyti savo plunksneles - pernai turėjom goju ryu, šiemet koi karate  :kikena: Nu nesakykit, vis atrakcija  :luztu:

(kaip ir minėjau, trumpai man dar niekad nesigavo, nu bet nieko, tokia jau aš netalentinga  :rolleyes:)

Apie ateitį.
I. replika į Saxum pasakymą, kad bus mažiau seminarų - neeeeee - dabar kaip tik tiek, kiek reikia buvo - idealiai...
Kas link bendravimo, tai manau, visų pirma reikia galų gale padaryt normalesnes ID korteles - nikus ir vardus užrašyt jose DIDELĖMIS RAIDĖMIS, visų antra, jas ne kabint raištukais ant kaklo, kur jos tai nutrūksta per seminarus, tai susisuka, kad nesimato niko, o segt grafkėm prie rūbų. Tai jau bendravimui "znaimiai" pagelbėtų. Trečia, galima būtų pasinaudot pionierių lagerių patirtimi ir atvykusius momentaliai suskirstyt į komandas bei liept prisistatyt kokiu nors būdu, ketureiliu, trumpu vaidinimuku ar pan, tada iškart dar prieš seminarus būtų labiau susibendrauta tarpusavy, tada ir vėlesnis bendravimas vyktų maloniau ir efektyviau.
O šiaip, jei bendravimui trūksta laiko, tai juk galima pratęst sąskrydį į sekmadienio vakarą, neuždarinėt jo antrą-trečią... Suprantu, kad reik viską ir susitvarkyt ir pan, bet juk galim tvarkyt viską kartu, drauge, o laiką prailgint.
Arba tada jau mažint individualių ir komandinių rungčių skaičių, kad būtų galima būtent pabendrauti (man jų ir atrodo esant per daug) bet man regis vardan bendravimo mažint seminarų skaičių - ne kas... Manau, daug ką būtent tuo sąskrydis ir pritraukia, kad per trumpą laiką gali SUSIPAŽINT su daugeliu sričių.
coffeedrinkeriui: seminarai manau yra skirti būtent susipažinti, ir jei žmogus susidomi, niekas netrukdo mėgint ateičiai rinktis tokią kryptį. Galų gale galima nufilmuot viską ir išsistudijuot namie.
II. asmeninis KLAUSIMAS: prisipažinkit gražiuoju, ar daug kas nesuprantat rusiškai? Tokia mintelė kilo - žiūrau, kad vistiek man pastaruoju metu pasportuot normaliai nesigauna, bo neturiu naparnikės, tai ar nebūtų geriau, jei ir ateinančiais metais seminarus kas nors vestų rusų kalba, man sinchroniškai paversti, idant viską suprastų visi? O jei supranta didžioji dauguma ir nesupranta mažoji mažuma, tai tada būtų galima tai mažumai apie mane susigrupuot ir paversčiau, jei tik reikia. Tiesiog pastaruoju metu kiek man žinoma jaunimas rusiškai nemoka... Bet gal mano žinios klaidingos?

pabaigai pasakysiu, kad man patiko atmosfera šių metų sąskrydy, ir manau, didžiąja dalimi dėl to, kad nebuvo tokio "kolchozo" kaip pernai. Pernai manrods buvo daug atsitiktinių smalsuolių, nelabai ką bendro su kovos menais beturinčių, o šiemet tokių nepastebėjau, žmonių susirinko mažiau ir buvo jaukiau. Galbūt tai ir "dėjo organizatoriam per kišenę", tokiu atveju užjaučiu, bet šiaip smagu kad nebuvo didžiulės minios...

AČIŪ DARSYK VISIEM  :handshake:
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #897 įjungtas: 2010 Rgp 10, 01:55:42 am »
P. s. trumpas karate ir bokso palyginimas - šūtka.
Raimi, mum reikėtų kada nors abiem blaiviem susimušt, tu tik mane vėl k...a išvadink svarbiausia, užsivedimui  :luztu: Nes berods abu kartus tamsta buvote šiek tiek paėmęs ir sudarėte man klaidingą įspūdį apie bokso efektyvumą prieš karate  :kikena:
Sakalui - o va su Sakalu nei su blaiviu nei su girtu muštis nenorėčiau, po to vaizdelio į maišą  :maisas: Išvada - su Sakalu muštis neįmanoma, Sakalą įmanoma tik sužalot   :punch:  O kadangi ans man pasirodė labai mielas pilietis, tai artimiausiu metu sparingas nenusimato  :-( Ir vistiek asmeninė padėka už supažindinimą su bokso ir aikido ypatumais  :respect: Plius - tamsta buvote man didžiausias netikėtumas - pagal rašliavą forume laikiau jumi esant kokių keturiasdešimties-keturiasdešimt penkių metelių ;)
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #898 įjungtas: 2010 Rgp 10, 03:27:16 am »
Citata
galima būtų pasinaudot pionierių lagerių patirtimi ir atvykusius momentaliai suskirstyt į komandas bei liept prisistatyt kokiu nors būdu, ketureiliu, trumpu vaidinimuku ar pan, tada iškart dar prieš seminarus būtų labiau susibendrauta tarpusavy, tada ir vėlesnis bendravimas vyktų maloniau ir efektyviau.

ne nu as atsiprasau, bet dar betruko to, kad pradetume is saves durnius statyt... ir dar "liept"....
 eilerastukai, vaidinimukai ir visi jaustusi durnai, eilerastuku nieks nesugalvotu, o vaidinimukai nesigautu, publika zvengtu, o tie stovetu su durnais dirbtiniais smailais veiduose, negaledami istrukt is nemalonaus demesio centro. o coffeedrinkeris, kuris tikrai atsisakytu tokios nesanturios veiklos butu suprastas kaip 'blogietis', kuris nenori "prisistatyt" ir "susibendraut". kazkaip kas norejo puikiai susibendravo ir be korteliu ir tuo labiau be eilerastuku ar vaidinimu be rysio. kai visus vienija bendras interesas (siuo atveju kovos menai) nesunku rast bendra kalba. taigi nereikia nesamoniu. atsiprasau, kad kimbu, bet nepasmerkit kai kuriu is musu durnoms situacijoms. ne visi nori atsidurti publikos demesio centre.

Citata
coffeedrinkeriui: seminarai manau yra skirti būtent susipažinti, ir jei žmogus susidomi, niekas netrukdo mėgint ateičiai rinktis tokią kryptį. Galų gale galima nufilmuot viską ir išsistudijuot namie.

na ziurint koki. pazintiniai taip, o mokomieji turi leisti savo kailiu kazka praktiskai suprast, kiek tai imanoma. tiesa praktiskai pasibandyt kazkiek buvo leista  :-D  biski kitoks mano supratimas apie seminarus, bet nesigincysim, tiek to. o filmuoti ir studijuoti, tai praktiskai taspats kas mokintis is youtubo. uztai ir sakau, kad reikia seminare ant savo kailio isisavint, kiek tai imanoma. ne studijuot reikia, o atidirbinet.

Citata
II. asmeninis KLAUSIMAS: prisipažinkit gražiuoju, ar daug kas nesuprantat rusiškai? Tokia mintelė kilo - žiūrau, kad vistiek man pastaruoju metu pasportuot normaliai nesigauna, bo neturiu naparnikės, tai ar nebūtų geriau, jei ir ateinančiais metais seminarus kas nors vestų rusų kalba, man sinchroniškai paversti, idant viską suprastų visi? O jei supranta didžioji dauguma ir nesupranta mažoji mažuma, tai tada būtų galima tai mažumai apie mane susigrupuot ir paversčiau, jei tik reikia. Tiesiog pastaruoju metu kiek man žinoma jaunimas rusiškai nemoka... Bet gal mano žinios klaidingos

ne klaidingos. soviecki laikai baigesi ir didele dalis jaunimo nesupranta rusu kalbos. ji pas mus nyksta. dar labai priklauso nuo vietoves kurioje augta. pvz kaune jaunimas pa ruski panimajut, o vilniui toli grazu ne kiekvienas. tikrai zinau, kad vertejas jaunesnei publikai butu nepamaises, bet nelabai man aktualios sitos problemos, as rusiskai moku. o ir jaunesnes publikos nebuvo tiek jau daug.

Citata

Sakalui - o va su Sakalu nei su blaiviu nei su girtu muštis nenorėčiau, po to vaizdelio į maišą   Išvada - su Sakalu muštis neįmanoma, Sakalą įmanoma tik sužalot     O kadangi ans man pasirodė labai mielas pilietis, tai artimiausiu metu sparingas nenusimato   Ir vistiek asmeninė padėka už supažindinimą su bokso ir aikido ypatumais   Plius - tamsta buvote man didžiausias netikėtumas - pagal rašliavą forume laikiau jumi esant kokių keturiasdešimties-keturiasdešimt penkių metelių 

va del Sakalo ir man buvo staigmena. irgi issivaizdavau butent taippat - kaip pagyvenusi bokso treneri  :D jaunas, bet patyres kaip sakoma.  :-)

o kas del desru vagysciu... tai cia jau tikrai stebina. manes lygtai nieks neapsvarino aciu dievui.

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #899 įjungtas: 2010 Rgp 10, 03:53:06 am »
coffeedrinker, ne taip supratai dėl vaidinimukų - gink dieve jokių paliepimų negali būt, suaugę žmonės esam. įrašau - norintys galėtų būti suskirstyti į komandas ir ekspromtu trumpai pasirodyti. O kad kažkas piktybiškai žvengtų ir tyčiotųsi - niekaip netikiu, ne tokie žmonės ten renkasi... Ir išvis čia tik pamąstymas toks, bandau išvengt seminarų skaičiaus sumažinimo  :senis: keliose karate stovyklose esam tą darę, tiesa, ten vaikučių buvo daugiau nei suaugusių, ir vistiek, tokie dalykai labai padėjo geriau "susigrot" ir susipažint. Tik tose stovyklose tokiam reikalui buvo leidžiama pasiruošt, tai gal ir čia tiktų vakarui toks dalykas labiau nei atidarymui  :chmm:

p. s. Raimi, tu žinai dėl ko škias pasitarnavai - norėjai ne vienas šiąnakt dirbt, a nia? O aš taip miego norėjau, prisipažinsiu... Bet pareigos yr pareigos, o pažadai - pažadai  :iklimpo:

labanakt

« Atsakyti #899 įjungtas: 2010 Rgp 10, 03:53:06 am »