Toks nedidelis reziume mano akimis žiūrint...
Žmonių susirinko mažiau nei pernai, tačiau seminaruose jie buvo aktyvesni.
Bendras seminarų lygis labai aukštas. Visi savo reikalo specai
Žaidimai visai neblogai pavyko, tik visgi norėjosi, kad jie ilgiau vyktų
Vedėjas labai gerai padirbėjo. Palyginus su visais kitais sąskrydžiais, kai jo nebūdavo, tai skirtumas akivaizdus. Dziudokai nepatiko, ale ką tie dziudistai išmano, ar ne?

Jiems tik artimą savo ant tatamio numesti terūpi

Atidarymas neblogai gavosi. Grečicho su Vitioku puikią pokazuchą padarė

Tik trumpokai, aš jau pasiruošiau lėkti iki Maximos ir spragėsių atsivežti, galvojau įsitaisysiu fotelyje ir žiūrėsiu iki vakaro

Truputį su vėlavimais bėdų buvo, todėl neįgyvendinome visų planų - aukcionas, filmas, ir kas blogiausia - intelektualus žaidimas, kuriam taip ruošiausi

Nieko, pasiruošta, padarysim per KK gimtadienį vasario mėnesį

Bet buvo naktinis tinklinis. Tas kilovatinis šviestuvas už atidirbo kaip reikalas
Naktinė programa linksma buvo. Jidokwaną į teismą paduosiu už kompromatines nuotraukas

O kai baigėsi angliarūgštė 23 valandą vakaro ir alaus nebebuvo galima įsipilti? Mačiau nerealią paniką daugumos akyse
![Labai juokinga :-]](http://www.fightclub.lt/forum/Smileys/default/zvengia.gif)
Bet Įgarsintojas buvo taip ištroškęs, kad rado metodą, kaip tą alų iš bačkų ištraukti

Tik kad ne šaltas...
Antra diena vėl su vėlavimais, daugelis pavargę, bet visi gyvi

Uždarymą sušiko lietus, bet... Puse velnio gavosi. Nors uždarymą kiek kitaip buvau suplanavęs.
Bendrai paėmus, tai geriausiai pavykęs sąskrydis iš visų 5. Geriausiai jam buvo pasiruošta, visgi patirtis savo daro

Prieš akis jau matau 6-ojo sąskrydžio modelį, bet... Dabar laukia KK gimtadienis vasario mėnesį. O iki jo dar Realių kovų turnyrai, kuriuose, tikiuosi, bus ne vienas forumietis