Na, juk niekas netrukdo parašyt laiškelį, paskambint, ar galų gale pasijungt prie forumo. Juolab visai įdomu būtų išgirst jų komentarų Capoeiros temoje. Ir nepamirškim, kad pravest galėtų, bet ar lygis pakankamas? Juk mūsų liaudis priekabi. Pernai, žėk ir Honiballo danai nepadėjo 
Tiesiog turbūt nežino apie šitą forumą, nors vieną iš ilgiau lankančių capoeiristų mačiau forume, bet seniai, o ir buvo parašęs gal tik kelias žinutes.
Man irgi būtų įdomu, jeigu parašytų forume ar pravestų seminarą. Labiausiai mane domina, kaip jie parodytų capoeiros kovinę pusę ir kaip atsakytų į forumiečių kritiką. Nežinau, ar pakankamas lygis. Kaip capoeiristų, turbūt, bet jei jiem reiktų kovoti su kitais stiliais, tai nežinau... bet labai norėčiau pamatyt
O jeigu žiūrėti ne tik iš kovinės pusės, tai, manau, toks seminaras turėtų patikti forumiečiams. Nes įdomi ir jų technika (pagrinde kojų smūgiai), ir judejimas, ir išsisukimai nuo smūgių. Jų tarpusavio kova ar žaidimas (kas kaip nori, taip vadina) žmonių rato vidury su muzika ir dainom atrodo tikrai įdomiai ir neįprastai, bent jau man. Tai reginys, spėju, neblogas būtų