Susieti įvykiai

• V-asis Kovos menų festivalis: 2010 Rgp 07 - 2010 Rgp 08

AutoriusTema: Pokalbiai apie 2010 metų KK sąskrydį  (Skaityti 128596 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Hearior

• Svečias
Re: Pokalbiai apie 2010 metų KK sąskrydį
« Atsakyti #525 įjungtas: 2010 Lie 13, 16:40:37 pm »
Saxum žiūrėk, dar vieną spragą radau.
Tarkim man 30 metų. Aš esu susituokęs. Tarkim esu neforumietis.
Taigi man kaina būtų 100lt. Tada aš paprašau savo žmonos, kad ji užsiregistruotų fightclub.lt ir ji tampa forumiete. Tada man auto kaina krenta nuo 100 iki 40lt. Nes neparašyta, kad forumietis turi eiti kartu....

Hearior

• Svečias
« Atsakyti #526 įjungtas: 2010 Lie 13, 16:46:06 pm »
Ir šiaip tada, jeigu esu susituokęs, tai kaina 50lt, tas pats ir jeigu esu kažkieno vaikas :DD Vadinasi visiem max 50lt tada :D
Taisyk

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 1680
  • Amžius: 37
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #527 įjungtas: 2010 Lie 13, 17:22:09 pm »
tai man reiskia jau 180lt?  :D
:kava:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 47
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #528 įjungtas: 2010 Lie 13, 17:38:43 pm »
Saxum, išmesk man regis visas tas nuolaidas ir tą jovalą ir perrašyk...
nes dabar kokis tai briedas gaunasi.
vaikam iki tiek tai nemokamai, ok.
forumiečiam 20 litų pigiau, ok.
jei eina du vienos šeimos forumiečiai, nesvarbu, broliai, sesės, asilo pusbrolio bobutės ar tėvai, turėtų būt sakykim dar kokiais 20 lt. pigiau, jei vienam forumiečiui 100, tai antram TOS PAČIOS šeimos forumiečiui -80 (nepamenu kainų, čia pavyzdys). o ten tokia makalynė, jei du forumiečiai iš vienos šeimos tai nuolaidos nėr, o paskui jei antrasis forumietis koks tai brolis ar sesuo, tai yr, o bendrai tai nėr, ir t. t. ir pan.
ir viskas.
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #529 įjungtas: 2010 Lie 13, 17:45:05 pm »
Dar sykį apžiūrėjau, kas nors tuoj mane pakars ant sausos šakos, bet mažint kainą perpus antram šeimos nariui - nelogiška net ir krizės metu... ir nesąžininga tiem, kurie narių neturi :)

kažkaip kaip ir zaprosta... neforumietis be šeimos - 100, neforumietis +1 šeimos narys 180, neforumietis +2 šeimos nariai 260
forumietis be šeimos 80, forumietis +1 šeimos narys (nesvarbu, abu forumiečiai ar tik vienas iš jų) 140, forumietis +2 šeimos nariai (nesvarbu, forumiečiai jie ar ne)200...
tada nereiks skirstyt į tėvus ir seseris, pilnamečius ir nepilnamečius, nes vistiek dar normaliai pinigais gausis, o jei per pusę dalyt - tada jau tikrai "žiaurokokas" smūgis biudžetui...

nes va (atsiprašau, merginos, jei vardus painioju) berods jūratei su edita biški nesąmonė gaunasi, kiek suprantu, sutuoktiniui forumiečio, net jei jis ne forumietis, nuolaida yra, o sesei - jau ne, nes pilnametė, nors ji netgi forumietė?
gal klystu, bet berods, pats Saxum sakei, kad joms jokių nuolaidų papildomų nebus, o berods pats man rašei, kad man tai jau yra, už pilnametį sutuoktinį... tai kuo jau jis geriau už sesę? :)
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #529 įjungtas: 2010 Lie 13, 17:45:05 pm »

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #530 įjungtas: 2010 Lie 13, 18:08:23 pm »
Saxum žiūrėk, dar vieną spragą radau.
Tarkim man 30 metų. Aš esu susituokęs. Tarkim esu neforumietis.
Taigi man kaina būtų 100lt. Tada aš paprašau savo žmonos, kad ji užsiregistruotų fightclub.lt ir ji tampa forumiete. Tada man auto kaina krenta nuo 100 iki 40lt. Nes neparašyta, kad forumietis turi eiti kartu....

Kokia čia spraga? Tavo žmona (kurios neturi) gali registruotis, tau kaina nesikeičia. Man tai ***, kas tavo žmona, aš vertinu tik einančiuosius. Bet jei ji eina, tuomet tau kaip šeimos antram nariui taikoma 50 proc. nuolaida (bendras biudžetas, bendri pinigai, krizė, p... ir t.t.).
« Paskutinis taisymas: 2010 Lie 13, 18:18:36 pm nuo Saxum »

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #531 įjungtas: 2010 Lie 13, 18:18:08 pm »
jei eina du vienos šeimos forumiečiai, nesvarbu, broliai, sesės, asilo pusbrolio bobutės ar tėvai, turėtų būt sakykim dar kokiais 20 lt. pigiau, jei vienam forumiečiui 100, tai antram TOS PAČIOS šeimos forumiečiui -80 (nepamenu kainų, čia pavyzdys). o ten tokia makalynė, jei du forumiečiai iš vienos šeimos tai nuolaidos nėr, o paskui jei antrasis forumietis koks tai brolis ar sesuo, tai yr, o bendrai tai nėr, ir t. t. ir pan.
ir viskas.

Kartoju n-tajį kartą - nuolaida taikoma kai iš tos pačios šeimos piniginės mokama  :banging: Nesuprantu kaip nedašyla  :nezino:

Dar sykį apžiūrėjau, kas nors tuoj mane pakars ant sausos šakos, bet mažint kainą perpus antram šeimos nariui - nelogiška net ir krizės metu... ir nesąžininga tiem, kurie narių neturi :)

Nuolaidos daromos tik tam, kad tas pats biudžetas per daug nenukentėtų. Kad būtent paskatinti ŠEIMAS atvykti. Pasiimti vyrą, žmoną, vaikus.

Citata
kažkaip kaip ir zaprosta... neforumietis be šeimos - 100, neforumietis +1 šeimos narys 180, neforumietis +2 šeimos nariai 260
forumietis be šeimos 80, forumietis +1 šeimos narys (nesvarbu, abu forumiečiai ar tik vienas iš jų) 140, forumietis +2 šeimos nariai (nesvarbu, forumiečiai jie ar ne)200...
tada nereiks skirstyt į tėvus ir seseris, pilnamečius ir nepilnamečius, nes vistiek dar normaliai pinigais gausis, o jei per pusę dalyt - tada jau tikrai "žiaurokokas" smūgis biudžetui...

Šeimai gaunasi labai didelis smūgis tiek mokėti, todėl ir taikau didesnes nuolaidas.

Citata
nes va (atsiprašau, merginos, jei vardus painioju) berods jūratei su edita biški nesąmonė gaunasi, kiek suprantu, sutuoktiniui forumiečio, net jei jis ne forumietis, nuolaida yra, o sesei - jau ne, nes pilnametė, nors ji netgi forumietė?
gal klystu, bet berods, pats Saxum sakei, kad joms jokių nuolaidų papildomų nebus, o berods pats man rašei, kad man tai jau yra, už pilnametį sutuoktinį... tai kuo jau jis geriau už sesę? :)

Jei sesės turi atskiras pajamas, tai pala - kodėl joms reikia nuolaidų? O Jei norėtų atsivežti jaunėlę sesutę, kuriai 16 metų ir neturi SAVO pajamų, tai tam ir yra nuolaida.
« Paskutinis taisymas: 2010 Lie 13, 18:25:13 pm nuo Saxum »

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #532 įjungtas: 2010 Lie 13, 18:19:39 pm »
Ir šiaip tada, jeigu esu susituokęs, tai kaina 50lt, tas pats ir jeigu esu kažkieno vaikas :DD Vadinasi visiem max 50lt tada :D
Taisyk

Dar vienas matematikas. Jau aukščiau surašiau. Čia viskas gerai apgalvota, o jei kam nedašyla - mokykitės, mokykitės, mokykitės  :teisejas:
« Paskutinis taisymas: 2010 Lie 13, 18:24:53 pm nuo Saxum »

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #533 įjungtas: 2010 Lie 13, 18:29:55 pm »
Saxum, o šiaip - kam skatint atvykt šeimas, jei šeimoje pvz. tais reikalais domisi tik tėtis (ar tik mama)?
kol kas sugalvoju tik tokį variantą - tėtis užsiiminėja, vaiką atsiveža, kad tas pažiūrėtų, kaip kokybiškai leist laiką, o kad kažkas pažiūrėtų vaiką, tai tam reikalinga mama :)
čia toks gaunasi pusiau labdaringas mažojo jaunimo švietimo sąskrydis? ar tikrai pagerėja reikalai, kai vienoje vietoje būna pusė besidominčių ir pusė maklinėjančių, kuriem tikrai tokie dalykai neįdomūs  :chmm: gaunasi paskui va toks va turgus, vieni patenkinti geru laiku, kiti neturi ką veikt ir šlaistosi...
nes pinigine prasme daug va neužsikali žmogus, jei tokios nuolaidos... tai gal ne dėlto šeimos reikalingos?
aišku, gražu, sutarimas vsio takoje, bet jei aš nesidomėčiau kovos menais, tai vyras manęs čia netemptų, jei nesidomėtų jis -irgi palikčiau jam tą savaitgalį "laisvą" :) arba sau :D
bet čia šiaip - baigiau darbus, tai atsirišo liežuvis (pirštai) - galima nekreipt dėmesio.

p. s. saxum, mano su vyru piniginė - ne bendra, jei kalbam apie laisvalaikį, nežinau, ar vertėjo čia skaičiuot kur kieno koks biudžetas, būtų tikrai mažiau susipriešinimo ir neaiškumų tiesiog skaičiuojant vienos šeimos narius pagal giminystę, o ne pagal piniginę... kaip kad daroma pvz. sporto klubuose... ar sesuo su broliu, pilnamečiai ar ne pilnamečiai, ar vyras su žmona - vistiek gauna nuolaidą.

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #534 įjungtas: 2010 Lie 13, 18:33:07 pm »
1. Nuolaidų apskritai nenorėjau daryti, padaryt vieną kainą 100 lt ir nesukam galvos, bet kolegos ilgai įtikinėjo, kol įtikino padaryt :) Taip ir maniau, kad bus klausimų, kiek čia man, kaip čia mokėt, kaip čia. Taip visuomet būna.

2. Šių nuolaidų esmė - suteikti didesnes galimybes šeimoms. Tarkim yra šeima ir turi vaiką 14 metų vaiką. Jei be nuolaidų, šeimai kainuoja 300 lt. Na, mažai šeimų, kurios gali iš biudžeto tiek pinigų skirti. O šioje sistemoje mokėti teks trečdaliu mažiau - 200 lt. Analogiškai, jei tik vyras su žmona, gausis vietoj 200 lt tik 150 lt. Kiekvienais metais būna klausimų dėl nuolaidų šeimos nariams, kai iš vienos piniginės mokama. Ir šiuo atveju arba visai nuolaidos nedaryt, arba daryt ŽENKLIĄ, nes maža nuolaida NIEKO neįtakoja. Pagavot mintį?

3. Jei du forumiečiai pilnamečiai, tai kaip ir savo atskiras pajamas turi, iš atskirų piniginių rūbus perkasi ir t.t. Kaip ir atskiros šeimos ;-) Kokios čia nuolaidos? Aišku, jei dar studentauja, tai iš tėvų kišenės viskas, tai ten esu pataisęs, kad nedirbantiems ir studentaujantiems galioja šeimos nario nuolaida.

Tai kažkiek aiškiau? Sudėtingumo čia nėra. Forumietis/neforumietis nekreipkit dėmesio, jums tai visiškai negalioja, tiesiog tai taikoma, kad priverst daugiau užsiregistrout forume :-)

« Atsakyti #534 įjungtas: 2010 Lie 13, 18:33:07 pm »

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #535 įjungtas: 2010 Lie 13, 18:40:55 pm »
Saxum, o šiaip - kam skatint atvykt šeimas, jei šeimoje pvz. tais reikalais domisi tik tėtis (ar tik mama)?

Aš jau rašiau, kad kiekvienais metais sulaukiu tikrai daug klausimų ir prašymų šeimų nuolaidoms. Realiai tos nuolaidos nieko nepakeis, kas norės - tas atvyks, kam neįdomu - nevažiuos (visvien pinigai). Čia pagalba tiems, kas tikrai nori šeimomis atvažiuoti. Tokių galiu pavardinti. Bet kam reikia? Ir tau tas pats galioja, per daug pervedei, teks grąžint per renginį :)

Citata
čia toks gaunasi pusiau labdaringas mažojo jaunimo švietimo sąskrydis?

Visa FIGHTCLUB.LT veikla yra pusiau labdaringa. Per 6 metus pajamų tikrai ne tiek daug turėjom, o išlaidų, tai bent jau pirmieji renginiai - visi iš šeimos biudžeto... O jei vertinti darbą, už kurį galima gauti pajamų, tai čia kelios dešimtys tūkstančių susidaro...

Citata
ar tikrai pagerėja reikalai, kai vienoje vietoje būna pusė besidominčių ir pusė maklinėjančių, kuriem tikrai tokie dalykai neįdomūs  :chmm: gaunasi paskui va toks va turgus, vieni patenkinti geru laiku, kiti neturi ką veikt ir šlaistosi...

Nebus tikrai, nes kaip ir rašiau, kam neįdomu - nevažiuos.

Citata
nes pinigine prasme daug va neužsikali žmogus, jei tokios nuolaidos...

Tikslo užsikalti neturiu. Yra tikslas padaryti renginį pelningu, bet pelną jau esu suplanavęs kur nukreipti (jis, beje, FIGHTCLUB.LT plėtrai). Bet ne apie tai kalba.

Citata
p. s. saxum, mano su vyru piniginė - ne bendra, jei kalbam apie laisvalaikį, nežinau, ar vertėjo čia skaičiuot kur kieno koks biudžetas, būtų tikrai mažiau susipriešinimo ir neaiškumų tiesiog skaičiuojant vienos šeimos narius pagal giminystę, o ne pagal piniginę... kaip kad daroma pvz. sporto klubuose... ar sesuo su broliu, pilnamečiai ar ne pilnamečiai, ar vyras su žmona - vistiek gauna nuolaidą.

Tai labai juokingai gausis, kai septyni 40-mečiai broliai, turintys savo šeimas ir atskirus verslus prašys nuolaidų. Fig jums...

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #536 įjungtas: 2010 Lie 13, 18:44:53 pm »
Turėjau galvoj forumo studenčiokes, jei jom yra nuolaidos - tai ir šaunu, daugiau nieko nereik.
Man nieko grąžint irgi nereik - nusipirk sau už juos kibirą ledų rytdienai į darbą - vis kokia moralinė parama bus  ;-) - už nepaprastai gerus darbus - ir visai aš nejuokauju, tokio atsidavusio žmogaus tai dar paieškot reik  :respect:

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #537 įjungtas: 2010 Lie 13, 18:46:58 pm »
Turėjau galvoj forumo studenčiokes, jei jom yra nuolaidos - tai ir šaunu, daugiau nieko nereik.
Man nieko grąžint irgi nereik - nusipirk sau už juos kibirą ledų rytdienai į darbą - vis kokia moralinė parama bus  ;-) - už nepaprastai gerus darbus - ir visai aš nejuokauju, tokio atsidavusio žmogaus tai dar paieškot reik  :respect:

Tai toms studenčiokėms bus nuolaida, nes susikerta su logika kitaip. Nepilnametis pas mus bus iki 23 metų  :luztu:

Hearior

• Svečias
« Atsakyti #538 įjungtas: 2010 Lie 13, 19:05:02 pm »
Ta prasme rimtai turi galvoj, kad nepilnametis nuo 23 skaitysis ten?
Mano draugui 21, tai jam tik 50 reiks mokėt?

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #539 įjungtas: 2010 Lie 13, 19:12:57 pm »
Ta prasme rimtai turi galvoj, kad nepilnametis nuo 23 skaitysis ten?
Mano draugui 21, tai jam tik 50 reiks mokėt?

Kalba apie ŠEIMĄ kai eina.

« Atsakyti #539 įjungtas: 2010 Lie 13, 19:12:57 pm »