Sportas > Bendra sporto tema

Girų (svarsčių) kilnojimo sportas

<< < (10/12) > >>

baramui fighter:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiO kur Tu matai, kad iskelus parasiau ikvepiama?  :chmm:
Cituoju save- iskelus iskvepiama . Tai yra isrovus. Lyg ir taip. :nezino:

--- Baigti citatą ---

kažkaip įdomiai...aš iškėlęs įkvėpiu... kažkaip nieko blogo nepastebėjau  :nezino:
bet šiaip įdomus niuansas

Saxum:
Tokia bendra taisyklė galioja visur, kur tik su sunkesniu darbu susiję - sunkiausioje vietoje iškvepi (per burną, žinoma).

Smauglys:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiKartais darau panašius pratimus, nes darbas su gira tuom geras, kad nereikia daug vietos. Balkone užtenka, o padaryt galima daug ką. Čia imtynininkams parodomi pratimai, bet dirbti jėgai, "sprogimui", manau, galima visiems
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

O čia giros derinamos su kitais pratimais. nežinau, "nepatiko" pakelta galva tada, kada svoris keliamas į viršų. Pagal visus patarimus ir rekomendacijas, reikia žiūrėti pirmyn ir pakėlus svorį jokiu būdu negalima žiūrėti aukštyn.

Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

--- Baigti citatą ---
Nesu girų ekspertas, bet pagal kūno laikyseną ir dinamiką pirmas klipas man patiko :-)

Jedd:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtikažkaip įdomiai...aš iškėlęs įkvėpiu... kažkaip nieko blogo nepastebėjau  :nezino:
bet šiaip įdomus niuansas

--- Baigti citatą ---

Kai vieną kart apsisuks ir įsiskaus galva ir parklupdys ant kojų, pradėsi iškėvpinėt iškėlęs ;)

baramui fighter:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTokia bendra taisyklė galioja visur, kur tik su sunkesniu darbu susiję - sunkiausioje vietoje iškvepi (per burną, žinoma).

--- Baigti citatą ---

na aš ne visai stūmimo veiksmą turėjau galvoje, kuomet išstumi ir iškvepi, aš turėjau galvoje ta swingavimo veiksmą... nors reiks pabandyti ir taip ir taip.  ;-)

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją