Pagrindines diskusijos > Kovos menai

Hapkido

<< < (6/10) > >>

bornstubborn:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiAtvirai nemanau kad aikidokai sugebėtų technika, pateikti taip kad ją suderinti su smūgais. Manyčiau, jiujitsu galima butų pasirinkti.

--- Baigti citatą ---
Ir kodėl taip manai? Rašai "atvirai", o aiškumo jokio  :kikena:

Dainiux:
prisiminiau to Meistro, kichap propaguotojo pavardę- Sideo Kin. Niekas nepamenate? važinėjo buvusioje TSRS ir rodė kichap'ą?

bornstubborn:
na aš tai niekaip... Su daugeliu forumiečių palyginus, aš - neūžauga  :kikena: :kikena: :kikena:

Paladinas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtiprisiminiau to Meistro, kichap propaguotojo pavardę- Sideo Kin. Niekas nepamenate? važinėjo buvusioje TSRS ir rodė kichap'ą?

--- Baigti citatą ---
Na pats jo nemaciau, mano pora draugu ji mate (neatsimenu ar per telika, ar gyvai), tai...
Tai lig ir neblogai tas dede ish Ki-Hapo pavare tada...  :angel: :-)

Dainiux:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNa pats jo nemaciau, mano pora draugu ji mate (neatsimenu ar per telika, ar gyvai), tai...
Tai lig ir neblogai tas dede ish Ki-Hapo pavare tada...  :angel: :-)

--- Baigti citatą ---
Mačiau jo pasirodymą, tai patiko. Patiko  :D nerealiai jaunas, nors jam- septyniasdešimt tada kažkur buvo. O žmonai- apie dvidešimt, bet skirtumo realiai nesimatė. Ir rimtai čia. O galimybes tai parodė irgi nerealias- su mašina per jį važiavo jam gulint ant vinių, ant galvos šaligatvio plyteles daužė su kūju....Na, paruošęs organizmą, arba kitus dalykus gerai išmano  ;-)

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją