Pagrindines diskusijos > Karyba
LDK kariai XVI -XVIII a.
Berserk:
Tiesa yra viena, tik tai nereishkia kad kiekvienas ja interpretuoja pagal save. Nebruku savo nuomones, o bandau parodyt zmogui kad jis nukrypsta savo pajeskose i lankas. As nesu jo mokytojas kad mokinciau ji kritiskai vertint informacija kuria jis gauna. O iskrytikavau jo posta, net jis buvo visiskai klaidingas mano nuomone. Jam gi idomu atrasti ta istorine tiesa apie LDK karius.
Jei as noreciau parodyt savo isprusima, postas budu X kartu dydesnis, su daugeliu datu ir nuorasu ir nebutu rasitas darbo metu. Jus deja manes asmenishkai nepazystat, ir vertinat visiskai klaidyngai vien is keliu postu. O mano nuomones pateikimas nevisada buna priimtinas visiems, bet visiems neitiksi ir as to visiskai nesekiu.
Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiIr taip toliau..... Jei kazhkas domina, visada ishpradziu paskaitykyt knygas i protingus zmones, priesh rashidamas visishkai kvailas ishvadas. Dabar tykios kad nukreipiau jus teisinga kryptim ir Lietuvei suzinos apie savo kovines tradicijas kazkiek daugiau.
Čia į ką taip Ponas kreipiatės? :chmm: Ar Jūsų kas klausė " genialaus "patarimo? Čia vyksta diskusija, o ne Jūsų "išprusimo" tikrinimas.
Minusas vien už begalę klaidų. Ištaisom arba trinsiu Jūsų "išvadas" ir "patarimus".
Ir įspėjimas už kurstymą panaudoti jėgą ( dėstytoją Jūsų reik per galvą su kaušu ir t.t. Cit. pabaiga).. Pirmas ir paskutinis.
--- Baigti citatą ---
Dainiux, tu kirviu jei taip toliau muojuosi, tai atsips.... Kas del kurstymo, tai cia uzlankstei konkreciai...
Dainiux:
Registruotis arba PrisijungtiTiesa yra viena, tik tai nereishkia kad kiekvienas ja interpretuoja pagal save. Nebruku savo nuomones, o bandau parodyt zmogui kad jis nukrypsta savo pajeskose i lankas. As nesu jo mokytojas kad mokinciau ji kritiskai vertint informacija kuria jis gauna. O iskrytikavau jo posta, net jis buvo visiskai klaidingas mano nuomone. Jam gi idomu atrasti ta istorine tiesa apie LDK karius.
Jei as noreciau parodyt savo isprusima, postas budu X kartu dydesnis, su daugeliu datu ir nuorasu ir nebutu rasitas darbo metu. Jus deja manes asmenishkai nepazystat, ir vertinat visiskai klaidyngai vien is keliu postu. O mano nuomones pateikimas nevisada buna priimtinas visiems, bet visiems neitiksi ir as to visiskai nesekiu.
--- Baigti citatą ---
Visada pacituokite tą žmogų, kuriam skiriate savo pastebėjimus. To nemačiau ir tai gaunasi "pamokymai visiems". Man asmeniškai jų tikrai nereikia. :handshake: Jei ką rašote nenorėdami įžeist , o juokaujate- tam yra skirti ženklai gale ( šypsenėlės).
Skeptike- šiuolaikinė technika padeda kirvius išgaląst ilgam, bet dėkoju už Jūsų tėvišką rūpestį ir dėmesį :handshake: ( ir nesijaudinkite dėl mano humoro jausmo- jis puikiai suvokiamas ir naudojamas mano gyvenime). :D
Berserk:
As SOL'a citavau. Tesiogei jo posto neciavau, o komentavau jo poasta. Man taip patogiau buvo. manau neidemei tema skaitet,todel ir praleidot SOL'o posta. :P
Skeptikas:
Registruotis arba PrisijungtiSkeptike- šiuolaikinė technika padeda kirvius išgaląst ilgam, bet dėkoju už Jūsų tėvišką rūpestį ir dėmesį :handshake: ( ir nesijaudinkite dėl mano humoro jausmo- jis puikiai suvokiamas ir naudojamas mano gyvenime). :D
--- Baigti citatą ---
Labai jau profesija atitinkantis supratimas pas tave apie tvarkos daryma - bananu per galva, tai dar ne tvarka.... Iskaitant tai, kad Berserk ne lietuvis, pvz.
P.S.: kaip ir kiekvienas zmogus be humoro jausmo, tu irgi isitikines, kad su juo viskas tvarkoj ;)
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją