AutoriusTema: Pult nelaukiant ar laukt nepuolant  (Skaityti 34897 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Pult nelaukiant ar laukt nepuolant
« Atsakyti #30 įjungtas: 2005 Bal 04, 12:54:07 pm »
2 Mokytojas:

matai tas  :maisas: nevisada gali padet. manai kad treniruotes duos tinkama psichologini pasirengima? tik treniruotes? juk ar nematete tokiu atveju kai gerai treniruoti vyrukai pasimesdavo konfliktinese sitoacijose.
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Fallin Snow

• Svečias
« Atsakyti #31 įjungtas: 2005 Bal 04, 13:44:15 pm »
Citata
manai kad treniruotes duos tinkama psichologini pasirengima? tik treniruotes? juk ar nematete tokiu atveju kai gerai treniruoti vyrukai pasimesdavo konfliktinese sitoacijose.

Cia priklauso nuo to kaip,kur,pas kokius zmones ir su kokiu tikslu treniruojiesi.jei rupinsiesi ne vien fiziniu,bet ir psichologiniu pasirengimu,manau kad rezultatas bus.

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #32 įjungtas: 2005 Bal 04, 15:05:26 pm »
kaip paciam pasirupint psichologiniu pasirengimu? atleiskit bet mano arsenale turbut sis ginklas ir yra silpniausias :) buvau uzdaves ir sukures tokia tema, taciau daug pasiulimu nebuvo.
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Atsijungęs Mokytojas

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Kov 2005
  • Žinutės: 455
  • Amžius: 60
  • Vieta: Klaipėda
  • Ugnis ir vanduo kiečiausias uolas paverčia smėliu

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • www.KovosKlubas.lt
« Atsakyti #33 įjungtas: 2005 Bal 04, 19:26:14 pm »
To Lonsas:
Cia buvo Egio temai skirtos mintys.

Lonsas Nesiblaskyk - "...pasigaves gabaliuka - kas cia?, kas cia?"
Klausyk... mintis tokia:
"Forumas - Ziniu puodas didelis", bet pasemsi is jo tik pagal savo "sauksto dydi".
Na o jei dar ir stipriai "makaluosies", tai ir ta ka pasemei istaskysi.
I "burna" nieko nebepateks.
"Alkanas" liksi ir vel blaskysies ieskodamas ir t.t.

Susikaupk... pasistenk pamatyti visa vaizda, o ne gabaliuka.
Kartais norint pamatyti, reikia gerai isiziureti.
Kartais norint isgirsti, reikia gerai isiklausyti.
Galva turi... visa kita laiko, kantrybes ir pastangu klausimas.
„Niekas žmogaus taip nestabdo kaip jis pats save.” A.Belas
„Tik pasieke tikslą sužinome, kad kelias buvo tinkamas.” P.Valeri

„Kvailiausi žmonės, kuriuos aš pažįstu, yra tie, kurie viską žino." M.Sorbesas

Atsijungęs Drakons

• 3 kyu
  • *
  • Žinutės: 357
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #34 įjungtas: 2005 Bal 04, 23:13:19 pm »
Na Paklausykit mano istorijos :)

Buvo taip , kad savo noru pradejau lankyt kovines savigynos kluba.Sekesi neblogai , o gal visai gerai :) ismokau technikos , islavinau smugius , bet deja mama pamate pazymiu knygele tuom viskas ir baigesi.Taigi ash palankes puse metu ir mates tik technika jokios psichologijos (dar nebuvo prasideje).Taigi viena vakara pradejau mastyt apie mokytojo posta kuris buvo vienoj temoj kur apie viena vaikinuka kuris tapo "medziotoju".Tame labai gili prasme ir mane taj atvede i psichologini pasirengima. Gal tai savitaiga nes buvo pries pat miega ar kazkas panasaus.Nes kita diena buvau visai kitoks :D . Jokios baimes :) netgi 10-okas kuris yra uz mane vyresnis man baisus nepasirode. Taigi tiek.

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #34 įjungtas: 2005 Bal 04, 23:13:19 pm »

Atsijungęs Mokytojas

• 3 kyu
  • *
  • Žinutės: 455
  • Amžius: 60
  • Ugnis ir vanduo kiečiausias uolas paverčia smėliu

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • www.KovosKlubas.lt
« Atsakyti #35 įjungtas: 2005 Bal 05, 00:23:32 am »
Citata
Na Paklausykit mano istorijos :)

Buvo taip , kad savo noru pradejau lankyt kovines savigynos kluba.Sekesi neblogai , o gal visai gerai :) ismokau technikos , islavinau smugius , bet deja mama pamate pazymiu knygele tuom viskas ir baigesi.Taigi ash palankes puse metu ir mates tik technika jokios psichologijos (dar nebuvo prasideje).Taigi viena vakara pradejau mastyt apie mokytojo posta kuris buvo vienoj temoj kur apie viena vaikinuka kuris tapo "medziotoju".Tame labai gili prasme ir mane taj atvede i psichologini pasirengima. Gal tai savitaiga nes buvo pries pat miega ar kazkas panasaus.Nes kita diena buvau visai kitoks :D . Jokios baimes :) netgi 10-okas kuris yra uz mane vyresnis man baisus nepasirode. Taigi tiek.

Saunuolis DRAKONIUK :clap:
Truputis info bus pats tas: Vakare, pries uzmingant ir ryte pries pabundant - tavo smegenys pereina per "seseline zona".
Kuom yra idomi ta "zona"? Ogi tuom, kad "joje esant" tu gali save "programuoti", iteigti sau norimas busenas.
Tu atspejai... kai tu perskaitei "istorija", tu savo vaizduoteje persikunijai i tos "istorijos" heroju, su juo susitapatinai ir uzmigai su siom mintimis.
O ryte pabudai zvalus, ramus, geros nuotaikos.
Kai ka apie tai turetum zinoti !!! Lengviausia TAI daryti vakare, ryte "pagauti" ta busena labai sunku - per greitai issizadini. O ji kaip tik ir randasi tame momente, pries pabundant, arba pries uzmiegant!!!
Zinok - tai tikra ir tau tai pavyko is pirmo karto "JEGA".
Kai kas pagalvos, kad Tu juokauji ir tavimi nepatikes... o jei daug kam pasakosi dar paprasys ir irodyti savo drasa.
Va cia ir prasideda... slidus keliukas (pasekmes buna ziaurios).
Atsimink - buk drasus tada, kai to tau reikia, o ne tada kai taves "to kas paprasys".(nepazeisk sio desnio) Kada reikia??? Pajausi... ir nestabdyk per nugara einancio siurpuliuko :D , paskiau suprasi KODEL. Nenustebk, jei paastres jusles (klausa, rega, uosle ir t.t.) tai naturalu (sioje busenoje)... reakcija taipat :D
Perspeju!!! neeksperimentuok su pykciu-neapykanta (paprasciausiai patikek - tai labai pavojinga)
Jei mokinsies sito atmink - pagrindinis uzdavinys ismokti valdyti (sutelkti-nukreipti-isblaskyti) demesi.
Neitiketina... tau pavyko is pirmo karto.
„Niekas žmogaus taip nestabdo kaip jis pats save.” A.Belas
„Tik pasieke tikslą sužinome, kad kelias buvo tinkamas.” P.Valeri

„Kvailiausi žmonės, kuriuos aš pažįstu, yra tie, kurie viską žino." M.Sorbesas

Fallin Snow

• Svečias
« Atsakyti #36 įjungtas: 2005 Bal 05, 09:48:11 am »
Citata
kaip paciam pasirupint psichologiniu pasirengimu?

paciam bus labai sunku.tam reikia susirasti gera mokytoja.
ir dar nelygu ka tu vadini psichologiniu pasirengimu ir konfliktinemis situacijomis-ar tik gatves situacijas kai viskas link mustyniu krypsta,ar ir kasdieniniame gyvenime vykstancius konfliktus-barnius su tevais,draugais,mokytojais,antraja puse ir so on..

-kobra-

• Svečias
Re: Pult nelaukiant ar laukt nepuolant
« Atsakyti #37 įjungtas: 2006 Spa 17, 19:31:22 pm »
as tai manau jei dar newelu tai geriau begt..nes ju gi daugiau..wiena musi..kitas tuo metu su kokiu kastetu ar peiliu pamalonins.. :punch: taigi jei dar newelu patarciau begt..bet jeigu jau taip kad neimanoma begt..tai tada twarkyt juos wisus..wineas koks nors gali issigast ir i kojas duot..wienu maziau jau bus..ir jei jau musti tai taip kad jau nesugebetu atsistot.. :punch: :punch: :punch:

-Dark-

• Svečias
« Atsakyti #38 įjungtas: 2006 Spa 17, 19:50:23 pm »
jei jau nera sansu isvengt kovos, tada bandyt apsigint kaip nors nuo pirmo smugio, o tada jau bandyt dauzyt  :punch: arba buti paciam toliau dauzomu. o pirmam geriau netrenkt nes gali likt kaltas. bet cia tik mano nuomone. :icon_bat:

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #39 įjungtas: 2006 Spa 18, 03:04:17 am »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Ka jus darytumet gatveje, prisikabinus 3 debilams? Ar pulsit nelaukdami ar lauksit pirmo smugio?
Zinau, kad kovos menai moko stengtis isvengti kovos, bet idomu kaip kiti masto..

I toki klausima gali atsakyti tik tada, kai tie debilai prisikabina, ir tik tuo metu. Viskas priklauso nuo situacijos ir nuo tavo dvasines :D busenos tuo momentu. O siaip jei jau mustis, tai reikia pradeti paciam. Po sekmingos pradzios gali likti jau tik 2 debilai, kas zymiai geriau :-D 
Prisiminkime LIAUDIES patarle: gera pradzia-puse darbo!
Aisku galima intelektualiai pabendrauti :alus:...bet su debilais vargiai ar pavyks :D
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

« Atsakyti #39 įjungtas: 2006 Spa 18, 03:04:17 am »

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #40 įjungtas: 2006 Spa 18, 23:45:53 pm »
Smaugly, bet cia iskyla dilema... Juk dazniausiai kas nors prisikabins del to, kad nuspres "pamokyti ta debila"... Iskyla galimybe forumieciams susitikus gatveje vienas kitam vienu metu trenkt :) Teisingai sakai, kiekviena situacija vis kitokia. Bet laukti kol trenks tikrai nereiketu. O vat apie pasekmes pagalvoti visados verta.
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

-kobra-

• Svečias
« Atsakyti #41 įjungtas: 2006 Spa 19, 22:36:28 pm »
priklauso nuo situacijos gi..paziureciau  i ju fizine bukle..tada pagalwociau ar werta begt ar wis delto gintis jei puls..o pirmas pulciau jei jau matyciau kad nori mane pult.. :D viskas priklauso nuo situacijos..nes kai kurie tik pagazdint nori..o kai kurie su rimtais ketinimais..

-Dark-

• Svečias
« Atsakyti #42 įjungtas: 2006 Spa 19, 22:50:30 pm »
kai kumsis skrenda i galva nedaug ka paziuresi... dazniausiai tai buna sekundziu reikalas. bet buna visko

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #43 įjungtas: 2006 Spa 21, 01:56:57 am »
Smaugly, bet cia iskyla dilema... Juk dazniausiai kas nors prisikabins del to, kad nuspres "pamokyti ta debila"... Iskyla galimybe forumieciams susitikus gatveje vienas kitam vienu metu trenkt :) Teisingai sakai, kiekviena situacija vis kitokia. Bet laukti kol trenks tikrai nereiketu. O vat apie pasekmes pagalvoti visados verta.

Jo gali iskilti dilema: ar gauti i snuki, ar buti teisiskai nevisai korektisku :banging:
Ir vis gi as nepatarciau laukti to pirmojo priesininko smugio :senis:
Na po to, apie tai kalbeta ir kovos klubo myte-seminare, geriausia skubiai pasiplauti.
Matyt, nebusiu tipiskas karateka su graziom moralinem pamokom. Bet kova yra kova! Ir cia dziungliu istatymas visu pirma :icon_bat:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs pelkė

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 1688
  • Amžius: 51

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • http://www.nautilius.lt
« Atsakyti #44 įjungtas: 2006 Spa 27, 15:36:57 pm »
Ka jus darytumet gatveje, prisikabinus 3 debilams? Ar pulsit nelaukdami ar lauksit pirmo smugio?
Zinau, kad kovos menai moko stengtis isvengti kovos, bet idomu kaip kiti masto..

blie sunkus klausimas - juk aš pats toks  :plaktukas:
niekas manes neparklupdys ant kelių - kaip gulėjau , taip ir gulėsiu ...

« Atsakyti #44 įjungtas: 2006 Spa 27, 15:36:57 pm »