AutoriusTema: Pult nelaukiant ar laukt nepuolant  (Skaityti 34889 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Danas79

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Geg 2006
  • Žinutės: 271
  • Amžius: 45
  • Vieta: Kaunas
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Pult nelaukiant ar laukt nepuolant
« Atsakyti #45 įjungtas: 2006 Grd 29, 09:39:39 am »
nesenai turejau ir as tokia situacija, kai pradejo kabinetis du ir grasint saunamaisiais ginklais, ju nerode, bet pasiule pasisaudyt. Nzn kodel, bet man situacija pasirode gresminga ir nelaukiau kol jie istikro ka nors issitrauks. Dabar sazine grauzia, ar neperzengiau ribu, ar ne per anksti pradejau sprest konflikta man tada atrodziusiu tinkamiausiu budu
Ir tik žmogaus valia atlikti tai, kas yra jam lemta, daro jį žmogumi, o ne samprotavimai apie būties paslaptis.

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 46
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #46 įjungtas: 2006 Grd 29, 14:14:23 pm »
Danai79, puolei? Tada konfliktas iš tiesų buvo išspręstas pačiu tinkamiausiu būdu. Grasinimas šaunamuoju ginklu - nebe juokai, ir tikrai neverta laukti, kol įsitikinsi, ar tai tikrai ne juokai.
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs Danas79

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #47 įjungtas: 2006 Grd 29, 20:31:52 pm »
nu puoliau o ka daryt? kai dabar tiek istoriju prisiklausai, kazkaip nesinori but vienos is tokiu "herojum-auka"
Ir tik žmogaus valia atlikti tai, kas yra jam lemta, daro jį žmogumi, o ne samprotavimai apie būties paslaptis.

Atsijungęs radiatorius

• Auksinis VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 2013
  • Amžius: 52

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #48 įjungtas: 2006 Grd 29, 20:49:31 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
nu puoliau o ka daryt? kai dabar tiek istoriju prisiklausai, kazkaip nesinori but vienos is tokiu "herojum-auka"
tai kaip cia taip  :O iskart puolei,nu jug kazkaip su kovos menais nesirisa toks poelgis ,bent ispejamaji "suvi "reikejo paleist,tada nors sazine negrauztu  :D o gal jie norejo tik pagasdint,o gal net sautuvu neturejo,o tu juos.... :-/

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 51

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #49 įjungtas: 2006 Grd 30, 00:46:17 am »
Man buvo pries kelis metus ivykis. Diena, centras Vytauto pr. Zmoniu pilna. Tadien Kairys, Kaune, po tiltu skrido, tai liaudis is visos Lietuvos suvaziavo. Einu ir matau, kaip 6-7 isgere gezai kabinejasi prie dvieju jaunuoliu. Sie matosi nevietiniai( sprendziau is sukuosenu ir aprangos. P.S. buvau teisus) Zmones eina pro sali ir ne mur mur. Nutariau isikisti, nes tu geziuku veiksmai daresi labai agresyvus. Pradziai apsizodziavom. Kai pamaciau, kad jie ima mane supti puslankiu, perspejau, kad bus kraujo. Tada vienas ju( is veiksmu- glavarius)uzkiso sau ranka uz kelniu, uz nugaros. Sako: tuoj tave nusausiu. Greit primeciau, kad koviniui ginklui jis dar per skystas, bet dujini ar peili toks asilas gali tureti. Dejau staigu tiesu i nosi. Tas isvirto is koto. Rankos tuscios. Likusieji su baisiais keiksmais nubego atsivesti, ju zodziais, rimtu bachuriuku, kurie kazkur netoliese buchina. Nors ir labai idomu buvo tuos rimtuolius pamatyti, nutariau nelaukti atomazgos, ir isklauses nuosirdziu padeku is pradzioje minetu jaunuoliu, pasisalinau. Manau sioje situacijoje suveike netiketumo faktorius. Juk tie pacanai nesitikejo, kad juos kas gali sutramdyti
Nusmuko kaula :)

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #49 įjungtas: 2006 Grd 30, 00:46:17 am »

Atsijungęs Danas79

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #50 įjungtas: 2006 Grd 30, 23:29:56 pm »
Nu tai as irgi kazkuo panasiu pasinaudojau

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 51

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #51 įjungtas: 2006 Grd 30, 23:34:34 pm »
Tavo situacija, turbut pavojingesne. Maniskeje aprasyti seni ivykiai. Tada ginklus tik vienetai turejo. Dabar bet koks gezas is po skverno dura gali issitraukt.
Nusmuko kaula :)

kosmass

• Svečias
« Atsakyti #52 įjungtas: 2007 Sau 01, 17:04:31 pm »
tai kaip cia taip  :O iskart puolei,nu jug kazkaip su kovos menais nesirisa toks poelgis ,bent ispejamaji "suvi "reikejo paleist,tada nors sazine negrauztu  :D o gal jie norejo tik pagasdint,o gal net sautuvu neturejo,o tu juos.... :-/
dejau ant sazines jei prisipiso naglai sneka iskart i galva ir jokios sazines,kita kart zinos prisipisinet. :punch:
 Biški raminkis su necenzūra... Pas mus žmonės jautrūs - gali nesuprast.

alfa78

• Svečias
« Atsakyti #53 įjungtas: 2007 Sau 01, 17:22:54 pm »
 :alus:
o del praktikos kaip?

Atsijungęs radiatorius

• Auksinis VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #54 įjungtas: 2007 Sau 01, 19:08:49 pm »
dejau ant sazines jei ***o naglai sneka iskart i galva ir jokios sazines,kita kart zinos ***inet. :punch:
Biški raminkis su necenzūra... Pas mus žmonės jautrūs - gali nesuprast.
nu  tep gali det , jei turi ka  :-/(kelnese)  :D

« Atsakyti #54 įjungtas: 2007 Sau 01, 19:08:49 pm »

kosmass

• Svečias
« Atsakyti #55 įjungtas: 2007 Sau 02, 16:54:03 pm »
kovos menai ziuriu suzadina sazine :-) ojei kol tu paleisi ispejama suvi gulesi nuo peilio an zemes.per savo kalte kad neavertinai situocijos.

Atsijungęs radiatorius

• Auksinis VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #56 įjungtas: 2007 Sau 03, 19:53:42 pm »
kovos menai ziuriu suzadina sazine :-) ojei kol tu paleisi ispejama suvi gulesi nuo peilio an zemes.per savo kalte kad neavertinai situocijos.
itariu kad kazkada esi rimtai sporatves ,gal ir provesonaliai kol nepraleidai vieno gero smugio (i barzda) ,tai tau biski su jumoru nekas  :-(

susinervines

• Svečias
« Atsakyti #57 įjungtas: 2007 Sau 23, 18:43:47 pm »
na man buvo ir sis tas panasaus nutike,  o buvo taip:

zodziu atvaziaves i kaima su draugu, nuejome prie uztvankos pasimaudyti, zmoniu beveik nebuvo pasimaidem, mazdaug deginames, ir atejo mergina gal 16 metu paplaukiot, neuzilgo atvaziavo Golf'u 5 jaunuoliai is aplinkiniu rajonu greiciausiai, beveik visi girti, merginai islipus is vandens jie pradejo prie jos kabinetis, nesvankiai visaip: nusirenk eisim pis***, rusiskai, prie musu nekibo, na as negalejau ziureti ir nieko nedaryti ir mazdaug islemenau fraze ko cia lendat prie mano seses? :) iskart mergina jie pamirso ir puole prie musu "i sto i sto???!" rusiskai klausdami "ir kas??" staiga vienas spyre man  bet beveik nepajutau tik susviravau ir vos neigriuvau i tvenkini dar nuokalne buvo, nu zodziu as tik su maudymkem buvau :D o draugui trenke per veida tam akiniai nukrito, lyg jie ir apsiramino ar pan. mes tik susigriebem rubus ir pasisalinom, dar palikau batus tai teko grizt atgal prie ju :D  mes jiems nei vieno smugio nesudavem, gaila, o  gal ir gerai nes butu biski pridauze mus nuogus :D pamenu kad vienas blaivesnsi vairuotojas juos biski ramino.
manau kad biski kvailai pasielgiau, vistiek jie tos merginos nebutu ten isprievartave ar pan.

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • Vieta: Vilnius
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #58 įjungtas: 2007 Rgs 04, 11:03:40 am »
na man buvo ir sis tas panasaus nutike,  o buvo taip:

zodziu atvaziaves i kaima su draugu, nuejome prie uztvankos pasimaudyti, zmoniu beveik nebuvo pasimaidem, mazdaug deginames, ir atejo mergina gal 16 metu paplaukiot, neuzilgo atvaziavo Golf'u 5 jaunuoliai is aplinkiniu rajonu greiciausiai, beveik visi girti, merginai islipus is vandens jie pradejo prie jos kabinetis, nesvankiai visaip: nusirenk eisim pis***, rusiskai, prie musu nekibo, na as negalejau ziureti ir nieko nedaryti ir mazdaug islemenau fraze ko cia lendat prie mano seses? :) iskart mergina jie pamirso ir puole prie musu "i sto i sto???!" rusiskai klausdami "ir kas??" staiga vienas spyre man  bet beveik nepajutau tik susviravau ir vos neigriuvau i tvenkini dar nuokalne buvo, nu zodziu as tik su maudymkem buvau :D o draugui trenke per veida tam akiniai nukrito, lyg jie ir apsiramino ar pan. mes tik susigriebem rubus ir pasisalinom, dar palikau batus tai teko grizt atgal prie ju :D  mes jiems nei vieno smugio nesudavem, gaila, o  gal ir gerai nes butu biski pridauze mus nuogus :D pamenu kad vienas blaivesnsi vairuotojas juos biski ramino.
manau kad biski kvailai pasielgiau, vistiek jie tos merginos nebutu ten isprievartave ar pan.

O tai merginos, kiek supratau, taip ir neišprievartavo? Tai gal ir gerai pasielgei, kad bent jau "išlemenai"... :-) :chmm:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs denis

• VIP narys
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 3034
  • Amžius: 48
  • Vieta: München

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Systema - rusu kovos menas
« Atsakyti #59 įjungtas: 2007 Rgs 04, 12:43:06 pm »
Pas mane viena kart buvo tokia situacija Züriche, buvau isgeres ir pabandzaiu susipazinti su mergina  :D  ir blin ateina merginos 3 broliai (albanai ar cecenai ...)   Jie buvo labai pikti ant manes (Mano bandyma susipazinti su ju sesuo prieme kaip savo garbes įžeidima  :D ). nur ir norejo mane profilaktiskai  :punch:     
12 valando nakties , zmoniu beveik aplink nebuvo ... as tai tik ir sugebejau pasakyti  "Nereikia mane musti, pagailekite geriau, as esu muzikantas, o rytoj bus koncertas, kaip as i koncerta  :ramentai: :fanaras: eisiu"  Hebra labai keistai paziurejo i mane, bet pagailejo... Iki siol negaliu suprasti kaip as tokia nesamone sugebejau pasakyti   :D
Любой бой – это вспышка, выстрел, взрыв, но управляемый взрыв, прицельный выстрел, направленная вспышка. И в основе любого боя лежат своевременность, точность и простота. А основой всей этой триады, её фундаментом, базой является спокойная, ровная психикa

« Atsakyti #59 įjungtas: 2007 Rgs 04, 12:43:06 pm »