Man buvo pries kelis metus ivykis. Diena, centras Vytauto pr. Zmoniu pilna. Tadien Kairys, Kaune, po tiltu skrido, tai liaudis is visos Lietuvos suvaziavo. Einu ir matau, kaip 6-7 isgere gezai kabinejasi prie dvieju jaunuoliu. Sie matosi nevietiniai( sprendziau is sukuosenu ir aprangos. P.S. buvau teisus) Zmones eina pro sali ir ne mur mur. Nutariau isikisti, nes tu geziuku veiksmai daresi labai agresyvus. Pradziai apsizodziavom. Kai pamaciau, kad jie ima mane supti puslankiu, perspejau, kad bus kraujo. Tada vienas ju( is veiksmu- glavarius)uzkiso sau ranka uz kelniu, uz nugaros. Sako: tuoj tave nusausiu. Greit primeciau, kad koviniui ginklui jis dar per skystas, bet dujini ar peili toks asilas gali tureti. Dejau staigu tiesu i nosi. Tas isvirto is koto. Rankos tuscios. Likusieji su baisiais keiksmais nubego atsivesti, ju zodziais, rimtu bachuriuku, kurie kazkur netoliese buchina. Nors ir labai idomu buvo tuos rimtuolius pamatyti, nutariau nelaukti atomazgos, ir isklauses nuosirdziu padeku is pradzioje minetu jaunuoliu, pasisalinau. Manau sioje situacijoje suveike netiketumo faktorius. Juk tie pacanai nesitikejo, kad juos kas gali sutramdyti