Pagrindines diskusijos > Savigyna

Pult nelaukiant ar laukt nepuolant

<< < (8/27) > >>

Mokytojas:

--- Citata ---Na Paklausykit mano istorijos :)

Buvo taip , kad savo noru pradejau lankyt kovines savigynos kluba.Sekesi neblogai , o gal visai gerai :) ismokau technikos , islavinau smugius , bet deja mama pamate pazymiu knygele tuom viskas ir baigesi.Taigi ash palankes puse metu ir mates tik technika jokios psichologijos (dar nebuvo prasideje).Taigi viena vakara pradejau mastyt apie mokytojo posta kuris buvo vienoj temoj kur apie viena vaikinuka kuris tapo "medziotoju".Tame labai gili prasme ir mane taj atvede i psichologini pasirengima. Gal tai savitaiga nes buvo pries pat miega ar kazkas panasaus.Nes kita diena buvau visai kitoks :D . Jokios baimes :) netgi 10-okas kuris yra uz mane vyresnis man baisus nepasirode. Taigi tiek.
--- Baigti citatą ---

Saunuolis DRAKONIUK :clap:
Truputis info bus pats tas: Vakare, pries uzmingant ir ryte pries pabundant - tavo smegenys pereina per "seseline zona".
Kuom yra idomi ta "zona"? Ogi tuom, kad "joje esant" tu gali save "programuoti", iteigti sau norimas busenas.
Tu atspejai... kai tu perskaitei "istorija", tu savo vaizduoteje persikunijai i tos "istorijos" heroju, su juo susitapatinai ir uzmigai su siom mintimis.
O ryte pabudai zvalus, ramus, geros nuotaikos.
Kai ka apie tai turetum zinoti !!! Lengviausia TAI daryti vakare, ryte "pagauti" ta busena labai sunku - per greitai issizadini. O ji kaip tik ir randasi tame momente, pries pabundant, arba pries uzmiegant!!!
Zinok - tai tikra ir tau tai pavyko is pirmo karto "JEGA".
Kai kas pagalvos, kad Tu juokauji ir tavimi nepatikes... o jei daug kam pasakosi dar paprasys ir irodyti savo drasa.
Va cia ir prasideda... slidus keliukas (pasekmes buna ziaurios).
Atsimink - buk drasus tada, kai to tau reikia, o ne tada kai taves "to kas paprasys".(nepazeisk sio desnio) Kada reikia??? Pajausi... ir nestabdyk per nugara einancio siurpuliuko :D , paskiau suprasi KODEL. Nenustebk, jei paastres jusles (klausa, rega, uosle ir t.t.) tai naturalu (sioje busenoje)... reakcija taipat :D
Perspeju!!! neeksperimentuok su pykciu-neapykanta (paprasciausiai patikek - tai labai pavojinga)
Jei mokinsies sito atmink - pagrindinis uzdavinys ismokti valdyti (sutelkti-nukreipti-isblaskyti) demesi.
Neitiketina... tau pavyko is pirmo karto.

Fallin Snow:

--- Citata ---kaip paciam pasirupint psichologiniu pasirengimu?
--- Baigti citatą ---

paciam bus labai sunku.tam reikia susirasti gera mokytoja.
ir dar nelygu ka tu vadini psichologiniu pasirengimu ir konfliktinemis situacijomis-ar tik gatves situacijas kai viskas link mustyniu krypsta,ar ir kasdieniniame gyvenime vykstancius konfliktus-barnius su tevais,draugais,mokytojais,antraja puse ir so on..

-kobra-:
as tai manau jei dar newelu tai geriau begt..nes ju gi daugiau..wiena musi..kitas tuo metu su kokiu kastetu ar peiliu pamalonins.. :punch: taigi jei dar newelu patarciau begt..bet jeigu jau taip kad neimanoma begt..tai tada twarkyt juos wisus..wineas koks nors gali issigast ir i kojas duot..wienu maziau jau bus..ir jei jau musti tai taip kad jau nesugebetu atsistot.. :punch: :punch: :punch:

-Dark-:
jei jau nera sansu isvengt kovos, tada bandyt apsigint kaip nors nuo pirmo smugio, o tada jau bandyt dauzyt  :punch: arba buti paciam toliau dauzomu. o pirmam geriau netrenkt nes gali likt kaltas. bet cia tik mano nuomone. :icon_bat:

Smauglys:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiKa jus darytumet gatveje, prisikabinus 3 debilams? Ar pulsit nelaukdami ar lauksit pirmo smugio?
Zinau, kad kovos menai moko stengtis isvengti kovos, bet idomu kaip kiti masto..

--- Baigti citatą ---

I toki klausima gali atsakyti tik tada, kai tie debilai prisikabina, ir tik tuo metu. Viskas priklauso nuo situacijos ir nuo tavo dvasines :D busenos tuo momentu. O siaip jei jau mustis, tai reikia pradeti paciam. Po sekmingos pradzios gali likti jau tik 2 debilai, kas zymiai geriau :-D 
Prisiminkime LIAUDIES patarle: gera pradzia-puse darbo!
Aisku galima intelektualiai pabendrauti :alus:...bet su debilais vargiai ar pavyks :D

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją