Pagrindines diskusijos > Savigyna

Pult nelaukiant ar laukt nepuolant

<< < (7/27) > >>

Lonsas:
2 Mokytojas:

matai tas  :maisas: nevisada gali padet. manai kad treniruotes duos tinkama psichologini pasirengima? tik treniruotes? juk ar nematete tokiu atveju kai gerai treniruoti vyrukai pasimesdavo konfliktinese sitoacijose.

Fallin Snow:

--- Citata ---manai kad treniruotes duos tinkama psichologini pasirengima? tik treniruotes? juk ar nematete tokiu atveju kai gerai treniruoti vyrukai pasimesdavo konfliktinese sitoacijose.
--- Baigti citatą ---

Cia priklauso nuo to kaip,kur,pas kokius zmones ir su kokiu tikslu treniruojiesi.jei rupinsiesi ne vien fiziniu,bet ir psichologiniu pasirengimu,manau kad rezultatas bus.

Lonsas:
kaip paciam pasirupint psichologiniu pasirengimu? atleiskit bet mano arsenale turbut sis ginklas ir yra silpniausias :) buvau uzdaves ir sukures tokia tema, taciau daug pasiulimu nebuvo.

Mokytojas:
To Lonsas:
Cia buvo Egio temai skirtos mintys.

Lonsas Nesiblaskyk - "...pasigaves gabaliuka - kas cia?, kas cia?"
Klausyk... mintis tokia:
"Forumas - Ziniu puodas didelis", bet pasemsi is jo tik pagal savo "sauksto dydi".
Na o jei dar ir stipriai "makaluosies", tai ir ta ka pasemei istaskysi.
I "burna" nieko nebepateks.
"Alkanas" liksi ir vel blaskysies ieskodamas ir t.t.

Susikaupk... pasistenk pamatyti visa vaizda, o ne gabaliuka.
Kartais norint pamatyti, reikia gerai isiziureti.
Kartais norint isgirsti, reikia gerai isiklausyti.
Galva turi... visa kita laiko, kantrybes ir pastangu klausimas.

Drakons:
Na Paklausykit mano istorijos :)

Buvo taip , kad savo noru pradejau lankyt kovines savigynos kluba.Sekesi neblogai , o gal visai gerai :) ismokau technikos , islavinau smugius , bet deja mama pamate pazymiu knygele tuom viskas ir baigesi.Taigi ash palankes puse metu ir mates tik technika jokios psichologijos (dar nebuvo prasideje).Taigi viena vakara pradejau mastyt apie mokytojo posta kuris buvo vienoj temoj kur apie viena vaikinuka kuris tapo "medziotoju".Tame labai gili prasme ir mane taj atvede i psichologini pasirengima. Gal tai savitaiga nes buvo pries pat miega ar kazkas panasaus.Nes kita diena buvau visai kitoks :D . Jokios baimes :) netgi 10-okas kuris yra uz mane vyresnis man baisus nepasirode. Taigi tiek.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją