Pagrindines diskusijos > Savigyna

Pult nelaukiant ar laukt nepuolant

<< < (4/27) > >>

Asia:
Siaip - prisiminiau, kad esu ne karta tramdes paauglius, kurie darydavo bardakus trulike, kai dar jais vazinejau.
Zmones kazkaip linke reaguot ramiai ir uzsidengt akis..
Ne visi, aisku...

Buvo vienas atvejis, kai girtas pilietis neissilaikes ant koju nugriuvo ant sedincios moters, o jai papreikaistavus, mostelejo ranka per veida...
Tai pagriebiau uz jo ir nuvilkes prie duru paprasiau vairuotojo, kad sustotu, kad ismesciau neprieteliu. Tai pasigirdo kelios replikos, kad vel nekalta musa... Nekaltas kame?

Nukrypom nuo temos.. Sorry...:)

Maat:
Šeip jau jei į temą, aš visada laikausi elementarios taisyklės - nenaudoti fizinių veiksmų pirmai. Gal ir ne visada šita taisyklėyra pati geriausia, bet jau nepamenu, kada reikėjo panaudoti fizinius veiksmus savigynai. Tai irgi šį tą sako ;)

Asia:
O as tai naudojuosi taisykle - ziurek pagal situacija..
Nes kartais nepradejus pirmam ir praleidus vieninteli smugi visos iliuzijos i geresni gyvenima - baigiasi...:))

Cia siaip - filosofija

Lonsas:
na vat tik gaila kad pulti pirmam (net jai to ir reikia) sutrukdo psichologinei barjierai.
taciau kaip man sake vienas uzsioenio baxioras: "train hard and your mind will improve". na tikiuosi kad taip ir bus :D

o siaip kas veikia moteriai (kaip pvz nepulti pirmai) tas nebutinai suveiks ir vaikinukui :D , nes kad ir kaip bebutu toli grazu ne tik tuo vienu atributu mes skiriames :)

Maat:

--- Citata ---o siaip kas veikia moteriai (kaip pvz nepulti pirmai) tas nebutinai suveiks ir vaikinukui :D , nes kad ir kaip bebutu toli grazu ne tik tuo vienu atributu mes skiriames :)

--- Baigti citatą ---
Sutinku. Vis tik moterys dar kol kas turi vieną apsauginį momentą - tai, kad jos moterys, ir dauguma vyrų nelinkę mušti silpnosios lyties atstovių  :-D
Nors, jei moteriškės ir merginos toliau pjaus šaką ant kurios sėdi (naglai elgsis ir kels feminizmo idėjas), kas ten žino kaip viskas pasisuks  :-(

Ups, dabar jau aš nukrypau  :oops:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją