Pagrindines diskusijos > Savigyna

Pult nelaukiant ar laukt nepuolant

<< < (25/27) > >>

EzysGazuotas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTaikvei, aš irgi taip darau kaip tas tavo istorijoj, kai prisikabina kas piktu balsu pasakau "ar tu žinai kas aš toks!?". Nors esu labai smulkaus sudėjimo (180cm / 60kg) bet kažkodėl niekada nejaučiu baimės, net jei trys stovi ir grasina mane primušt. Galbūt dėl to kad dar nė karto netekę muštis, nei bėgti, nors keletas situacijų buvo link to, bet visada užtenka žodžių kad išsivartyčiau.

Na, bet tarkime matai kad kova neišvengiama - kur smogti pirmą smūgį priešininkui kuris nesitiki (be tarpkojo), daug kas sako kad kablys į smakrą gana veiksmingas.

--- Baigti citatą ---
kai pažinsi skausmą, viskas sustos į savo vietas. O jei nemoki smūgiuoti, tai stovėdamas prieš tris, vieną gal spėsi nujungt, kiti tave patrauks nuo vaizdo  :kikena:

KB90:
Na ten buvo komplikuota situacija, aš buvau visiškai blaivas, jie jau neblogai girti, turėjau kastetą mašinoj, bet buvau su 3 merginomis, tai nenorėjau ten cirko daryt.

EzysGazuotas:
Puolikai irgi neblogai jaučia, kada auka bijo, kada ne. Jei nebijo, anys prisibijo. Viskas vyksta iki tam tikros ribos. Pirmas smūgis turi eiti per išjungiamuosius taškus. Bet jei nėra pasiruošimo, ir tamstos neapdovanojusi gamta, gali ne tik nepataikyti, bet ir silpnai smūgiuoti.  O tada jau ne kas...

Drakons:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTaikvei, aš irgi taip darau kaip tas tavo istorijoj, kai prisikabina kas piktu balsu pasakau "ar tu žinai kas aš toks!?". ž

--- Baigti citatą ---
Šitas geras. Nežinau gal ir veikia ant kažko tokie dalykai, bet mane jau, tik juokina, kai gatvinėse situacijose kažką panašaus išgirstu. Yra tekę girdėti grasinimu prokurorais, kikbokso klubo treneriais, rajonais ir pan, ir t.t. Dažniausiai, tai būna, tik stimulas tokį "grasintoją" į pavėsį paguldyti :D

paslaptis:
Senokai negirdėjau posakio: žinai ką pažįstu:-) :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-]

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją