Pagrindines diskusijos > Savigyna
Pult nelaukiant ar laukt nepuolant
coffeedrinker:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungtiatgaivinkime tema. norisi padiskutuoti standartine situacija : ateina 3 treninginiai ir pradeda ten cigareciu, pinigu prasyt. bac i galva - nukrenta 1. kiti 2 pabega. kita diena tu suzinai, kad tu mat "uz nieka" i***i kazkokiam "chebringam ciuvuj" ir dbr tave gaudo puse miesto. YAY. (ne, man taip neatistiko, bet apie viska reikia pagalvoti ;D nes gali but, kad ir bus taip kada.)
--- Baigti citatą ---
kazkaip kertasi su mano realybes suvokimu. vienas krenta, du pabega? nu turi but arba visiski lochai arba pacukai. ir jeigu toki lochai yra kazkoki ten "chebriniai ciuvai", tai.. ar verta tada bijot tokiu lochu chebru kur vienas krenta ir visi pabega.
EzysGazuotas:
Registruotis arba Prisijungtikazkaip kertasi su mano realybes suvokimu. vienas krenta, du pabega? nu turi but arba visiski lochai arba pacukai. ir jeigu toki lochai yra kazkoki ten "chebriniai ciuvai", tai.. ar verta tada bijot tokiu lochu chebru kur vienas krenta ir visi pabega.
--- Baigti citatą ---
Kai "modeliuoji" situacijas, dažniausiai taip ir būna, o realybėje kažkodėl viskas kitaip. Kad ir kaip pasakojo Asia (Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti).
O kad iš vis pargrįžt ant realybės, pasižiūrim, ką žmogus geriausiai įsimena ir darom išvadas:
Dakeiro:
Man idomu jei puoli pirmas gindamasis ar kokie "protingi" pareigūnai neprisikabins kad pats esi užpuolikas? Šiaip iš teisinės pusės idomu.
Raimis:
Registruotis arba PrisijungtiMan idomu jei puoli pirmas gindamasis ar kokie "protingi" pareigūnai neprisikabins kad pats esi užpuolikas? Šiaip iš teisinės pusės idomu.
--- Baigti citatą ---
Prisikabins, jei puldamas sukelsi didesnę grėsmę, nei pačiam tokia buvo iškilus. Tačiau čia teisiniai niuansai ir kiekvienas atvejis nagrinėjamas atskirai. Yr panašių diskusijų forume
EzysGazuotas:
Registruotis arba PrisijungtiMan idomu jei puoli pirmas gindamasis ar kokie "protingi" pareigūnai neprisikabins kad pats esi užpuolikas? Šiaip iš teisinės pusės idomu.
--- Baigti citatą ---
labai jau aiški ta grėsmė (peilis, kastetas, pistoletas rankoje, užgriebimas) turėtų būti, kad pačio nenubaustų policija. Nes priešingu atveju bus aiškinama, kad fizinio susidorojimo grėsmės nebuvo, tad ir atsakas su fiziniu kontaktu neturėjo būti. Nebent tai būtų tamstos būstas, tada ten švelniau žiūrima. Nes aiškinimas, kad jie tau grasino, o tu bijodamas jiems trenkei nelabai padės, nes "užpultieji" pasakys, kad tavęs paprašė tik cigaretės, ar paklausė kelio į biblioteką.
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją