Pagrindines diskusijos > Savigyna
Pult nelaukiant ar laukt nepuolant
SOL:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungtiatgaivinkime tema. norisi padiskutuoti standartine situacija : ateina 3 treninginiai ir pradeda ten cigareciu, pinigu prasyt. bac i galva - nukrenta 1. kiti 2 pabega. kita diena tu suzinai, kad tu mat "uz nieka" ipisai kazkokiam "chebringam ciuvuj" ir dbr tave gaudo puse miesto. YAY. (ne, man taip neatistiko, bet apie viska reikia pagalvoti ;D nes gali but, kad ir bus taip kada.)
--- Baigti citatą ---
bėgti nelaukiant. išvis pamatai daugiau nei vieną treninginį ir iškart bėgi :luztu:
Asia:
Registruotis arba Prisijungtiatgaivinkime tema. norisi padiskutuoti standartine situacija : ateina 3 treninginiai ir pradeda ten cigareciu, pinigu prasyt. bac i galva - nukrenta 1. kiti 2 pabega. kita diena tu suzinai, kad tu mat "uz nieka" ipisai kazkokiam "chebringam ciuvuj" ir dbr tave gaudo puse miesto. YAY. (ne, man taip neatistiko, bet apie viska reikia pagalvoti ;D nes gali but, kad ir bus taip kada.)
--- Baigti citatą ---
Gal aš pasirodysiu neišmanėliu, bet jei iškirsi "chebrinį", kaip tu sakai - tai tavęs tikrai neieškos pusė miesto. Ne kiekvienas chebrinis gali visiems savo draugams pasiskelbt, kad jį iškirto kažkoks CH.Norisas ir kad būtina daug "draugų" vendetai.. :) Dažniausiai ta piliulė nuryjama ir jei ieškoma, tai tik asmeniškai.
Gal aš jau ataušęs su savo kadaise praėjusiom kovom gatvėj ir pamokymais kaip elgtis, BET manau, kad šiuo metu situacija nebus blogesnė, negu būdavo 92-97 m. Bendraamžiai neduos sumeluot.
Todėl drįstu spėt, kad situaciją tiesiog modeliuoji - KAS BUS, JEIGU...
O bus taip - gausi ir į galvą ir dar atiduosi cigaretes.. :)
Nebent saugai savo daiktus, kaip aš savo dviratį kadaise. :)
Smauglys:
Registruotis arba Prisijungtiatgaivinkime tema. norisi padiskutuoti standartine situacija : ateina 3 treninginiai ir pradeda ten cigareciu, pinigu prasyt. bac i galva - nukrenta 1. kiti 2 pabega. kita diena tu suzinai, kad tu mat "uz nieka" i***i kazkokiam "chebringam ciuvuj" ir dbr tave gaudo puse miesto. YAY. (ne, man taip neatistiko, bet apie viska reikia pagalvoti ;D nes gali but, kad ir bus taip kada.)
--- Baigti citatą ---
Spėju, kad tas miestas, tai kaimas?
Suiriken:
Registruotis arba PrisijungtiGal aš pasirodysiu neišmanėliu, bet jei iškirsi "chebrinį", kaip tu sakai - tai tavęs tikrai neieškos pusė miesto. Ne kiekvienas chebrinis gali visiems savo draugams pasiskelbt, kad jį iškirto kažkoks CH.Norisas ir kad būtina daug "draugų" vendetai.. :) Dažniausiai ta piliulė nuryjama ir jei ieškoma, tai tik asmeniškai.
Gal aš jau ataušęs su savo kadaise praėjusiom kovom gatvėj ir pamokymais kaip elgtis, BET manau, kad šiuo metu situacija nebus blogesnė, negu būdavo 92-97 m. Bendraamžiai neduos sumeluot.
Todėl drįstu spėt, kad situaciją tiesiog modeliuoji - KAS BUS, JEIGU...
O bus taip - gausi ir į galvą ir dar atiduosi cigaretes.. :)
Nebent saugai savo daiktus, kaip aš savo dviratį kadaise. :)
--- Baigti citatą ---
Vienintelis rimtas atsakymas,o kiti kaip forumo troliai,svarbu parašyti kažka.
tom.:
smaugly, nu jai jums klaipeda kaimas, tai vilnius ir kaunas taipogi tampa kaimais pagal jumis..
Asia, dekuj uz atsakyma :)
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją