Visa kita > Skelbimai
24 ir 32 kg "giros"
baramui fighter:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungtipvz.:
Registruotis arba Prisijungti
"hantelis"
--- Baigti citatą ---
mjo... Ezi, geras tas kur su hanteliu... :chmm: aš turiu tokią nuostabią girą... 40kg, kurią galima išardyti iki 24kg. tai kažkada buvau iškėlęs 6 ar 8 kartus... bet galiu pasakyti man su mano svoriu tai gan sunkokai buvo, bet va kaip 70kg švunguoti... čia tai jo... :oho:
Dainiux:
Pas mus , Radviliškyje, imtynių salėje buvo 50 kg. Kaip sakydavo TSRS Sporto Meistras ( laisvosios imtynes) A.Pocius :respect: - kas pakels viena ranka, tas jau smarvės turi :D Niekaip nepavykdavo. Ir be jo nemačiau kad kas keltų, bėje...
Saxum:
Registruotis arba PrisijungtiPas mus , Radviliškyje, imtynių salėje buvo 50 kg. Kaip sakydavo TSRS Sporto Meistras ( laisvosios imtynes) A.Pocius :respect: - kas pakels viena ranka, tas jau smarvės turi :D Niekaip nepavykdavo. Ir be jo nemačiau kad kas keltų, bėje...
--- Baigti citatą ---
Nu šitas pilietis dar daugiau viena ranka iškelia :angel:
Dainiux:
Registruotis arba PrisijungtiNu šitas pilietis dar daugiau viena ranka iškelia :angel:
--- Baigti citatą ---
Būtų mažiau nei keista, jei šis pilietis neįškeltų :D Duoną iš to valgo, o Pocius buvo imtynininkas...Ir metų jau turėjo arti 50...
Bėje, jei neklystu, bet hantelio kėlimas viena ranka nėra Žydrūno stiprioji pusė. Keik otmintis leid atkort ,tai rekordas ne jam priklauso? :chmm:
Steve:
Na kaip čia pasakyt kuriam gariūnų gale. Ten kur baldai yra kur WC, einant per antruosius vartus, kur stovėjimo aikštelė yra. Ten pasisukinėjus mačiau ne viena prekiaujantį tokiais agregatais.
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją