Visa kita > Skelbimai

24 ir 32 kg "giros"

<< < (3/9) > >>

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtikokiu 12kg noretusi

--- Baigti citatą ---

Atvyktum į sąskrydį, pasidarytume apsikeitimą :friends:

Smauglys:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiAtvyktum į sąskrydį, pasidarytume apsikeitimą :friends:

--- Baigti citatą ---
Su Saxumu kaip apsikeistum, tai ir gira prarastum ir vardą savo pamirštum.. :bijo:
Tai geriau nevažiuok į tą Sąskrydį :senis:

Pumas:
Aš turiu 32kg gira bet man ji persunki  kolkas :D norečiau įsigyti 24 ar 16, sulykit.

sk3rys:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtio uz kiek mazdaug ta kita parduotum?  ir is kur ja reiktu transportuot? kaunietis busi?

--- Baigti citatą ---
Ziurint kokia kaina jums prieinama. Taip esu is Kauno.
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNiekam girų neparduok... parduok man. :kikena:

--- Baigti citatą ---
Tau tai dar svino i vidu pripilt kad kokia 50kg butu ka cia su 24 terliotis  :luztu:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiSakyk ką nori už geležį? Girų kaip sykis per daug nebūna.. :)
Salėj plyteles gadina, tai ir namie nepamaišys.. :)

--- Baigti citatą ---
Priklauso kokia jums kaina prieinama.
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtivo tai tau  :laikr: giros dabar vertybe, paklausa didesne uz pasiula  :D velniop ta "dvacatcietviorke", bet kai rinkoj bus komplektas po 32kg tai turbut darysim aukciona  :D

--- Baigti citatą ---
Tureciau gaut kokias  sesias nereiks aukciono  :D
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiAtvyktum į sąskrydį, pasidarytume apsikeitimą :friends:

--- Baigti citatą ---
Deja neatvyksiu nebent paskutine sekunde pasikeis planai.
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiSu Saxumu kaip apsikeistum, tai ir gira prarastum ir vardą savo pamirštum.. :bijo:
Tai geriau nevažiuok į tą Sąskrydį :senis:

--- Baigti citatą ---
Tai gal kas primintu  :-)

Saxum:
Nu tai nuspręsta, pajamtos abi. Į PM parašysiu :)

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją