Sportas > Imtynės

Draudimas

<< < (11/16) > >>

SOL:
man toks draudimas kurį sumasto seniai, sėdintys viršūnėje, kvepia skilimu. juk kodėl kovotojai turi sutikti su sprendimais, kurie labiau kenkia tobulėjimui nei padeda :-/
  arba laikas juos visus versti :ruko:

Ruta:
O nieks ir nesutinka su tokiais sprendimais-draudimais, nebent vienas kitas. O dziudistai veikiausiai elgiasi taip, kaip nusprendė jų treneris ir kaip elgiasi jų treniruočių draugai. O treneriai matyt turi pagrindo gal ir nepritarti, bet ir nesipriešinti tam draudimui.

Vitiokas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtiman toks draudimas kurį sumasto seniai, sėdintys viršūnėje, kvepia skilimu. juk kodėl kovotojai turi sutikti su sprendimais, kurie labiau kenkia tobulėjimui nei padeda :-/
  arba laikas juos visus versti :ruko:

--- Baigti citatą ---
Daug kas mano, kad sambo gadina dziudo kovotojus, ypač jų veiksmų/metimų arsenalą.

Ruta:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiDaug kas mano, kad sambo gadina dziudo kovotojus, ypač jų veiksmų/metimų arsenalą.

--- Baigti citatą ---

Rimtai? Įdomu, kaip gadina.  :-]

Vitiokas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiRimtai? Įdomu, kaip gadina.  :-]

--- Baigti citatą ---

Na jei dar nežinai, papasakosiu.
Juk viskas prasidėjo nuo to kai dziudo sporte prasidėjo taisyklių pakeitimas. Pvz, negalima griebti už kojų ir panašiai. Tada treneriai galvoja kitus veiksmus savo atžaloms, o čia jie paima ir nueina į sambo varžybas, kur leidžiamas paėmimas už kojas. Ir mėto visus. Po savaitės nuvažiuoja į dziudo ir ten bac... ir sugrėbia už kojų... Diskvalifikacija... Treneriai (ne visi, bet kai kurie) pradeda sakyt, kad va per sambo priprato už kojas grėbti, tai dėl to ir čia sugrėbė. Reikia uždrausti dalyvauti sambo varžybuose, tada dziudo imtynininkai perstos žiūrėt į tas kojas, o pradės daryti normalius metimus. Ir tai su kiekviena diskvalifikacija. Prie to pačio - sambo visą kovą galima prašliaužt praktiškai, o dziudo jau per minutę už tai susuktų tris įspėjimus ir diskvalifikuotų. Irgi bloga sambo įtaka dziudo meistrams.

Bet realiai jei gerai pagalvot, tai galima surasti ir atvirkštinius variantus, kai dziudo daro blogą įtaką sambo sportui.  :kikena:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją