Sportas > Imtynės
Draudimas
Dojo:
Totali nesamone. Apsurdas taip ribot, mes esam laisvoje demokratineje salyje ir kur noriu ten einu, nors ir i desimt klubu ir juose visuose dalyvauju jei tik sugebu.
Dainiux gerai parase, kad techniskas kovotojas prisitikis
Ai, vejai kazkokie ant tos lietuveles daros
Akela:
Čia Lietuva, čia lietūs lyja :rolleyes: Visur užpakalinė mintis yra, tik kenčia nuo to sportininkai...
Neturim mes dar demokratijos savo galvose, užsienyje greitai kiltų triukšmas su visokiom peticijom, viešais pareiškimais ir mitingais. Kadangi kaip tauta praeityje esame stipriai nukentėję gindami savo nuomonę ir laisvę, tai esame atsargūs :chmm:
dziudoka:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiVa kokios info gavo portalas
Net nežinau kaip prakomentuoti. Nemažai juk mūsų dziudistų ir sambo kovoja
--- Baigti citatą ---
Aš, kaip pastoviai ieškantis įstatymo spragų, galvoju - a jei būsiu tarifikuotas kaip aikidistas ar karatistas, gal galėsiu ir ten, ir ten? :chmm:
Ką galvoji, Bandito?
Be to, man atrodo, kad čia yra ryškus žmogaus teisių pažeidimas ir drąsiai galima skųsti.
Dojo:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiAš, kaip pastoviai ieškantis įstatymo spragų, galvoju - a jei būsiu tarifikuotas kaip aikidistas ar karatistas, gal galėsiu ir ten, ir ten? :chmm:
Ką galvoji, Bandito?
Be to, man atrodo, kad čia yra ryškus žmogaus teisių pažeidimas ir dr :respect:ąsiai galima skųsti.
--- Baigti citatą ---
Dziudoka, jei reikia tai busi karatistas, israsysim popieriuka :D
pataisomas optimistas:
Aš manau, kad tokie sprendimai gali būti tik kaip rekomendaciniai treneriams, o tada treneris jau turi savo nuožiūra spręsti, ar sportininkui kenkia ar ne kitokios varžybos. Aišku tokiems, kurie nori aukštų pasiekimų pasaulinio lygio varžybose reikėtų ne tik prisitaikyti prie varžybų bet ir priprasti, kad netyčia nesinorėtų už kelnių pakelti.
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją