Sportas > Imtynės

Draudimas

<< < (5/16) > >>

Vitiokas:
Tai ką, jei teks garbė išvaryt į užsienį, dziudo varžybų, tai teks pas patį bat'ką Lukošenko prašyt leidimo sudalyvaut už Baltarusiją, nes už LT nieks neleis. :D Arba į Rusiną traukt teks. :D

pataisomas optimistas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNežinau visų peripetijų, bet perskaitęs tekstą supratau, kad gali būt, tai kaip kerštas alysh, kurash ar panašiom federacijom, bet greičiausiai šis draudimas reikalingiausias Techovui, nes jis rekomendavo-kodėl jis rekomendavo yra kitas klausimas. Greičiausiai todėl, kad dalis dzuidoistų, dalyvaujančių dziudo ir kitur rinksis, tą kitą šaką. Todėl Techovo mokiniams sumažės konkurentų ir kaip sakoma "nash techovskij chempion". Iš kitos pusės "tiesa gali slypėti kažkur anapus".

O kaip tai vertina tarptautinė Dziudo federacija/organizacija?

--- Baigti citatą ---
Šiaip prieš keletą metų esu girdėjęs, kad Techovas sakė, kad Lietuvoje nėra su kuo labai kovot, trūksta kovų ir todėl Albertas treniravosi užsieny, berods Vokietijoj. Bijau kažką prigrybaut, bet remiantis šita logika, Techovas neturėtų būti suinteresuotas mažinti kovotojų skaičiaus, greičiau interesas sužlugdyti kitas federacijas ir pajamt daugiau pinigėlio

dziugas:
siaip pries keleta metu jau buvo dziudo imtynininkams skirtas draudimas dalyvaut sambo imtynese(nes kiek zinau dziudo ir sambo federacijos buvo lyg ir susiedusios), bet po kiek laiko tas draudimas dingo. tai manau kad ir dabar tas pats, nesutaria sios dvi federacijos ,o alys ir kuras tik siaip del vaizdo cia darasytos, nes logiskai mastant, jei sios sporto sakos trukdo dziudo texnikai, tai kodel dziudo imtynininkams nera uzdrausta dalyvaut kokiam tai dziudzitsu(nors ir taip retai jos tebuna) ir pan... bentjau mano tokie apmastymai, o cia teisybe ar ane, neaisku... nutikekimes, kad sis draudimas neilgam :)

SOL:
neesu imtynininkas, bet man irgi keistas toks draudimas :chmm:. juk LT nėra tokia didelė šalis, kur kas mėnesį vyktų bent vienas dziudo turnyras ir norintys, ypač jaunimas galėtų tobulėt. kiek žinau treniruotės su tais pačiais priešininkais atbukina, nes vienas kitą žino, o dalyvaudami su kito stiliaus atstovais tobulėja greičiau :book1:

Ruta:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtineesu imtynininkas, bet man irgi keistas toks draudimas :chmm:. juk LT nėra tokia didelė šalis, kur kas mėnesį vyktų bent vienas dziudo turnyras ir norintys, ypač jaunimas galėtų tobulėt. kiek žinau treniruotės su tais pačiais priešininkais atbukina, nes vienas kitą žino, o dalyvaudami su kito stiliaus atstovais tobulėja greičiau :book1:

--- Baigti citatą ---

Dėl varžybų skaičiaus tai tiesa, o dėl varžovų, tai tiek dziudo, tiek sambo tie patys varžovai, nu bent jau kiek man teko susidurti.
O studentams tai atrodo be problemų dalyvauti ir ten, ir ten. Įdomu, kaip bus su kitais.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją