Sportas > Imtynės

Draudimas

(1/16) > >>

Raimis:
Va kokios info gavo portalas


--- Citata ---Pasikeitusių dziudo varžybų tarptautinėms taisyklėms (įsigaliojusioms nuo š.m. sausio mėn. 1 dienos), teisėjų kolegijos pirmininkas A.Dutkus pabrėžė, kad labai daug sportininkų yra diskvalifikuojami varžybų metu dėl draudžiamų paėmimų. Vyr.treneriui E.Techovui rekomenduojant, VK nariai vienbalsiai pritarė, kad dziudo sportininkams daro neigiamą įtaką dalyvavimas kitų sporto šakų varžybose. Tad po trumpų diskusijų priimtas nutarimas: uždrausti dziudo sportininkams dalyvauti sambo, alyš (imtynių už diržų) ir kuraš varžybose. Treneriai, dirbantys su dziudo ir sambo grupėmis (turintys tarifikuotas sportininkų grupes ir sambo, ir dziudo sporto mokyklų tarifikuotose grupėse) privalo pristatyt tarifikuotų sportininkų sąrašus į LDF. Tarifikuoti sambo grupėse sportininkai į dziudo varžybas nebus registruojami. Dziudo sportininkai, sudalyvavę sambo, alyš ar kuraš varžybose pirmą kartą po šio nutarimo įsigaliojimo - bus diskvalifikuojami vieneriems metams. Sudalyvavus pakartotinai (diskvalifikacijos laikotarpio metu ar jam pasibaigus)- diskvalifikuojamas visam laikui. Nutarimas įsigalioja nuo š.m. kovo mėn. 1 dienos. (Šis nutarimas išsiunčiamas suinteresuotoms sporto šakų federacijoms, KKSD, LTOK, treneriams ir sportininkams (registruotėms duomenų bazėje arba per FB).
--- Baigti citatą ---

Net nežinau kaip prakomentuoti. Nemažai juk mūsų dziudistų ir sambo kovoja

Dainiux:
Atvirai? Pieva kažkokia. Techniškas kovotojas visada prisitaiko prie taisyklių, juo labaiu, kad sambo ir judo- tokios artimos varžybine prasme...Kaip visada- kentės sportininkai, nes sumažėja varžybų ir reikia rinktis, kur dalyvaut...Ech, statom statom ir patys sugriaunam...Kas per tauta... :chmm:

coffeedrinker:
o kam ne pofik koks ten uzgriebimas?  :chmm: griebimas yra griebimas, koks ten skirtumas kaip ir uz ko. padarytu ta savo dziudo universalesni, tai ne geriau atsiribos nuo pasaulio ir sedes tik savo aptvare. o is aptvaro isejusiu atgal nepriims  :D

Vitiokas:
Oi jej, galiu dabar labai daug keiktis ir keiti tuos kas tai priėmė. Sako neigiamas emocijas sukelia kitos sporto šakos. Nifiga. Esu matęs Lietuvos grynus dziudoistus, kurie negerbia kitų. Ir jų yra nemažai. O jie galvoja, kad juos keičia kitos sporto šakos. :D ne tame esmė. O viskas taisyklėse, teisėjavime ir t.t. Pilna beprotystė.
Na nieko nepadarysi, teks savo mylimą dziudo sporto šaką palikt tik kaip malonumui. Pradėsiu daryt dziudo meną, o ne sportą. :kikena: kas belieka jei neleidžia dalyvaut.
Žodžiu, lievai viskas.  :censored: :durdom:

stripulis:
Kaip sąmokslų mėgėja manau, kad ne užgriebimuose to atsiprašau už frazę idiotiško draudimo esmė... Kažkas čia ne taip, o sportininkų gaila. Juk akivaizdu, kad kuo universalesnis esi, tuo TAU geriau...

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją