klausimas toks, ar tu manai, kad anksciau buvo kitaip? Mano buvimo BWTA laikais irgi buvo svarbiausia susimoket uz dimploma. Nuo mano laiku "uzaugo" daug nauju "meistru".
Is ju tik gal vienas koks rimtai stengiasi dirbti savo tobulinimo link. O gal ne vienas?
yra tenai gerų instruktorių - Tadas Auglys iš Klaipėdos, Karolis Žaltauskas iš Vln, M. Kriščiokaitis dar... nežinau kaip jie ringe ar narve pasirodytų, bet kovoti tai jie moka...
man sunku spręsti prieš kiek metų Vilkatas sportavo BWTA, bet aš tikrai žinau, kad pradžioje kai kurėsi asociacija pirmieji instruktoriai, tam kad "užkovoti" rinką, ir "praarti drivą", buvo mokomi ir ruošiami visai kitaip nei dabar... tiesiog tada būtina buvo juos gerai paruošti, tam jie galėtų pradėti kurti centrus mietuose... ir juos tada treniruodavo "pa čiornamu" - varydavo po 8 valandas per dieną, ir seminarai būdavo ne po 200-300 gavrikų, o treniruodavo salėje Sifu po 10-12. Taigi pirmųjų instruktorių paruošimas, kurie nežinau ant ko prisiekė Sifu ar SiKungui savo lojalumu, buvo tikrai aukšto lygio... (jei kas daugiau informacijos turit papildyki, ar pataisykit)
Del tan sau, bong sau. Sie blokai netinka ginybai pries boksininko kabli.
bong sau yra skirtas artimai kovai, ir skirtas jis smugio į krutinę nuvedimui į šoną... tan sau kaip ir pusę velnio, bet tik su posūkiu ir tuopat metu smūgiuojant, ir "želatelno" žaibiškai