Teko susidurti gyvenime su WT. Esu gan aktyviai lankes si kovos mena apie pora metu ir turiu nemazai pazistamu kas iki siol lanko. Na kas liecia komercija tai pas BWTA tikrai didele problema del to. Teko girdeti, kad paskutinio seminaro metu lygiai mokiniams buvo dalinami ju neegzaminuojant - svarbu bapkytes i prieki ir duoda diploma...skamba baisiai. Taip progresuojant po poros metu turetu buti galimybe tik pradejus lankyti nusipirkti per seminara meistro lygi
Kas liecia WT kovotojo paruosima narvui ar kokiam turnyrui pasirodyt - per bendras treniruotes nemanau, kad kazkas ruos, tad teks imti privacias, o privacios tam ir yra privacios, kad uz jas moketi. 99% duodu, kad siaip sau ten niekas nesivargins ruosti tokio kovotojo. Taigi kovotojui tai gali buti prabanga.
Mano nuomone pati WT technika yra efektyvi tik pries kita WT kovotoja. Aisku, bendram isprusimui yra ka pasiziuret, pasimokyt, bet tik tiek...Tokie blokai kaip bongsau ar tansau yra pasmerkti nesekmei pries, tarkim, gera boksininko smugi. Zinoma, kaip teigia WT, tokiu momentu jei jauti stipru smugi pasisuki, bet tai tik teorija. Jau nekalbu apie bloku "efektyvuma" nuo mavashi ir pan.

Puolimui, mano manymu, WT yra absoliuciai netinkamas - daromas kazkoks uzgriebimas, prispaudimas ir smugiuojama, o tam pagrindine salyga yra nedidelis atstumas. Kad ir imkime puolima be uzgriebimu ir t.t. - vistiek puolimui atstumas turi buti nedidelis nes naudojamas tiesus smugis. Zodziu,jei naudodamas WT bandyciau pulti kito stiliaus atstova, greiciausiai gauciau i nosi. Lieka ginyba. O ginyba tikrai nera patikima. Zinoma, tai tik mano nuomone.