AutoriusTema: Wing Chun (Tsun) technika ir jos niuansai 3  (Skaityti 130253 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Hearior

• Svečias
Re: Wing Chun (Tsun) technika ir jos niuansai 3
« Atsakyti #390 įjungtas: 2010 Lie 12, 14:45:53 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Būtų įdomu ir man su WT pasisparing :angel: Laukiu nesulaukiu sąskrydžio  :-D

Tik būtinai paprašyk, kad kas nors nufilmuotų, arba jei pavyks pats atvarysiu ir nufilmuosiu. Nes epic jėga būtų pažiūrėt :D

Atsijungęs NiceGirl

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2007
  • Žinutės: 780
  • Amžius: 34
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • Lytis: Moteris
  • Duok durniui iš kelio.

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Protą eikit treniruoti...
« Atsakyti #391 įjungtas: 2010 Lie 12, 20:19:20 pm »
NiceGirl, nežinau, kaip kitiems, bet man su amžiumi atėjo supratimas apie kovos menus. WT lankau tikrai ne dėl to, kad būčiau nenugalimas gatvėje. Man tai įdomu. Ir jei ne politiniai žaidimai tarp WT ir WC, nežinau, ką būčiau pasirinkęs. Ir man įdomu išbandyt tai, ką aš išmokau. Bet išbandyt saugiai, o ne atsibudus reanimacijoje, susimastyt, kas ne taip.
Kalbėjau su vienu bendraklubiečiu, kuris gyvenime matęs ir šilto, ir šalto, lankęs nemažai skirtingų stilių. Žino, kad WT realybėje ne kas, žino, kad prieš boksininkus, pagal dabartinę ruošimo programą esame nuliai. Klausiau, kokio velnio tu tada tai lankai. Jis sako, man įdomu, patinka, senokai svajojau apie tai. Kitko nepasirinko dėl to, kad jau pakankamai yra prisiragavęs gyvenime...
As irgi lankiau, nes man buvo idomu. Bet viskas taip nusivaziavo, kad jau pasidare nebeidomu. Man nepatinka kai mane vercia ka nors daryt, pvz laikyti lygius, eiti i seminarus ir panasiai. As noreciau kovos menu uzsiimti del saves, o ne del popieriuku ir t.t Ne viena karta girdejau, kaip zmogus sako kad nenori laikyti lygio, nes jam to nereikia, o jam atsakoma kad nelaikysi lygio, nemokins toliau ir panasiai. nors zmogus sako, kad dar tikrai nepasiruoses tam lygiui, vistiek reikalauja laikyti ta lygi. As laiku isejau, nes mano 12 lygis, o cia jau sukasi dideli pinigai yra PRIVALOMOS privacios pamokos, seminarai, kursai, galiausiai mane priverstu laikyti meistro lygi, o kad ji islaikyti privalomi 4 chisau egzaminai ir vienas meistro lygio...cia be tukstantelio neapseiciau  :banging: O as budama studente tiek pinigu niekaip negauciau...
vincent, qui se vincent – nugalės tas, kuris save nugalės.

TT

• Svečias
« Atsakyti #392 įjungtas: 2010 Lie 12, 21:02:25 pm »
As irgi lankiau, nes man buvo idomu. Bet viskas taip nusivaziavo, kad jau pasidare nebeidomu. Man nepatinka kai mane vercia ka nors daryt, pvz laikyti lygius, eiti i seminarus ir panasiai. As noreciau kovos menu uzsiimti del saves, o ne del popieriuku ir t.t Ne viena karta girdejau, kaip zmogus sako kad nenori laikyti lygio, nes jam to nereikia, o jam atsakoma kad nelaikysi lygio, nemokins toliau ir panasiai. nors zmogus sako, kad dar tikrai nepasiruoses tam lygiui, vistiek reikalauja laikyti ta lygi. As laiku isejau, nes mano 12 lygis, o cia jau sukasi dideli pinigai yra PRIVALOMOS privacios pamokos, seminarai, kursai, galiausiai mane priverstu laikyti meistro lygi, o kad ji islaikyti privalomi 4 chisau egzaminai ir vienas meistro lygio...cia be tukstantelio neapseiciau  :banging: O as budama studente tiek pinigu niekaip negauciau...

Va va,tas ir uzmusa. Pakliuni kaip ir i spastus - turi laikyti lygi, kad galetum mokintis kazko naujo toliau, nes kitaip visa gyvenima viena forma kalsi (nors tai irgi nera blogai), o kai issilaikai lygi tada pasidaro ir privacios PRIVALOMOS, atseit tokia yra mokymo programa...nu krc pinigu ciulpimo sistema isdirbta kaip turi buti.

Atsijungęs Vilkatas

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2005
  • Žinutės: 855
  • Amžius: 43
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: 00
  • Lytis: Vyras
  • Aš toks jau nuo gimimo :)

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Kung fu akademija
« Atsakyti #393 įjungtas: 2010 Lie 13, 00:51:33 am »
EzyGazuotas, kovojau, kovoju ir kovosiu. Tie kas is fight clubo dirbo su manim zino, kad mielai sparinguojuos, bet ir nedarau is to didelio dalyko. Sparingai su kitais man yra mokymosi budas, o ne "irodinejimas".

NiceGirl, galiu pasakyti tik tiek, kad man is tiesu gaila, kad komercializacija sugadino Wing Tsun ivaizdi ir nuvyle daugeli TIKRU entuziastu.

" You must own your Wing Chun, not let it own you ". Wan Kam Leung.

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 51

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #394 įjungtas: 2010 Lie 13, 05:09:56 am »
EzyGazuotas, kovojau, kovoju ir kovosiu. Tie kas is fight clubo dirbo su manim zino, kad mielai sparinguojuos, bet ir nedarau is to didelio dalyko. Sparingai su kitais man yra mokymosi budas, o ne "irodinejimas".

NiceGirl, galiu pasakyti tik tiek, kad man is tiesu gaila, kad komercializacija sugadino Wing Tsun ivaizdi ir nuvyle daugeli TIKRU entuziastu.
Todėl tu ir ne WT, o WC. Ar ne taip?  ;-)
Nusmuko kaula :)

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #394 įjungtas: 2010 Lie 13, 05:09:56 am »

Atsijungęs Vilkatas

• 1 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Kung fu akademija
« Atsakyti #395 įjungtas: 2010 Lie 13, 08:09:01 am »
Todėl tu ir ne WT, o WC. Ar ne taip?  ;-)

Realiai, as pats perejau panasu gyvenimo etapa, kaip kad ir NiceGirl kol atsiduriau Wing Chun.

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #396 įjungtas: 2010 Lie 13, 09:28:20 am »

Atsiprašau, jei iš mano postų pasirodė, kad kažką bandau įrodyti. Aš taip pat bandau mokintis iš šparingų, tiek su boksu, tiek su klubiečiais. Aplamai, kažką man įrodinėt kitiems, kol kas man ženkliai per anksti. Tiesiog iš kai kurių postų susidarė nuomonė, kad niekas iš vinčiūno su niekuom nėra turėję šparingo...
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs Suiriken

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bir 2008
  • Žinutės: 419
  • Amžius: 37

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #397 įjungtas: 2010 Lie 13, 09:34:49 am »

Buvau ir aš kažkada užsidegęs labai,bet treniravausi ,kai BWTA jau komercijos gniaužtuose buvo .Greit pabėgau pamatęs,kad treneriui labiau rūpi užkalti pinigų.  :chmm:
"It's not because things are difficult that we don't dare:It's because we don't dare that things are difficult. "

Atsijungęs Vilkatas

• 1 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Kung fu akademija
« Atsakyti #398 įjungtas: 2010 Lie 13, 10:48:09 am »
Atsiprašau, jei iš mano postų pasirodė, kad kažką bandau įrodyti. Aš taip pat bandau mokintis iš šparingų, tiek su boksu, tiek su klubiečiais. Aplamai, kažką man įrodinėt kitiems, kol kas man ženkliai per anksti. Tiesiog iš kai kurių postų susidarė nuomonė, kad niekas iš vinčiūno su niekuom nėra turėję šparingo...

apibendrinant galima pasakyti: Wing chunisto karjera prasideda nuo sudauzytu roziniu akiniu :)

Atsijungęs denis

• VIP narys
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 3034
  • Amžius: 48
  • Vieta: München

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Systema - rusu kovos menas
« Atsakyti #399 įjungtas: 2010 Lie 13, 12:39:36 pm »
apibendrinant galima pasakyti: Wing chunisto karjera prasideda nuo sudauzytu roziniu akiniu :)
Vilkatai, viskas gerai su WT :) ... mes oraginizuojam pas save savaitgalias laisvus sparingus kur gali ateiti visi: meninkai ir sportinikai ir WT atstovai tikrai gali pastoveti uz save.

Iskur atsiranda tokie postai apie kovus menu (kaip NiceGirl). Dazniausiai, kai meninkai ateina i tokius sparingus, jie turi gal tik abstraktini supratima apie savo kovos stiliu. Bet neturi jokio supratima: Ka jie gali ir kaip yra pritaikomas ju kovos stilius, o kas blogiausiai neturi aplamai jokio supratimo ka daro kiti  :D   Sportinikai gi, labai gerai ismano savo dalyka, zino kur yra apribojimai, kur pranasumai ir moka tuom labai gerai PASINAUDUOTI.

Gaunasi toks paradoksas, ateina WT atstovas (neturintis absoliuciai jokio supratimo apie imtynes) ir pradeda imtyniauti su IMTYNINKU  :D  Aisku kad jis neturi jokiu sansu  :D  ir pirma mintis kuri ateina meninkui i galva po tokio sparingo: WT sudas  :D  Neesu mates dar nevieno boksiniko kuris pralaimetu parteryje IMTYNINKUI ir pasakytu kad boksas sudas  :D   Tai kad tai yra daugiau psichologine/asmenine problema, o ne styliaus ;) 

« Paskutinis taisymas: 2010 Lie 13, 12:42:57 pm nuo denis »
Любой бой – это вспышка, выстрел, взрыв, но управляемый взрыв, прицельный выстрел, направленная вспышка. И в основе любого боя лежат своевременность, точность и простота. А основой всей этой триады, её фундаментом, базой является спокойная, ровная психикa

« Atsakyti #399 įjungtas: 2010 Lie 13, 12:39:36 pm »

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #400 įjungtas: 2010 Lie 13, 13:11:38 pm »
Deni, šioje vietoje manau yra pakraipos: pvz. boksas ir WT būtų beveik vien smūginė disciplina. Pvz. Jujutsu ir graplingas jau eina beveik vien parteris.
Niekas nesako, kad WT yra niekalas, sako, kad Lietuvoje jo paruošimo sistema labiau į pinigus orientuota, nei kad į žmogų.
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs Suiriken

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bir 2008
  • Žinutės: 419
  • Amžius: 37

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #401 įjungtas: 2010 Lie 13, 13:32:50 pm »
Niekas nesako, kad WT yra niekalas, sako, kad Lietuvoje jo paruošimo sistema labiau į pinigus orientuota, nei kad į žmogų.

Būtent!
"It's not because things are difficult that we don't dare:It's because we don't dare that things are difficult. "

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #402 įjungtas: 2010 Lie 13, 13:41:54 pm »
Keliasdesimta karta jau prie sitos isvados sioje temoje prieinama. Gal jau rakinam?  :nezino:
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #403 įjungtas: 2010 Lie 13, 13:44:04 pm »
Keliasdesimta karta jau prie sitos isvados sioje temoje prieinama. Gal jau rakinam?  :nezino:

Gal nerakinam, prašau. Ten tik viena mintis iš konteksto paimta, juk taip gražiai pereita į šparingų diskusiją...

Atsijungęs Vilkatas

• 1 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Kung fu akademija
« Atsakyti #404 įjungtas: 2010 Lie 13, 14:06:22 pm »

Taip, Skeptikai, kiekviena karta kai "ateina i prota" buve fanatikai (tik nereik isizeist), mes galiausiai prieinam sitos isvados :) Bet skaitau, tai geras pozymis :)

« Atsakyti #404 įjungtas: 2010 Lie 13, 14:06:22 pm »