AutoriusTema: Wing Chun (Tsun) technika ir jos niuansai 3  (Skaityti 129303 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 1902
  • Vieta: Liondonas
  • Šalis: england
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Wing Chun (Tsun) technika ir jos niuansai 3
« Atsakyti #705 įjungtas: 2010 Grd 23, 18:24:35 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Paladinas:o ka patsai pasiulytum kai esi mazesnis ugiu uz priesininka ? kai tave musa, o tu pasiekt negali ?
Geras boksininkas ne tas prieshininkas, kuri verta gaudyti ir dar priedo vien tik ranku smugiais...
Todel koks tavo klausymas - toks ir mano atsakymas...  ;-)
Priesh Taekvondista laikyk didesne distancija, priesh imtyninka pereidinek ish karto i parteri, o tam dedei pas kuri daug lashiako ant pilvo stenkis butent ten (i pilva) smugiuoti...  :D
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?
Taip keičia, tik ne būtinai į gerą pusę... :)

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #706 įjungtas: 2010 Grd 23, 18:32:22 pm »
sakalai, teisingai tu viską rašai, aš sutinku su tavim, dėl mobilumo ir stovėsenos  :-)
čia man būdavo nesibaigiančios diskusijos su mano SiHing'u dėl to, "ar tai veiks, ar neveiks".
Gal dėl to Briusas Lee tapo dideliu bokso gerbėju, ir būtent įtraukė stovėsenas ir judėjimo manierą paimtą iš bokso, į savo JKD.

p.s. bet....  :-) nesupyk, bet Gazuotojo ir Tavo ugio ir svorio kategorijos visviena ne tos pačios  :-) čia žinok tas būtų kaip tave išleisti prieš sunkiasvorį 100kg, su ilgesnėm rankom, ir 9-10 bokso patirtimi... pripažink...juk nelengva būtų  ;-)

Bet kuriuo atveju esu žiauriai laimingas dėl savo patirties. Ji gal būt ne tokia skausminga, kaip NiceGirl (WTGirl), bet vis tiek. Man svorio kategorija nesvarbi (per sąskrydį turėjau reikalų su ženkliai lengvesniu MMA'mistu, bet skaudėjo ne mažiau). Kuo didesnė patirtis partnerio, man tuo geriau. Bent jau aš negrybausiu, o partneris ves mane ten, kur reikia (bent jau pagal jo supratimą). Gaudamas į kaulus gaunu paaiškinimą, kur darau klaidas, kad taip man puikiai sekasi susirinkti  :punch: .Ir ką reikėtų daryti, kad to nebūtų. 
Su Sakalu (Sakale, pyk nepyk, bet be tavęs  :handshake: :respect: :alus: :-D būtų buvę daug sudėtingiau. Ir vis tiek tave kišiu į tokias diskusijas  :D) sužinojau trūkumus ir, kaip manau, juos bent jau sugebu pašalinti. Gal ne visai taip, kaip reikalauja WT menas, bet. Kaip ir tavo minėtas Bruce Lee, jis "lazdavojo" senuosius meistrus dėl to, kad jie per daug aklai seka tradicijomis, visiškai ignoruodami dabartį, t.y. nepriima naujovių, verda savo sultyse nekreipdami dėmesio, kad, pvz, ta stovėsena vis tiek nėra jau tokia efektyvi ir greitai prisitaikanti prie priešininko.
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs Vilius

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Spa 2010
  • Žinutės: 255
  • Amžius: 34
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #707 įjungtas: 2010 Grd 23, 18:45:21 pm »
Citata
Kaip ir tavo minėtas Bruce Lee, jis "lazdavojo" senuosius meistrus dėl to, kad jie per daug aklai seka tradicijomis, visiškai ignoruodami dabartį, t.y. nepriima naujovių, verda savo sultyse nekreipdami dėmesio, kad, pvz, ta stovėsena vis tiek nėra jau tokia efektyvi ir greitai prisitaikanti prie priešininko.

Na, dėl to ir reikėtų rinktis Wing Chun, kuris neseka aklai papročių.Kaip pavyzdį, galima laikyti Siu Nim Tao formoje įvestą Jab smūgį, kaip bokse.Berods baramui_fighter tai jau buvo minėjęs.Apskritai, galima įsitikinti, kad Wing Tsun veikia pagrinde prieš Wing Tsun, o jeigu kovoji su kitais stiliais turi daug ko atsisakyti- ir stovėsenos, ir grandininių smūgių.
Skelbimas
Dingo LABAI PROTINGAS šuo. Šarikai, jeigu tu perskaitei šį skelbimą,
paskambink namo.

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #708 įjungtas: 2010 Grd 23, 18:48:03 pm »
Na kiek iš forumo skaičiau, ežysgazuotas turi apie 2-3 metus patirties wt, sakalas jei neklystu turi apie 10 metų patirties bokse, patirtis daug ką lemia , plius prie to sakalas ugio pranašumą turi nemažą (na svoris tai iš akies +/- neperdaug skirsis ). 
tai čia to lyginimo kaip ir 0, tiesiog ežys semias naujos patirties ir ok, visi laimingi, viskas gražu  :-)

mano patirtis WT  - 2 metai, Sakalo bokse - 8 metai. Dėl ūgio nepamenu, bet svoris berods apie 15 kg skiriasi.  Bet vis tiek, kaip ir sakiau (ir tu sakai), man tai naujos ir labai svarios  patirties gavimas.
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #709 įjungtas: 2010 Grd 23, 18:58:22 pm »
Na, dėl to ir reikėtų rinktis Wing Chun, kuris neseka aklai papročių.Kaip pavyzdį, galima laikyti Siu Nim Tao formoje įvestą Jab smūgį, kaip bokse.Berods baramui_fighter tai jau buvo minėjęs.Apskritai, galima įsitikinti, kad Wing Tsun veikia pagrinde prieš Wing Tsun, o jeigu kovoji su kitais stiliais turi daug ko atsisakyti- ir stovėsenos, ir grandininių smūgių.

Su grandininiais smūgiais viskas gerai, kai pasieki priešininką. Vat kol nepasieki....
Kai prieš kelis metus rinkausi WT ar WC, labai užkliuvo WC varymas ant WT. Žiaurus varymas. Vien dėl to pasirinkau WT. Kita priežastis, kad WT yra ženkliai lankstesnis su savo lankymo grafiku ir laikais.

Todėl ir sakau, kad būtų įdomu išgirsti istorijas apie tai, kaip veikė, ar neveikė, vinčiūnas, bet kuria savo forma.

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #709 įjungtas: 2010 Grd 23, 18:58:22 pm »

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #710 įjungtas: 2010 Grd 23, 19:04:57 pm »
Geras boksininkas ne tas prieshininkas, kuri verta gaudyti ir dar priedo vien tik ranku smugiais...
Todel koks tavo klausymas - toks ir mano atsakymas...  ;-)
Priesh Taekvondista laikyk didesne distancija, priesh imtyninka pereidinek ish karto i parteri, o tam dedei pas kuri daug lashiako ant pilvo stenkis butent ten (i pilva) smugiuoti... :D

vat čia manau, kad nelabai teisingai surašei... Pagal tave, turi būti geras universalas, kad laikytis tamstos principų, t.y. ir geras spirdžius, ir imtyninkas, ir smūgiuotojas. Pagal mane, TKD didesnė distancija - daugiau laisvės kojoms, reikia ją trumpinti. Prieš imtyninką kvaila būtų eiti į parterį, jei neturi panašios patirties tame parteryje. O ir tą lašiaką nėra jau taip lengvą pramušt...

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 1902
  • Vieta: Liondonas
  • Šalis: england

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #711 įjungtas: 2010 Grd 23, 19:10:14 pm »
vat čia manau, kad nelabai teisingai surašei... Pagal tave, turi būti geras universalas, kad laikytis tamstos principų, t.y. ir geras spirdžius, ir imtyninkas, ir smūgiuotojas. Pagal mane, TKD didesnė distancija - daugiau laisvės kojoms, reikia ją trumpinti. Prieš imtyninką kvaila būtų eiti į parterį, jei neturi panašios patirties tame parteryje. O ir tą lašiaką nėra jau taip lengvą pramušt...
Tamstele (labai atsiprashau uz toki ishsireishkima)...
Jus nepastebejote shipseneles gale, taip pirma...
Antra - koks buvo Sakalo klausimas, toks ir mano atsakymas...  :D :D :D
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?
Taip keičia, tik ne būtinai į gerą pusę... :)

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #712 įjungtas: 2010 Grd 23, 19:17:02 pm »
Tamstele (labai atsiprashau uz toki ishsireishkima)...
Jus nepastebejote shipseneles gale, taip pirma...
Antra - koks buvo Sakalo klausimas, toks ir mano atsakymas...  :D :D :D

Tsakant, tamstos atsiprašau, tamsta  :D

Citata
Вы лошадь, мoю, сэр, невидели?
« Paskutinis taisymas: 2010 Grd 23, 19:37:02 pm nuo EzysGazuotas »

Atsijungęs sakalas

• VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2008
  • Žinutės: 1350
  • Amžius: 42

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Bokso Klubas Viksoras
« Atsakyti #713 įjungtas: 2010 Grd 23, 19:19:59 pm »
EzysGazuotas:
Citata
Dėl ūgio nepamenu, bet svoris berods apie 15 kg skiriasi.
cia tu mane taip pasunkinai ar save taip palengvinai ? :D

Atsijungęs Vilius

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Spa 2010
  • Žinutės: 255
  • Amžius: 34
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #714 įjungtas: 2010 Grd 23, 19:21:39 pm »
Su grandininiais smūgiais viskas gerai, kai pasieki priešininką. Vat kol nepasieki....
Kai prieš kelis metus rinkausi WT ar WC, labai užkliuvo WC varymas ant WT. Žiaurus varymas. Vien dėl to pasirinkau WT. Kita priežastis, kad WT yra ženkliai lankstesnis su savo lankymo grafiku ir laikais.

Todėl ir sakau, kad būtų įdomu išgirsti istorijas apie tai, kaip veikė, ar neveikė, vinčiūnas, bet kuria savo forma.
Grandiniai smūgiai veikia, kai priešininkas  visiškai nejuda arba kaip rodo per Ip Man filmą, kai Donie Yenas krentatį ore priešininką grandininiais smūgiais pribaigė.
Skelbimas
Dingo LABAI PROTINGAS šuo. Šarikai, jeigu tu perskaitei šį skelbimą,
paskambink namo.

« Atsakyti #714 įjungtas: 2010 Grd 23, 19:21:39 pm »

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #715 įjungtas: 2010 Grd 23, 19:35:19 pm »
EzysGazuotas:cia tu mane taip pasunkinai ar save taip palengvinai ? :D

Oi, persiprašau  :oops:... Pagal patikslintus duomenis, skirtumas apie 10 kg...

Atsijungęs baramui fighter

• Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 3587
  • Amžius: 49

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #716 įjungtas: 2010 Grd 23, 23:31:36 pm »

Gazuotasis, tu turbūt nesi girdėjęs kaip WT "vadovybės" varo ant kitų organizacijų  :D
ОТВЕТСТВЕННОСТЬ без любви делает человека БЕСЦЕРЕМОННЫМ.
СПРАВЕДЛИВОСТЬ без любви делает человека ЖЕСТОКИМ.
ПРАВДОЛЮБИЕ без любви делает человека КРИТИКАНОМ.
ВЛАСТЬ без любви делает человека НАСИЛЬНИКОМ.
БОГАТСТВО без любви делает человека ЖАДНЫМ.
ВЕРА без любви делает человека ФАНАТИКОМ.

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #717 įjungtas: 2010 Grd 24, 00:11:49 am »
Gazuotasis, tu turbūt nesi girdėjęs kaip WT "vadovybės" varo ant kitų organizacijų  :D

Nepatikėsi, bet nė karto nesu iš SiFu, SiHingo, DaiSiHingo kažko blogo girdėjęs apie kitas vinčiūno, ar kitas kovos menų/sporto organizacijas...

Atsijungęs baramui fighter

• Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 3587
  • Amžius: 49

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #718 įjungtas: 2010 Grd 24, 00:33:43 am »
Nepatikėsi, bet nė karto nesu iš SiFu, SiHingo, DaiSiHingo kažko blogo girdėjęs apie kitas vinčiūno, ar kitas kovos menų/sporto organizacijas...

čia citata iš skelbimo:
"Mes neatsakome už materialią ar moralinę žalą patirtą dėl žemo
lygio žmonių išmestų ar išėjusių iš mūsų asociacijos
ir įkūrusių savo klubus. Mes nesame atsakingi už jų vykdomą veiklą,
jų mokinimo kokybę ir dalinamus beverčius diplomus. Vienintelė tikra
oficiali atestuota WING TSUN KUNG-FU kovos meno mokymo įstaiga Lietuvoje
yra Baltijos Wing Tsun Kung-Fu Asociacija!"
Šaltinis: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

man atvirai pasakius jis juokingas  :-)

negaliu girdėti to ką girdėjai tu  :-) iš savo pusės aš galiu pasakyti tiek kiek aš esu girdėjęs, Vilkatas turbūt paliūdys ir papildys netgi, apie tai
kad jų organizacijoje yra netgi bauda nustatyta.  :-) Iš Ishtvan Kiun aš prisimenu tik vieną frazę: "I didin't want to built an empire, like somebody wanted to".
Jis prieš savo buvusį mokytoją tikrai nieko prieš neturi, o ką Maday Norbert apie savo buvusį mokinį galvoja... čia jau man sunku pasakyti.
Bet kokiu atveju SiFu Gudonavičiui, kitos veikiančios LT organizacijos tikrai atima rinkos dalį, ir jam kaip verslininkui tai manau tikrai nepatinka. :-)
ОТВЕТСТВЕННОСТЬ без любви делает человека БЕСЦЕРЕМОННЫМ.
СПРАВЕДЛИВОСТЬ без любви делает человека ЖЕСТОКИМ.
ПРАВДОЛЮБИЕ без любви делает человека КРИТИКАНОМ.
ВЛАСТЬ без любви делает человека НАСИЛЬНИКОМ.
БОГАТСТВО без любви делает человека ЖАДНЫМ.
ВЕРА без любви делает человека ФАНАТИКОМ.

Atsijungęs Vilkatas

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2005
  • Žinutės: 855
  • Amžius: 42
  • Aš toks jau nuo gimimo :)

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Kung fu akademija
« Atsakyti #719 įjungtas: 2010 Grd 24, 00:53:35 am »
Bauda ivest reiketu ir fightclub.lt forume. Nes atsibodo  :E  :banging:  :A apie tas organizacijas. Mano mokiniai gali paliudyt, kad nevarau as ant nieko kito, nes MES TURIM KA VEIKT per treniruote ir be tuscio malimo liezuviais.
" You must own your Wing Chun, not let it own you ". Wan Kam Leung.

« Atsakyti #719 įjungtas: 2010 Grd 24, 00:53:35 am »