Ot blyn, vel mane kisat i wc/wt diskusija, o paskui nepatenkinti, kad diskusija nukreipiu

Mano kuklia nuomone siuo atveju ne smugiuose ir pirstinese ar ju nebuvime problema, as iskart pasiuliau kovot su mma pirstinem, tik kova su bokso pirstinemis daug saugesne todel, galiu sau leist zaist su priesininku ir stipriai nesmugiuot. O su mma ar plikais kumsciais zaidimas baigiasi, nes kiekvienas smugis palieka zymes at veido, guza, nubrozdinima ir pan, nesvarbu, kad nenakautuoja ar rimtesnes zalos nepadaro, bet man to nereikia, todel nerizikuoju. Paskui po kiekvieno sparingo kvadratiniu veidu vaiksciot nesinori.
Boksas tai menas balansuot ir zaist ant smugio ribos, be galo geras distancijos pojutis pastovus jos keitimas bei pastovi dinamika privaloma geram boksininkui. Todel kovojant pries gera boksininka daznai susidaro ispudis, kad tu smugiuoji i ora, nes toj vietoj kur katik buvo priesininas jau tustuma, jauti tik is kazkur atskirejancia smugiu krusa. Dar gerai pazystamas jausmas kai bandai trenkt, o vietoj to tik ismetes ranka pats gauni

Pagrindines problemos WT/WC mano galva yra labai atvira stovesena ir tragiskas mobilumas.
Paladinas:
Cia ne man turbut spresti, bet ne begioti paskui prieshininka yra (ar turetu buti) WC(WT) strategijos ir taktikos esme... 
Cia kaip paskui kishki su spastais begioti (turbut)... 
o ka patsai pasiulytum kai esi mazesnis ugiu uz priesininka ? kai tave musa, o tu pasiekt negali ?
Ne per seniausiai vėl pabandėm lengvai pakovot (stilius prieš stilių). Vaizdelis daug geresnis (žiūrint iš mano pusės), bet nei WT stovėsenos nebebuvo, nei rankų padėties ir pan. TAi tokia ta ir patirtis.
zinoma kurgi nesiseks kai puse visos techikos boksiorska tapo

Bet nematai cia WT naudos, tiesiog pavaiksciojai pauzsiiminejai padirbejai ir igavai tam tikra bazini kovini supratima, distancijos pojuti ismokai smugiuot, o ne glostyt jau nekalbu apie ginyba