Sportas > Bendra sporto tema

kokioje federacijoje "Realiausios" taisykles ?

<< < (11/12) > >>

bornstubborn:
Mano nuomone, mažiausiai apribojimų yra WVC

ragerunner:
as tai manau kad ziauru pvz labai yra kyokushin karate, kiekviena diena kovotojai grudinasi prie skausmo, net taisykles tokios padarytos kad nebutu minkstos kovos... ranku smugiai tik krutine presa .. sonai dar.. pagr tikslas saules rezginis ir kepenys. o kojom galima visur ir butinai reik y galva kitaip nelaimesi. esu mates kai kovojau kai 16-18m 80kg kategorijoje sulauze zandikauli nosi is spyrio lanku per bloka.. gaila net buvo ziuret, kaip tabalojas veidas visas kruvinas  :bijo:

EzysGazuotas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtias tai manau kad ziauru pvz labai yra kyokushin karate, kiekviena diena kovotojai grudinasi prie skausmo, net taisykles tokios padarytos kad nebutu minkstos kovos... ranku smugiai tik krutine presa .. sonai dar.. pagr tikslas saules rezginis ir kepenys. o kojom galima visur ir butinai reik y galva kitaip nelaimesi. esu mates kai kovojau kai 16-18m 80kg kategorijoje sulauze zandikauli nosi is spyrio lanku per bloka.. gaila net buvo ziuret, kaip tabalojas veidas visas kruvinas  :bijo:

--- Baigti citatą ---
O realiose kovose, tipo MMA, UFC ir pan, tai kovotojai į veidą nepilną kontaktą gauną? Per marmūzę ne tik iš kojos, bet ir kumščio, neretai ir alkūnė. Ir po praleisto smūgio ten kova nestabdoma, nebent KO...

Dainiux:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtias tai manau kad ziauru pvz labai yra kyokushin karate, kiekviena diena kovotojai grudinasi prie skausmo, net taisykles tokios padarytos kad nebutu minkstos kovos... ranku smugiai tik krutine presa .. sonai dar.. pagr tikslas saules rezginis ir kepenys. o kojom galima visur ir butinai reik y galva kitaip nelaimesi. esu mates kai kovojau kai 16-18m 80kg kategorijoje sulauze zandikauli nosi is spyrio lanku per bloka.. gaila net buvo ziuret, kaip tabalojas veidas visas kruvinas  :bijo:

--- Baigti citatą ---
Aik Tu sau...Ale kaip kiekviena diena galima kest skausma Skausma SKAUSMA...ir butinai kojom i galva, nes tikrai laimet sansu nera! O nusitabalojes veidas - kyokushin etikete  :luztu:

Gokas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Realiausios taisyklės hardcore pro-wrestlinge ( pvz. BJPW) -  galima viskas nuo dyliuotos vielos iki peilių, benzo-pjūklų, ugnies, skorpionų, piranijų ir t.t.  :)

--- Baigti citatą ---

Ten paziurejus atrodo, kad ten vaidyba

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją