Sportas > Bendra sporto tema

kokioje federacijoje "Realiausios" taisykles ?

(1/12) > >>

Marko:
prisiruosiau perskaityti dabartinio UFC taisykles -
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti :A

- gaunasi labai daug apribojimu smugiams, ypac gulint ir kad efektyviai gyntis nuo skausmingu imtyniu veiksmu  :evil:

jusu nuomone, kokios federacijos labiausiai "no-rules" ?

Smauglys:
Abejoju ar tokia yra. Seniau buvo astuoniakampio kovos. ten buvo tik du apribojimai: negalima durti i aki ir kandziotis. Bet po to kazkoks teismas tuos dalykus uzdraude. Ir astuoniakampis patapo panasus i Bushido.

Marko:
a zalj, :(

nezinau kiek tikra,
bet pasakojo, kad bjj tevyneje, kai kurie vale tudo turnyrai ypac "laisvi", bet patvirtintos informacijos negavau.

Romasius:
Manau, braziliskojo Vale Tudo turnyruose yra maziausiai apribojimu. UFC ivede daug sauganciu kovotojus taisykliu po 2001 metu, kai pasikeite UFC savininkai. Apkritai, siuo metu UFC savininkai nori MMA Amerikoje paversti mainstreamu (as abejoju, ar tai jiems pavyks), todel bendradarbiauja su oficialiomis sporto prieziuros institucijomis ir daug nuveike darant MMA kuo maziau pavojinga sveikatai. Is tokiu zinomesniu MMA lygu, manau viena liberaliausiu yra Pride FC. Kartais man atrodo, kad ten teisejai per velai stabdo kova (pvz. Inoue Vs Vovchanchyn).

XEUS:

--- Citata ---Manau, braziliskojo Vale Tudo turnyruose yra maziausiai apribojimu. UFC ivede daug sauganciu kovotojus taisykliu po 2001 metu, kai pasikeite UFC savininkai. Apkritai, siuo metu UFC savininkai nori MMA Amerikoje paversti mainstreamu (as abejoju, ar tai jiems pavyks), todel bendradarbiauja su oficialiomis sporto prieziuros institucijomis ir daug nuveike darant MMA kuo maziau pavojinga sveikatai. Is tokiu zinomesniu MMA lygu, manau viena liberaliausiu yra Pride FC. Kartais man atrodo, kad ten teisejai per velai stabdo kova (pvz. Inoue Vs Vovchanchyn).
--- Baigti citatą ---

Pride nefiksuoja nokdaunų t.y. kovą nutraukia ne kai yra nokdownas, o kai jau būna grynas nokautas  (tuo jie sakyčiau ganėtinai gerai apsisaugo nuo tokių nemalonumų kaip K-1 Shinsuke Nakamura vs Ignashikov 1 kovoje, kuri buvo paskelbta vėliau no contest dėl nebuvusio nei nokdauno nei nokauto). Tas vėlesnis kovos stabdymas ir kitais atvejais pvz. skausmingo veiksmo taip pat pagrįstas, nors patiems kovotojams nelabai naudingas (tik lyga apsisaugo nuo apeliacijų dėl teisėjo per ankstyvo sprendimo).

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją