Mesti sportą bet kokio amžiaus galima, bet tu pagalvok, kam tau mesti. Pagalvok, kodėl kai kurie 18 m. meta sportą.
Kiek pastebėjau, kai kurie jau 11-12 klasėje meta treniruotes arba jas praleidinėja ir sako, kad dėl mokslų. Kai kurie meta treniruotes arba ima treniruotis daug rečiau, kai išvažiuoja studijuoti į kitą miestą, bet čia turbūt ne tiek dėl mokslo krūvio, tiek dėl to, kad atsiranda nauji draugai, nauji laisvalaikio leidimo būdai, na kad ir didesnis sporto šakų pasirinkimas, jei atvažiuoji iš mažo miestelio į Vilnių, Kauną. Yra žmonių, kurie dirba ir mokosi, na ir nebespėja į treniruotes (ne visi viską moka suderinti kaip Bandito). Buvau sutikusi ir žmonių, kurie studijuoja, bet sunku su pinigais, todėl negali sumokėti už treniruotes ir neina į jas. Aišku būna, kad tiesiog tingi ir todėl meta treniruotes.
Aš pati, kai mokiausi mokykloje, tai spėdavau ir mokytis, ir treniruotis, bet treniravausi 4-5 kartus per savaitę, na ir daugiau beveik niekam nelikdavo laisvo laiko.
Kaip čia visi rašė, kiekvienas krūvį pagal save renkasi, na arba treneris parenka. Jei tave tenkina tiek treniruočių, neblogai jautiesi, spėji su mokslais (jei jie tau svarbūs), tada viskas tvarkoj. Bet spėju, kad gal ne visai tau tinka ir patinka toks krūvis, todėl ir rašai čia. Aišku aš tik spėju.

Tada bandyk pagal save, pagal savo norus, tikslus derinti krūvį, treniruočių kiekį.
Man 4-5 treniruotės per savaitę yra idealu. Būdavo, kad treniruodavausi ir 5-6 kartus - tiek man buvo per daug. Būdavo, kad ir visai mažai treniravausi, to man būdavo per mažai. Nu bet tau gali būti visiškai kitaip.