Pagrindines diskusijos > Treniruotės

Treniruočių dažnumas.

<< < (3/10) > >>

lukas123:
Tos mintys apie metimą nekyla, bet kai supa aplinka, kur vos sulaukus 18 treniruotes pradedamos lankyt karta į mėnesį, o vėliau išvis nelankomos, tai ir pradedi galvot, kad ir tau bus tas pats.

Batis:
Na mano nuomone, tai ziurint kokio intensyvumo tos treniruotes, bet po 8 treniruociu, organizmas tikrai nespeja atsistatyti, o jis su laiku tik sesta, o kai organizmas sesta, tai tobuleti sunku.

baramui fighter:
18 metu as irgi treniruodavaus 6 kartus per savaite, ryte vakare... deja su metais organizmo galimybes senka... istverme, jega gal ir nemazeja su metais... bet... bet bet bet... orgaznimui reikalingas atsistatymo laikas tik ilgeja... :chmm:

Smauglys:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtikarate + grappling jau i mma nesa... :rolleyes: juolab jei shotokan'as
o treneris tai paliubomu Smauglys  :D tuoj atrasys tau i post'a :D :D

--- Baigti citatą ---
Ne maniškis. Neturiu karatistų besitreniruojančių 7-8 kart per savaitę :-(

Dainiux:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTiesą sakant, net nežinau ko iš savęs siekiu, treniruojuos jau apie 8 metus, dažniausiai treniruotės būdavo varžyboms, užsibrėždavai kažkokį tikslą būtent ten pasiekt, o db, dažnai pagalvoju, jog po 2 metų man jau bus 18, tai reiškia, kad turėsiu rinktis arba sportą, arba mokslus. O gal abu kartu ? Treniruojuos karate + ( paskutinius du mėnesius prisidėjo grappling )  tai ne mma iškur galima uždirbti. Kai kiekvienais metais sportininkai, kurie su tavim treniravos vos ne nuo pat pradžių, sulaukus 18, meta sportą, man tai iš tiesų yra nesuprantama, kaip galima tiek prasportavus tiesiog užmiršti. Kai kiekvienais metais ir taip mažas klubas vis tuštėja ir tuštėja, ir pats pradedi galvoti apie pabaigą sporto...

--- Baigti citatą ---
Nu pavarei- ateik, apkabinsiu  :D Kas per nuotaikos? Dirbam po kelis darbus, auginam vaikus, treniruojames ir dar galvojam ko čia griebtis . Tik baik su tokiom nuotaikom. O meta tie, kuriems tas sportas ir nebuvo svarbus. Kaip gali mest tai, kas tau svarbu? Ar gali mest šeimą? Ar gali mest draugus? Ar gali mest mėgiamą meilužę?  :D :D :D
Kartais atrodo, kad ne Haityje, o čia žemė sudundėjo...

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją