Visa kita > Kovos menai ir kinas
Каменая башка (Stone Head)
Bushi:
Stiprus rusu filmas (ne holivudine pasaka). Kas nemate rekomenduoju.
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti
Raimis:
Registruotis arba PrisijungtiStiprus rusu filmas (ne holivudine pasaka). Kas nemate rekomenduoju.
Registruotis arba Prisijungti
--- Baigti citatą ---
Man jis nepatiko. Labai niūrus ir kai kurie aktoriai silpnokai atvaidino
Dainiux:
Registruotis arba PrisijungtiMan jis nepatiko. Labai niūrus ir kai kurie aktoriai silpnokai atvaidino
--- Baigti citatą ---
Nieko ziauriau nesu mates...bet cia tik mano nuomone. Turint tokia haryte galima kazka rimtesnio jam duot suvaidint...
Bushi:
Registruotis arba PrisijungtiNieko ziauriau nesu mates...bet cia tik mano nuomone. Turint tokia haryte galima kazka rimtesnio jam duot suvaidint...
--- Baigti citatą ---
Kiekvienas pagal save. Man patiko. Tuo momentu norejosi kazko niuraus ir nematyto tad sis filmas tiko. Be to norejosi pamatyti Valuevo debiuta kine. Gal ateityje sulauksim kazko rimtesnio.
Dainiux:
Registruotis arba PrisijungtiKiekvienas pagal save. Man patiko. Tuo momentu norejosi kazko niuraus ir nematyto tad sis filmas tiko. Be to norejosi pamatyti Valuevo debiuta kine. Gal ateityje sulauksim kazko rimtesnio.
--- Baigti citatą ---
ir as tikiuos, nes vaidint jis gali. Maciau ir laida su Baskovu visai neblogai pravede...O Tau, Bushi matyt depresine busena buvo, kad tokie filmai patiko? :D Nemegstu tokio gruzo...Kaip ir Jurgos Ivanauskaites kurybos...Jei paziurint i Jos kuryba, nenuostabu, kad tokia liga susirgo...
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją