AutoriusTema: Begiojimas  (Skaityti 91462 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

lialialia

• Svečias
Re: Begiojimas
« Atsakyti #255 įjungtas: 2012 Vas 15, 16:22:48 pm »
Grįžtant prie ištvermės , man rodos aš ją blogai supratau.Bėda man būna ne tame , kad aš pavargstu kovodamas , taprasme jėgų nebėra , sunku judėti , bet tame , kad pulsas smarkiai padažnėja ir pradedu dažnai kvėpuoti , daužosi smarkiai širdis ir viskas..Tai čia taip išeina , kad reikia sporgstamąją jėgą didinti...?
Bėja , jokių bėdų su širdimi neturiu , tyrimus dar neseniai dariausi , tik padažnintas pulsas mano ir tiek. :)
« Paskutinis taisymas: 2012 Vas 15, 16:29:22 pm nuo lialialia »

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 1680
  • Amžius: 37
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #256 įjungtas: 2012 Vas 15, 16:53:54 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Grįžtant prie ištvermės , man rodos aš ją blogai supratau.Bėda man būna ne tame , kad aš pavargstu kovodamas , taprasme jėgų nebėra , sunku judėti , bet tame , kad pulsas smarkiai padažnėja ir pradedu dažnai kvėpuoti , daužosi smarkiai širdis ir viskas..Tai čia taip išeina , kad reikia sporgstamąją jėgą didinti...?
Bėja , jokių bėdų su širdimi neturiu , tyrimus dar neseniai dariausi , tik padažnintas pulsas mano ir tiek. :)

nu tai taip ir turi but... ar tu nori kovodamas jaustis tarsi sedetum ant sofos. treneruokis ir didink istverme, tai turbut vienintele iseitis is sitos keblios ir nenumatytos problemos. begimas tam irgi tinka.

Ir nezinau kas tave patrolino, bet ne, sprogstamoji jega neturi nieko bendro su istverme. priesingai, kuo didesne sprogstamoji jega tuo greiciau ji sueda tavo istvermes resursus. bet deja kovotojas be sprogstamosios jegos irgi nieko vertas.
:kava:

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

Atsijungęs siamas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Kov 2008
  • Žinutės: 1799
  • Amžius: 61
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: is

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #257 įjungtas: 2012 Vas 15, 17:02:41 pm »
Jei parodysi man sportininką, pas kurį prieš startą nepadažnėją pulsas, kuris kvėpuoja kaip miegodamas (pavyzdys nebūtinai iš kovos menų, gali būti kad ir iš greitojo ėjimo) tada aš sutiksiu kad pas tavę žiaurios problemos, jei tokio antžmogio parodyt negali tai baik čia bliaut visose temose, užuojauta tavo treneriui, turbūt geležinių nervų žmogus.
Nėra šventojo be praeities ir nėra nusidėjėlio be ateities

lialialia

• Svečias
« Atsakyti #258 įjungtas: 2012 Vas 15, 17:51:23 pm »
Jūs ne taip mane supratote :D.Aš suprantu tą , kad padažnėja žmogaus kvėpavimas , pulsas , sportuojant arba dirbant bet koki fizinį darbą :D , bet tiesiog mano yra padažnintas pulsas ką man sakė dispanceryje ir poliklinikoje ir tiek...Tai ir galvoju kokiais čia būdais man geriau būtų įgauti tą gerą "ištvermę"..Tiesiog daug klausiu , nes noriu viską žinoti ir tiek , tuo labiau , kad šiuo metu nesportuoju. :)

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #259 įjungtas: 2012 Vas 15, 22:12:51 pm »
Jūs ne taip mane supratote :D.Aš suprantu tą , kad padažnėja žmogaus kvėpavimas , pulsas , sportuojant arba dirbant bet koki fizinį darbą :D , bet tiesiog mano yra padažnintas pulsas ką man sakė dispanceryje ir poliklinikoje ir tiek...Tai ir galvoju kokiais čia būdais man geriau būtų įgauti tą gerą "ištvermę"..Tiesiog daug klausiu , nes noriu viską žinoti ir tiek , tuo labiau , kad šiuo metu nesportuoju. :)
Tai tadu rašyk, koks tavo pulsas ramybės metų, koks būna maksimalus (po bėgimo labai intensyvaus ar kovos), ir tada bus kažkas aiškiau. O kol nesitreniruosi su maišais, sparinguose, nei pulsas, nei dychalka ženkliai negerės. Nes kaip ir esu sakęs, dažniausiai nudūstama, o tuo pačiu metu širdis lipa iš krūtinės, kai pamiršti kvėpuoti smūgiuodamas ar priimdamas smūgius.
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #259 įjungtas: 2012 Vas 15, 22:12:51 pm »

lialialia

• Svečias
« Atsakyti #260 įjungtas: 2012 Vas 15, 23:32:11 pm »
Jo , dasideda tas dar ir dar įsitempimas , nes kaip minėjau iš karate  atėjau į boksą , nes bokse reikia laisvumo , o karate mano judesius kaip ir sukauste , visos katos ir tt...Tai dar tas dasideda daug...

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 1680
  • Amžius: 37
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #261 įjungtas: 2012 Vas 16, 02:17:50 am »
Jo , dasideda tas dar ir dar įsitempimas , nes kaip minėjau iš karate  atėjau į boksą , nes bokse reikia laisvumo , o karate mano judesius kaip ir sukauste , visos katos ir tt...Tai dar tas dasideda daug...

o, pasirodo katos sukausto  :chmm: va tai tau kokia zala! turbut dabar jau visi vienareiksmiskai sutiks, kad reikia ismest katas is karate, nes jeigu nenaudinga ir dar net zalinga, tai visatai veda i prazuti   :kraujas: :ramentai::bijo:

o jeigu rimtai atsakant, tai dyvai negirdeti. kad tai karate kazkatai sukauste...
:kava:

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #262 įjungtas: 2012 Vas 16, 11:20:44 am »
Turi proga tobulėti lankstume.
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2011
  • Žinutės: 3481
  • Amžius: 52
  • Vieta: Panevėžys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #263 įjungtas: 2012 Vas 16, 13:24:03 pm »
tai karate menui kokius 50metu atsegei?  :respect: Prašausi į mokinius  :respect:
MMA / karate / wudang coach
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767

Atsijungęs siamas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Kov 2008
  • Žinutės: 1799
  • Amžius: 61
  • Šalis: is

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #264 įjungtas: 2012 Vas 16, 15:19:17 pm »
Vis negalėjau argumentuotai pagryst kodėl man katos nepatinka - o pasirodo sukausto. Dabar jau turėsiu svąrų žodį ginčuose  :kikena:
Nėra šventojo be praeities ir nėra nusidėjėlio be ateities

« Atsakyti #264 įjungtas: 2012 Vas 16, 15:19:17 pm »

Atsijungęs Augustinas

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Geg 2008
  • Žinutės: 121
  • Amžius: 32

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #265 įjungtas: 2012 Vas 19, 21:58:37 pm »
Na ir užsipuolėt...
Jaunuolis ne taip išsireiškė  :-)

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #266 įjungtas: 2012 Vas 19, 22:00:18 pm »
Na ir užsipuolėt...
Jaunuolis ne taip išsireiškė  :-)
Tai kad sunku suskaičiuot, kiek kartų jis "neteisingai išsireiškė"... Knygų daugiau skaityt reikia...

lialialia

• Svečias
« Atsakyti #267 įjungtas: 2012 Vas 20, 15:36:59 pm »
Pabandžiau pabėgioti sprintus , bėgau kažkur 10 kart po 30 metrų greitai ir tikrai daug sunkiau nei bėgti kokius 7km lėtai...Ką manote ar tiek užtenka sporgstamajai jėgai vystiti , kai pradžioje?

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #268 įjungtas: 2012 Vas 20, 15:40:28 pm »
Pabandžiau pabėgioti sprintus , bėgau kažkur 10 kart po 30 metrų greitai ir tikrai daug sunkiau nei bėgti kokius 7km lėtai...Ką manote ar tiek užtenka sporgstamajai jėgai vystiti , kai pradžioje?
Užtenka. Tik klausimas kieno sprogstamąjai jėgai? Kojų?
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

lialialia

• Svečias
« Atsakyti #269 įjungtas: 2012 Vas 20, 15:51:58 pm »
Užtenka. Tik klausimas kieno sprogstamąjai jėgai? Kojų?
Na pagrindinis dalykas yra kovojimas , šparingui ir tt , aplamai viskam , kad ir kaip per treniruotes duoda krūvio su įvairiais pratimais , būna tikrai sunku , mokykloje ar aplamai žaidžiant tarkime futbuolą , kaip reikia greitai varytis kamuolį visu greičiu nesustojant , greitai padustu , nors yra net ir nesportuojančių , kuriems ne ką prasčiau šiuo atveju...Žodžiu ar bėgant greitai ar ką nors intensyviai darant per kūno kutūrą būna kartais taip , kad net nesportuojantis , rūkantis :ruko: koks nors bendraamžis padusta mažiau  :o :o :o

« Atsakyti #269 įjungtas: 2012 Vas 20, 15:51:58 pm »