AutoriusTema: Noriu mokytis kickboxą  (Skaityti 1958 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs GytisB

• 10 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bir 2015
  • Žinutės: 2
  • Amžius: 27
  • Vieta: Šilalė
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Noriu mokytis kickboxą
« įjungtas: 2015 Bir 01, 14:18:48 pm »
Sveiki, esu Gytis, 17 metų, svoris 80kg, ūgis 192cm. Tai va, jau gan senokai domiuosi įvairiais kovų menais, mano dėmesį labiausiai patraukė kickboxas, tik vis nežinau nuo ko pradėti. Perskaičiau labai daug straipsnių apie kikboxą, taip pat peržiūrėjau galybę video pamokų. Dabar bandau mokytis (high kick) vienas papraščiausių spyrių mano atžvilgiu. Esu gan lankstus, darydamas high kick dakeliu koją iki savo galvos aukščio. Tik va nėra tos spyrio jėgos. Kadangi ne pilnametis, tai ir galimybių važinėt į kickboxo salę nėra. Tai gal kas galit pasiūlyti nuo ko reikėtų pradėti, duoti pratimų lankstumui, bei spyrio jėgai didinti.
Čia aš.

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
Re: Noriu mokytis kickboxą
« Atsakyti #1 įjungtas: 2015 Bir 01, 16:28:17 pm »
Gatvėje toks high-kickas gali baigtis labai liūdnai (spyrikui). Tad skaitoma, kad anas naudojamas ganėtinai retai. O vat šlavimas per kojas, tai jau kitas reikalas. O kikboksas tai ne tik highkikai, tai dar ir rankų darbas nemažas.
O dėl ko negali važinėt į treniruotes?
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51
  • Vieta: Vilnius

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #2 įjungtas: 2015 Bir 02, 11:57:51 am »
Vienu metu Šilalėje vyko karatė kyokušin treniruotės, kurias vedė treneris iš Tauragės Cemnalianskis. Labai geras treneris. Pasidomėk, gal tebeveda.  Kyokušin tikrai geras sportas, tik rankų darbo trūksta, nes smūgių į galvą nėra, bet tą reikalą galima papildomai dirbant ištaisyti. O ateityje, kai turėsi kyokušino bazę, į kikboksą nesunkiai pereisi, be to turėsi kiek kitokios patirties ir geriau užgrūdintą kūną ;-) Tarkim tokie legendiniai kovotojai kaip Andy Hug ar Semmy Schilt į kikboksą iš kyokušin atėjo.
« Paskutinis taisymas: 2015 Bir 02, 11:59:31 am nuo Saxum »

Atsijungęs GytisB

• 10 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bir 2015
  • Žinutės: 2
  • Amžius: 27
  • Vieta: Šilalė

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #3 įjungtas: 2015 Bir 02, 20:47:06 pm »
Na, važinėt į Tauragę autobusu brangokai išeina, bei dvi valandas vien kelionei sugaišt nesinor. Dėl kyokušin pasidomėjau, šis treneris nebetreniruoja Šilalėje.. Dabar norėčiau bent per metus kžkokią patirtį turėt, kad nuo 18metų galėčiau į treniruotes važiuot ne visiškai "žalias"

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #3 įjungtas: 2015 Bir 02, 20:47:06 pm »