Pagrindines diskusijos > Savigyna

Pulti ar Laukti

<< < (2/5) > >>

Bushi:
Bereiksme tema..

Akela:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTaigi skaiciau jau,ir ten labai daug parasyta ir konkreciai 1 x 1 nera parasyta as esu uzta priesininka fiziskai stipresnis, nu ir krc man gal jau ryt reiks jusu praktika panaudot tada parasyciau pasekmes :)

--- Baigti citatą ---

Panašu, kad nelabai atidžiai skaitei kas rašoma šiame forume :rolleyes: Matau pagal tavo klausimo formuluotę. Nesirauk kur nereikia ir nereikės tokių dilemų spręsti, čia tau niekas nepatars kaip sužaloti kitą žmogų ir dar dėl neaiškių priežasčių  :o

Parašyk vistik kiek tau metų  :chmm:

tomuxxxxwa:
Taigi ne as raunuos o jis o metu man nedaug.

Akela:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiBereiksme tema..

--- Baigti citatą ---

Aš taip nesakyčiau, gerai kad žmogus drįsta parašyti, nemanau, kad jo vieno galvelėje tokios įdomios mintys plaukioja. Būtų šaunu tikėtis, kad perskaitęs temas, pradės galvoti šiek tiek kitaip. Nes tokių idėjų pasekmes ne vienas esame matę...

Akela:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTaigi ne as raunuos o jis o metu man nedaug.

--- Baigti citatą ---

Na tarkim esi paauglys, suprantu, kad tarp paauglių santykiai pakankamai žiaurūs yra. Bet pirmas dalykas, kuri turi suprasti, kad yra tikimybė sužaloti kitą žmogų arba būti sužalotam pačiam. Tai jau nusikaltimas. Bandyk pirmiausiai susidariusią situaciją išspręsti taikiom priemonėm. Kokios jos gali būti gali žinoti tik pats, neaišku ko ten nepasidalinai su tuo draugeliu...

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją