Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas
Kelio raiščių patempimas
Diana:
Gal zinot kada jau yra butina Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti , o kada pakanka reabilitacijos? Man buvo patempimas, keletą dienų sunkiai vaikščiojau, bet po kiek laiko normalizavosi, ir jau kaip ir nesijaučia. Tai gal pakaks pasitept ir įtvarą panešiot? Labai bijau operacijų ir padarysiu viską, kad jos išvengčiau
barokas:
Sugija tiktai šoniniai kelių raiščiai ( ir tai ne visais atvejais užtenka reabilitacijos ), deja, po kryžminių raiščių pažeidimo, norint toliau tęsti aktyvų gyvenimo būdą, operacija yra būtina, kitaip sąnarys turės laisvumo, ko pasekoje per keletą ar kelioliką metų suvarysi visą sanarį gana rimtai :ramentai:
Zigmas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiGal zinot kada jau yra butina Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti , o kada pakanka reabilitacijos? Man buvo patempimas, keletą dienų sunkiai vaikščiojau, bet po kiek laiko normalizavosi, ir jau kaip ir nesijaučia. Tai gal pakaks pasitept ir įtvarą panešiot? Labai bijau operacijų ir padarysiu viską, kad jos išvengčiau
--- Baigti citatą ---
Aišku nesinori tos operacijos, bet jei jau raiščiai plyšę, tai gal geriau nedelsti. O tai ir sąnario kremzlės dyla ir sportuoti normaliai tas nestabilumas trukdo. O pati operacija nėra baisi. Na bent jau man, nes viskas gerai pavyko.
Tai dabr gailiuosi kažkiek, kad gerokai anksčiau reikėjo darytis.
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją