Sportas > Realios kovos

Realios kovos 8

<< < (20/23) > >>

Saxum:
Utenoje, tarp kitko, nemažai dziudoistų yra. Taip kad, žiūrovų tarpe irgi nemažai jų buvo, iš reakcijos supratau, kad nemaža dalis gaudosi parteryje. Utenoje gi nelabai ką yra sportuoti – dziudo, Shotokan/Grapplingas pas Kastytį ir dar kokis tai muay thai tę atsirado.

viktorr:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiMan atrodo, kad jus kažką maišote. Kaip jums pasakė taip jus ir galvojat? o kur jūsų nuomonė?  :oho:
--- Baigti citatą ---
Gerbiamas Bandito, aš labai atsargus savo žodžiuose forumuose. Pacitavau savo draugą, nes pilnai sutinku su juo ir jo nuomone. Man "kovos be taisyklių" ar "muštynės" kaip terminai MMA apibūdinimui nepriimtini.

Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiPaklauskit bet kokio žmogaus apie kovas be taisyklių, tai jis tikri nesakys kad tai gatvių muštinės. Pasakys kad muštinės iki mirties arba kur yra už pinigus. jiems tikrai neasocijuoja su dūriais į akis ir t.t.

--- Baigti citatą ---
Skirtingi žmonės yra. jei jus klausiate žmonių iš sporto sferos, tai gal taip, kaip jus sakote, ir yra. O paklausinėkite gatvėje - bus kitas vaizdas. Yra lietuviškai terminas - "mišrieji kovų menai" ir man asmeniškai jis patinka.

Smauglys:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti...
Skirtingi žmonės yra. jei jus klausiate žmonių iš sporto sferos, tai gal taip, kaip jus sakote, ir yra. O paklausinėkite gatvėje - bus kitas vaizdas. Yra lietuviškai terminas - "mišrieji kovų menai" ir man asmeniškai jis patinka.

--- Baigti citatą ---
Čia ne lietuviškas, o angliško termino vertimas MMA (mixed martial arts) :D

dziudoka:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiYra lietuviškai terminas - "mišrieji kovų menai" ir man asmeniškai jis patinka.

--- Baigti citatą ---
Pats terminas "mišrieji kovų menai", kaip angliškas MMA yra absurdiškas. Todėl Realios kovos yra tinkamiausias pavadinimas. Kažin ar yra Lietuvoje "realesnių" taisyklių, kaip Realiose kovose. :teisejas:

Dainiux:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiPats terminas "mišrieji kovų menai", kaip angliškas MMA yra absurdiškas. Todėl Realios kovos yra tinkamiausias pavadinimas. Kažin ar yra Lietuvoje "realesnių" taisyklių, kaip Realiose kovose. :teisejas:

--- Baigti citatą ---
va pritariu, Tau, Dziudoka- man tie "mišrieji" irgi nepatinka. Realios kovos ir yra realios kovos...Tik prieš kokius dešimt-penkiolika metų jose kovodavom be pirštinėlių( bintuodavom tik rankas, nes sunku buvo su tokiu inventorium), bet principas liko tas pats- kovoti.
Realiose kovose, išeina geras imtynininkas ir kovas laimi imtynėmis. Jis nėra "mišrus"- laimi savo imtynėmis, savo technika, įdirbiu. Ir daug tokių yra, jie net smūgiuoti per daug nesistengia- jie mokosi kaip išvengti tų smūgių ir atidirbti taip, kaip jiems patogiau, geriau- užlaužti, pasmaugti. Kur čia yra tie mix'ai? Nėra jų. O tie dūrimai į akis, spaudimai į raumenis ir t.t. tai jau kitos temos "viršūnės" ir diskutuokit apie tai ten  :D Man tai juokas ima, nes per tiek metų treniruočių, darbo tam tikromis situacijomis temačiau "davimą į liūlį" kūmščiu, na, dar alkūne,galva ir pagalbines priemones  :lankas:   :D . Jokių pirštų ir t.t. Papraščiausiai tokiose situacijose suveikia žmogaus refleksai- kūmštis ir...Net nesitreniravęs žmogus ranką spaudžia į kūmštį.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją