Sportas > Realios kovos

Realios kovos 8

<< < (2/23) > >>

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNepasitvirtino?

--- Baigti citatą ---

Reikia lietuvius skatint kovot, ne užsieniečius :-)

wolvesTM:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiIlsėtis neturime laiko. Vasario 27 dieną "Realiso kovos 8" vyks Utenoje!  :punch: Naujojoje Juventus arenoje. Netrukus bus pradėta prekyba bilietais, pirmieji bilietai bus už labai mažą kainą :-)

--- Baigti citatą ---

Sakau reiks ateit pažiūrėt, visgi Utenoj dabar mokausi, gaila gera renginį praleist, dar kai vos ne į namus atvažiuoja :-D o bilietai po kiek? :-)

paslaptis:
Pasižymiu šitą datą

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiSakau reiks ateit pažiūrėt, visgi Utenoj dabar mokausi, gaila gera renginį praleist, dar kai vos ne į namus atvažiuoja :-D o bilietai po kiek? :-)

--- Baigti citatą ---

Nu bus nebrangūs, po kokį 20 lt :-)

Akela:
Kilo man mintis, kad reikėtų RK turėti savo atributiką, kurią mes kovos menų gerbėjai galėtume nusipirkti savam naudojimui arba padovanoti savo draugams  :D

Taip pat ant savo mašinos esu užsiklijavusi Lietuvos krepšinio rinktinės rėmėjo lipduką, kurį pirkau Statoil degalinėje už 7 Lt. Norėčiau įsigyti ir ne vieną RK lipduką, skirtą klijuoti ant automobilio. Manau taip ne tik kalbomis, bet ir realiais veiksmais paremčiau tai, kas man labai patinka  :alus:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją