Sportas > Realios kovos
Realios kovos 8
Skeptikas:
Viskas baigiasi "davimu i liuli", kaip issireiske dainiux del to, kad niekas rimtai tu skausminiu tasku ir t.t. neatidirbineja. Susipazista gal treniruociu eigoje "tarp kitko" ir tiek - mazdaug "-O galima butu padaryti dar ir taip" . Tokie specifiniai veiksmai:
a ) reikalauja atitinkamu situaciju, kuriose jie ir veiktu, JEIGU
b ) turi buti slifuojami iki visiskai reflektorinio panaudojimo treniruociu metu, kadangi kitu atveju visa tai, ka atidirbineji ne iki automatizmo dingsta, vos tik i galva musa adrenalinas. To be apsaugu ir isankstinio paruosimo kovotojo daryti NEGALIMA. Kuo maziau siuo arsenalu pasitikes kovotojas, tuo didesnis sansas, kad jis savo sparing-partneri rimtai traumuos, arba is viso veiksmo nepanaudos.
c ) ne tik ringe, bet ir kaimo sokiuose geriau tureti labai gera medicinini draudima, jei po durio pvz, pirstu i aki, neturesi ko prideti is uztvirtinanciu pradini soka koviniu veiksmu :ruko: Kad ir vel tas pats "atbula ranka per burna" :D
d ) su darbu per jautrius taskus susijes ir stiprus psichologinis barjeras, kuris, beje, lauzomas ir pertvarkomas yra labai greitai.
Cia, zinoma, sunkiai siejasi su MMA, taciau, manau, kas mane pazista ir yra judejes kartu, ne karta yra gaves tais paciais pirstais i miego arterija ar adomo obuoli (sia tema manau ir Magus bei, jei neklistu, Raimis galetu ispudziais pasidalinti, veiksminga ar ne) ;) Tai tiesiog jau tapo automatine reakcija i pernelyg agresyvu porininko ispuoli ar priartejima, be jokios "uzpakalines (ar priekines) " minties.
P.S.: pas mane jau seniai stresineje busenoje kumsciai nesusispaudzia ;)
Dainiux:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiViskas baigiasi "davimu i liuli", kaip issireiske dainiux del to, kad niekas rimtai tu skausminiu tasku ir t.t. neatidirbineja. Susipazista gal treniruociu eigoje "tarp kitko" ir tiek - mazdaug "-O galima butu padaryti dar ir taip" . Tokie specifiniai veiksmai:
b ) butu slifuojami iki visiskai reflektorinio panaudojimo treniruociu metu, kadangi kitu atveju visa tai, ka atidirbineji ne iki automatizmo dingsta, vos tik i galva musa adrenalinas.
Cia, zinoma, sunkiai siejasi su MMA, taciau, manau, kas mane pazista ir yra judejes kartu, ne karta yra gaves tais paciais pirstais i miego arterija ar adomo obuoli (sia tema manau ir Magus bei, jei neklistu, Raimis galetu ispudziais pasidalinti, veiksminga ar ne) ;) Tai tiesiog jau tapo automatine reakcija i pernelyg agresyvu porininko ispuoli ar priartejima, be jokios "uzpakalines (ar priekines) " minties.
--- Baigti citatą ---
Net nesiginčysiu su Jumis, Skeptike. Gal visada treniravausi tik tokioje aplinkoje, kur tokie veiksmai nebuvo atidirbinėjami, todėl tokia ir mano nuomonė. Nemačiau, kad kas kur nors tą realiai atliktų. Nors puikiai suprantu, kad yra žmonių, kurie tą efektyviai daro. darė tą ir vienas pirmųjų mano trenerių- buvęs " Vimpel" kariškis...Bet ten- daugiau šokiniai variantai, kad atlikt pradėtą darbą- suduoti lemiamą smūgį. Neabejoju, jog to paties goju-ryu stiliaus Meistrai suplėšytų pirštais kaip sakoma" į gabalus". Net neabejoju, bet sakau, ką treniravausi- smūgiai "tradiciniu kūmščiu ir alkūne". Ir sunku kažką sakyt apie tai, ko nebandžiau- daug ir iki tobulumo atidirbti- teisės tokios neturiu...
Skeptikas:
Registruotis arba PrisijungtiBet ten- daugiau šokiniai variantai, kad atlikt pradėtą darbą- suduoti lemiamą smūgį.
--- Baigti citatą ---
Ka ir parasiau pataisytame savo poste prie varianto c ;) :handshake:
Dainiux:
O "Realios kovos"- kaip bebūtų- arčiausiai realumo tų kovų, kurios vyksta tarp gerai pasiruošusių žmonių ir ne kiekvienam tai duota- eiti ir kovoti, būtent, narve.
Smauglys:
Registruotis arba PrisijungtiViskas baigiasi "davimu i liuli", kaip issireiske dainiux del to, kad niekas rimtai tu skausminiu tasku ir t.t. neatidirbineja. Susipazista gal treniruociu eigoje "tarp kitko" ir tiek - mazdaug "-O galima butu padaryti dar ir taip" . Tokie specifiniai veiksmai:
b ) turi buti slifuojami iki visiskai reflektorinio panaudojimo treniruociu metu, kadangi kitu atveju visa tai, ka atidirbineji ne iki automatizmo dingsta, vos tik i galva musa adrenalinas. To be apsaugu ir isankstinio paruosimo kovotojo daryti NEGALIMA. Kuo maziau siuo arsenalu pasitikes kovotojas, tuo didesnis sansas, kad jis savo sparing-partneri rimtai traumuos, arba is viso veiksmo nepanaudos.
c ) ne tik ringe, bet ir kaimo sokiuose geriau tureti labai gera medicinini draudima, jei po durio pvz, pirstu i aki, neturesi ko prideti is uztvirtinanciu pradini soka koviniu veiksmu :ruko: Kad ir vel tas pats "atbula ranka per burna" :D
d ) su darbu per jautrius taskus susijes ir stiprus psichologinis barjeras, kuris, beje, lauzomas ir pertvarkomas yra labai greitai.
P.S.: pas mane jau seniai stresineje busenoje kumsciai nesusispaudzia ;)
--- Baigti citatą ---
Visą ką čia surašei man labai primena aikido. Lyg ir turėtų būti tobulas ir veiksmingas menas, tik deja niekur taip to veiksmingumo ir nematyti realiai.
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją