AutoriusTema: Wing Chun(Tsun)  (Skaityti 197618 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Ruta

• VIP narys
  • 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2006
  • Žinutės: 736
  • Šalis: 00
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Wing Chun(Tsun)
« Atsakyti #930 įjungtas: 2008 Bal 20, 23:36:21 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Geras tu žmogus ,Rūta  ;-)   Deja, viskas kiek kitaip. Interpretuoti visaip galima, bet praktika rodo ,kad WT be jėgos ir užsigrūdinimo aukštumų nepasieksi. Kaip ir niekur kitur. Na, nebent pastoviai kovosi prieš silpnesnius  ;-)
Paaiškink, kur aš klydau rašydama aną žinutę, man bus naudinga. Tarkim, aš žinau, kad kai kuriems žmonėms nėra tikslo smūgiuoti į korpusą, nes jei ir nenusiblokuos, tai jiem tie mano smūgiai žalos nepadarys, taigi aš dažniausiai taikau į veidą. Kad aš ganėtinai skausmingai prasmūgiuočiau vyriškiui į korpusą reikia man labai daug jėgos, kad ganėtinai skausminagi prasmūgiuoti į veidą reikia daug mažiau jėgos. Klystu?
"Neskubėk. Nesirūpink. Čia esi tik trumpam. Tad būtinai stabtelk pauostyti gėlių." Walter Hagen

Atsijungęs Steve

• Yondan (4 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2007
  • Žinutės: 2742
  • Amžius: 34
  • Vieta: Vilnius
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #931 įjungtas: 2008 Bal 20, 23:36:37 pm »
Nereikia ,nei gatvės! Jei rimtai pabandytum pasparinguot - suprastum kas ir kaip. Per sparingus irgi iškerta į korpusą.
Tik butinai apsilk  :senis: per paskutini savo sparinga partneris kakla pasitmpe  :luztu:.
Koks skirtumas, kur ta sušikta esmė jei jos vistiek nėra...

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 47

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #932 įjungtas: 2008 Bal 20, 23:40:19 pm »
na as tiesa sakant nezinau...kodel negrudinam...bet seip turbut gatveje kokie uzpuolikai tai snukin taiko ne korpusa dauzo...o i korpusa tai turbut tik per visokias karate varzybas?o kadangi pas mus nera varzybu, o tik reali savigyna.. :nezino:
Tu bent pati supranti, atsiprašau už žodžius, kokias nesąmones rašinėji?
Taiko dar ir kaip į tą tavo korpusą...
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs Steve

• Yondan (4 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #933 įjungtas: 2008 Bal 20, 23:43:15 pm »
Tu bent pati supranti, atsiprašau už žodžius, kokias nesąmones rašinėji?
Taiko dar ir kaip į tą tavo korpusą...
As nzn ko cia atsiprasineti?  :rolleyes: O dar kazkas aiskina kad per 10 menesiu negalima supratimo gauti kai zmogus per 4 metus to supratimo neturi  :E :A

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2006
  • Žinutės: 1146
  • Amžius: 36
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #934 įjungtas: 2008 Bal 20, 23:43:21 pm »
Paaiškink, kur aš klydau rašydama aną žinutę, man bus naudinga. Tarkim, aš žinau, kad kai kuriems žmonėms nėra tikslo smūgiuoti į korpusą, nes jei ir nenusiblokuos, tai jiem tie mano smūgiai žalos nepadarys, taigi aš dažniausiai taikau į veidą. Kad aš ganėtinai skausmingai prasmūgiuočiau vyriškiui į korpusą reikia man labai daug jėgos, kad ganėtinai skausminagi prasmūgiuoti į veidą reikia daug mažiau jėgos. Klystu?
Na, visų pirmą jeigu lavini jėgą ,su laiku taikinių skaičius priešininko kūne didėja  ;-)   Visų antra, pramušti galima bet ką. Reikia tik žinoti kaip  ;-)   
Dėl jėgos... Visi mes turime mokytis ne "krutine stabdyt tanką" ,o "įlipt į tanko vidų ir nušaut tankistą"  ;-)      Deja, ne visur to mokoma. Nors ir skelbiama reklamose    :rolleyes:    Dėl tokių skelbimų WT nedirbama jėgai. Aiškinama ,kad raumenys kenkia greičiui, nors jau rašiau kad nekenkia.
Viską reikia kombinuoti mokantis WT. Ir jėgą, ir grūdinimą ,ir greitį ,ir techniką.. reikia visko. Ne ką mažiau ,nei karate ar bokse.

Pavyzdys...  "kol tavo pirštuose nėra jėgos tu negali naudoti biu dze priešininko akims išbadyti.   :teisejas:

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #934 įjungtas: 2008 Bal 20, 23:43:21 pm »

Atsijungęs Steve

• Yondan (4 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #935 įjungtas: 2008 Bal 20, 23:46:47 pm »
Na, visų pirmą jeigu lavini jėgą ,su laiku taikinių skaičius priešininko kūne didėja  ;-)   Visų antra, pramušti galima bet ką. Reikia tik žinoti kaip  ;-)   
Dėl jėgos... Visi mes turime mokytis ne "krutine stabdyt tanką" ,o "įlipt į tanko vidų ir nušaut tankistą"  ;-)      Deja, ne visur to mokoma. Nors ir skelbiama reklamose    :rolleyes:    Dėl tokių skelbimų WT nedirbama jėgai. Aiškinama ,kad raumenys kenkia greičiui, nors jau rašiau kad nekenkia.
Viską reikia kombinuoti mokantis WT. Ir jėgą, ir grūdinimą ,ir greitį ,ir techniką.. reikia visko. Ne ką mažiau ,nei karate ar bokse.

Pavyzdys...  "kol tavo pirštuose nėra jėgos tu negali naudoti biu dze priešininko akims išbadyti.   :teisejas:
Del Biu Jee. Nezinau koks lomas turi buti tavo priesininkas kad jam isbadytum akis su Biu Jee, Biu Jee greiciau eis i kakla, o ne i akis nes jei nepataikysi i akis greiciausisi pataikysi i kakta, nu tai tavo pirstams basta.

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #936 įjungtas: 2008 Bal 20, 23:48:50 pm »
Del Biu Jee. Nezinau koks lomas turi buti tavo priesininkas kad jam isbadytum akis su Biu Jee, Biu Jee greiciau eis i kakla, o ne i akis nes jei nepataikysi i akis greiciausisi pataikysi i kakta, nu tai tavo pirstams basta.
Nesvarbu kur. Aš galiu sudaryti sąlygas dūrio į akis galimybei, bet ne tame esmė. Į gerklę su nelavintais pirštais - tas pats. O su treniruotais gali ir į saulutę prajungt. Faktas   :teisejas:

Atsijungęs Steve

• Yondan (4 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #937 įjungtas: 2008 Bal 20, 23:50:33 pm »
Nesvarbu kur. Aš galiu sudaryti sąlygas dūrio į akis galimybei, bet ne tame esmė. Į gerklę su nelavintais pirštais - tas pats. O su treniruotais gali ir į saulutę prajungt. Faktas   :teisejas:
Su situo sutinku   :alus:. Tik del saules nzn kaip bet siam pasauly viskas imanoma....

Atsijungęs radiatorius

• Auksinis VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 2013
  • Amžius: 52

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #938 įjungtas: 2008 Bal 20, 23:51:30 pm »
yra toks mazytis niuansas ,jei ka ,norint ikalt veideli ,musi i korpusa ..... :D

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #939 įjungtas: 2008 Bal 20, 23:54:03 pm »
Su situo sutinku   :alus:. Tik del saules nzn kaip bet siam pasauly viskas imanoma....
Jeigu wingtsun lavintų pirštus taip kaip lavino Mas Oyama, tada žinotum  ;-)       Dar vienas punktas prie to ,kad WT silpnas fizo   :teisejas:    Trečia forma vadinasi "skriejantys pirštai" (biu dze). Kol ją 'pasieki' pirštai JAU turi tapti plieniniais. Vadinasi pirštus lavint reikia nuo pirmos formos   :teisejas:   Tai visiškai neakcentuojama per triešas.   :-( 

« Atsakyti #939 įjungtas: 2008 Bal 20, 23:54:03 pm »

Atsijungęs Steve

• Yondan (4 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #940 įjungtas: 2008 Bal 20, 23:56:00 pm »
Jeigu wingtsun lavintų pirštus taip kaip lavino Mas Oyama, tada žinotum  ;-)       Dar vienas punktas prie to ,kad WT silpnas fizo   :teisejas:    Trečia forma vadinasi "skriejantys pirštai" (biu dze). Kol ją 'pasieki' pirštai JAU turi tapti plieniniais. Vadinasi pirštus lavint reikia nuo pirmos formos   :teisejas:   Tai visiškai neakcentuojama per triešas.   :-( 
Taiklus pastebejimas....   :-D :respect:

Atsijungęs NiceGirl

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2007
  • Žinutės: 780
  • Duok durniui iš kelio.

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Protą eikit treniruoti...
« Atsakyti #941 įjungtas: 2008 Bal 20, 23:57:55 pm »
visu pirma tai ar pastebejai kad rasiau "turbut" tai reiskia kad nezinau tikrai, tai tik pasvarstymai.Ir reiskia neteisingi..Ir labai gerai kad cia pasakot visus wt minusus kai turesiu savo grupe pasistengsiu juos istaisyt..bus ir grudinimas ir laisvos kovos ir psichologinis paruosimas ir mokiniam neleisiu lygiu laikyt kol neismoks pritaikyt savo lygio judesiu tikroje kovoje..aciu kad atveret akis dabar pradesiu treniruotis kitaip ;)
vincent, qui se vincent – nugalės tas, kuris save nugalės.

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 47

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #942 įjungtas: 2008 Bal 20, 23:59:07 pm »
visu pirma tai ar pastebejai kad rasiau "turbut" tai reiskia kad nezinau tikrai, tai tik pasvarstymai.Ir reiskia neteisingi..Ir labai gerai kad cia pasakot visus wt minusus kai turesiu savo grupe pasistengsiu juos istaisyt..bus ir grudinimas ir laisvos kovos ir psichologinis paruosimas ir mokiniam neleisiu lygiu laikyt kol neismoks pritaikyt savo lygio judesiu tikroje kovoje..aciu kad atveret akis dabar pradesiu treniruotis kitaip ;)
Šaunuolė  :alus:
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs Steve

• Yondan (4 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #943 įjungtas: 2008 Bal 21, 00:03:18 am »
Linkiu sekmes. Kai turesi savo mokiniu.

Atsijungęs NiceGirl

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2007
  • Žinutės: 780
  • Duok durniui iš kelio.

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Protą eikit treniruoti...
« Atsakyti #944 įjungtas: 2008 Bal 21, 00:08:35 am »
Aciu .Bet pirma turiu pati savo klaidas istaisyt kad galeciau mokinius teisingai mokyt..gal viska netgi teks nuo pradziu taisyt...
vincent, qui se vincent – nugalės tas, kuris save nugalės.

« Atsakyti #944 įjungtas: 2008 Bal 21, 00:08:35 am »