AutoriusTema: Wing Chun(Tsun)  (Skaityti 198146 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Vilkatas

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2005
  • Žinutės: 855
  • Amžius: 43
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: 00
  • Lytis: Vyras
  • Aš toks jau nuo gimimo :)

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Kung fu akademija
Re: Wing Chun(Tsun)
« Atsakyti #885 įjungtas: 2008 Bal 20, 22:16:49 pm »
Barbora, WT Lietuvoje tikrai anksciau. Bet cia tik tarp kitko. O apskritai, WT/VT/Wc Lietuvoje dar anksciau buvo. Steve, tai ko pats palikai savo mokytoja, a?
" You must own your Wing Chun, not let it own you ". Wan Kam Leung.

Atsijungęs Steve

• Yondan (4 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2007
  • Žinutės: 2742
  • Amžius: 34
  • Vieta: Vilnius

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #886 įjungtas: 2008 Bal 20, 22:18:43 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Steve tai mano mokytojas irgi taip pat per 4 metus iki 2 meistro pakilo...bet taip buvo tik todel kad wt organizasija tik kuresi reikejo mokytoju..bet nepagalvokit kad ten uz nieka tuos lygius dalindavo...jie ten ardavo normaliai , i Kauna pas Si Fu daznai vazinedavo , i visus seminarus kurie tik vykdavo ,kokioj Lenkijoje ar Vengrijoje, zodziu musu mokytoju kiekviena diena buvo :punch: :maisas: kad mes dabar tvirtas zinias  gautume  :senis:
Bet kiek suprantu tavo mokytojas mokesi jau seniau, t.y. dar pries maniski? Nes mano mokytojas 2 lygi gavo tik per 2007 metu Si Kung seminara. Nevazinedamas i lenkijas ir vengrijas, nu vengrijoj 1 karta buvo o gal ir daugiau.
Koks skirtumas, kur ta sušikta esmė jei jos vistiek nėra...

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2006
  • Žinutės: 1146
  • Amžius: 36
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #887 įjungtas: 2008 Bal 20, 22:18:49 pm »
Chebra, kalbam apie WING TSUN ,tuoj temą užtrumpins, o manęs dar nepasiekė nušvitimas  :E  :E  :E

WTgir,tavo profilyje 17 ,vadinasi wt uzsiemi nuo 13......Nzn kaip tau ,bet daugumai jaunuoliu daeina,kad reikia stengtis tik nuo 15/16 metu.Pats 14 lankiau kyokushin ir man tikrai buvo p* kas man ten ka aiskina.Kazkaip nebuvo tokio entuziazmo kaip dabar ir tada tikrai nesistengiau kazko ismokt.Dariau ka sako treneris ir tiek  :rolleyes:
+1  už mintį.

nezinau man taip buvo...ispradziu ne daug ka rode..poto mate kad stengiuos kad dirbu kad manim galima pasitiketi...ir vis daugiau visokiu idomybiu parodydavo ir techniku...gal cia koks bandomasis laikotarpis...nezinau as kodel taip :chmm:
WTgirl, ne kiekybėje esmė, mano klausimas buvo apie sugebėjimą kovoti. Tu tiki ,kad reikia poros metų ,kad išmokt WT panaudot ,bent minimaliai. Aš tuo netikiu.

Tarp WT atstovų labai populiarus posakis "SIU NIM TAU nugali JUM KIU, JUM KIU nugali BIU DZE"... tai yra puiki aukštų technikų mito iliustracija. Realybėje , treniruotas "pirmokas" gali duoti į galvą "pirmo lygio meistrui" naudodamasis vien bazine forma. Problema tik tame, kad kol tu neužsikeli lygio ,taves niekas nemoko naudoti technikų kovai   :-(   Todėl ir kovotojų nėra. Todėl ir sakoma ,kad reikia poros metų WT suvokimui   :-(    Jeigu ne marketingas, WT augintų kovotojus ne praščiau ,nei tai daro Muay thay.  :teisejas:

Atsijungęs Zigzaueris

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bal 2008
  • Žinutės: 697
  • Amžius: 35

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #888 įjungtas: 2008 Bal 20, 22:19:40 pm »
Vilkantai ,tai kad wing tsun nesenai svente desimtmeti Lietuvoje .

Atsijungęs NiceGirl

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2007
  • Žinutės: 780
  • Lytis: Moteris
  • Duok durniui iš kelio.

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Protą eikit treniruoti...
« Atsakyti #889 įjungtas: 2008 Bal 20, 22:22:38 pm »
Kazkaip perdaug kalbu ,bet vistiek.....

WTgir,tavo profilyje 17 ,vadinasi wt uzsiemi nuo 13......Nzn kaip tau ,bet daugumai jaunuoliu daeina,kad reikia stengtis tik nuo 15/16 metu.Pats 14 lankiau kyokushin ir man tikrai buvo p* kas man ten ka aiskina.Kazkaip nebuvo tokio entuziazmo kaip dabar ir tada tikrai nesistengiau kazko ismokt.Dariau ka sako treneris ir tiek  :rolleyes:
nepamirsk kad vaikinai ir merginos skiriasi...merginos anksciau surimteja negu vaikinai...as iskart kai atejau i viska labai rimtai ziurejau..as su savo porininke rimtai dirbom, kol kiti lakste ir sh...male :P del to mes vaikinus ne tik pasivijom bet ir pralenkem.. :D :angel:
vincent, qui se vincent – nugalės tas, kuris save nugalės.

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #889 įjungtas: 2008 Bal 20, 22:22:38 pm »

Atsijungęs Steve

• Yondan (4 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #890 įjungtas: 2008 Bal 20, 22:23:25 pm »
Chebra, kalbam apie WING TSUN ,tuoj temą užtrumpins, o manęs dar nepasiekė nušvitimas  :E  :E  :E

+1  už mintį.

WTgirl, ne kiekybėje esmė, mano klausimas buvo apie sugebėjimą kovoti. Tu tiki ,kad reikia poros metų ,kad išmokt WT panaudot ,bent minimaliai. Aš tuo netikiu.

Tarp WT atstovų labai populiarus posakis "SIU NIM TAU nugali JUM KIU, JUM KIU nugali BIU DZE"... tai yra puiki aukštų technikų mito iliustracija. Realybėje , treniruotas "pirmokas" gali duoti į galvą "pirmo lygio meistrui" naudodamasis vien bazine forma. Problema tik tame, kad kol tu neužsikeli lygio ,taves niekas nemoko naudoti technikų kovai   :-(   Todėl ir kovotojų nėra. Todėl ir sakoma ,kad reikia poros metų WT suvokimui   :-(    Jeigu ne marketingas, WT augintų kovotojus ne praščiau ,nei tai daro Muay thay.  :teisejas:

Bet tai nereiskia kad visi mokytojai rodo pagal lygi. Mes atidirbenejom baze, nesigilindami i lygius.

Atsijungęs Steve

• Yondan (4 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #891 įjungtas: 2008 Bal 20, 22:24:12 pm »
nepamirsk kad vaikinai ir merginos skiriasi...merginos anksciau surimteja negu vaikinai...as iskart kai atejau i viska labai rimtai ziurejau..as su savo porininke rimtai dirbom, kol kiti lakste ir sh...male :P del to mes vaikinus ne tik pasivijom bet ir pralenkem.. :D :angel:
Pagal lygi ar pagal mokamas technikas?  :rolleyes:

Atsijungęs Vilkatas

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2005
  • Žinutės: 855
  • Amžius: 43
  • Vieta: Kaunas
  • Aš toks jau nuo gimimo :)

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Kung fu akademija
« Atsakyti #892 įjungtas: 2008 Bal 20, 22:24:18 pm »

O Rusija nepripazista Lietuvos okupacijos :)

1997 08 21 Jonavoje buvo įregistruotas Wing Tsun Kung Fu klubas.

Ir tai tik Wing Tsun pradzia, kitos Wing Chun / ving Cun  sakos egzistavo pries tai, tik tiek kad buvo vienetai ju atstovu, ir jie nebuvo linke afisuotis.
" You must own your Wing Chun, not let it own you ". Wan Kam Leung.

Atsijungęs Zigzaueris

• 2 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #893 įjungtas: 2008 Bal 20, 22:24:36 pm »
Na apie protine branda as cia nepradesiu gincytis,nes mano aplinoj tokiu brendylu yra,kad ogogo.  :-/
Beja ,Barbora,as pradinese tavo klasiokas buvau  ;-) Laurynas sake linkejimus siuntei visiems :clap:
Del kitu stiliu nezinau.Tiesiog zinau,kad wing tsun nesenai svente ^^
« Paskutinis taisymas: 2008 Bal 20, 22:27:16 pm nuo Zigzaueris »

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2006
  • Žinutės: 1146
  • Amžius: 36

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #894 įjungtas: 2008 Bal 20, 22:28:04 pm »
Bet tai nereiskia kad visi mokytojai rodo pagal lygi. Mes atidirbenejom baze, nesigilindami i lygius.
Žinoma, WCKMA ir REAL WT organizacijose puikūs mokytojai. Ir aš kalbu apie praktikus ,o ne teoretikus.   :evil:

« Atsakyti #894 įjungtas: 2008 Bal 20, 22:28:04 pm »

Atsijungęs kensen

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2006
  • Žinutės: 2355
  • Amžius: 54
  • KenYuKai

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #895 įjungtas: 2008 Bal 20, 22:29:07 pm »

Gimtadieniai ir jubiliejai gražūs tiems, kam tenka torto gabaliukas  :birthday:
O šiaip... dažnai tai politika iš serijos "kas pirmesnis"
Taip ir gaunasi visokie juokingi atsitikimai: " ...jau keturiasdešimt metų save pašventė kovos menams" ir pan.
Nuo kada realiai pradeda tiksėti laikrodukas? Nuo tada, kai būsimasis lyderis pamatė savo būsimą kovos meną per televizorių , pradėjo užsiiminėti iš knygučių, įsteigė klubą?

Atsijungęs Zigzaueris

• 2 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #896 įjungtas: 2008 Bal 20, 22:30:28 pm »
Nebijok,torto nieks man nedave ir ten nedalyvau.Kaip jau sakiau meciau wt del durnu kainu ,be to karate buvo arciau.
Tarpkitko nesigailiu,kad taip nutiko,nes pamaciau visai kita karate veida ,jaigu taip galima sakyti  :rolleyes:
« Paskutinis taisymas: 2008 Bal 20, 22:32:21 pm nuo Zigzaueris »

Atsijungęs NiceGirl

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2007
  • Žinutės: 780
  • Duok durniui iš kelio.

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Protą eikit treniruoti...
« Atsakyti #897 įjungtas: 2008 Bal 20, 22:38:18 pm »
Cituojamas: WTgirl on Šiandien at 10:02:21
nezinau man taip buvo...ispradziu ne daug ka rode..poto mate kad stengiuos kad dirbu kad manim galima pasitiketi...ir vis daugiau visokiu idomybiu parodydavo ir techniku...gal cia koks bandomasis laikotarpis...nezinau as kodel taip Galvoja

Nezinau.. :chmm: nu bent per tuos kelis metus supranti kur papuolei ,kokie yra tie principai ,ar tau idomu ir ar nori pasilikt :-) ir seip per tuos kelis metus pasikeicia tikslai ...Ispradziu atejau kad ismokt apsigint, o dabar tiesiog turiu cia daug draugu, ir norisi vis daugiau ir daugiau suzinot ,idomu mokytis ,dar paskutiniu metu ir filosofijos vis daugiau suzinau...ir seip pagal legenda wt sukure moteris ,kad galetu apsigint pries stipresni priesininka ...ne varzyboms ,ir ne gatves kovoms...ir dar pasakysiu tai kad sukure moteris ,gyvenusi vienuolyne yra labai realu nes yra manoma kad Ng mui buvo imperatoriaus dukra ar tai seuo...ja ketino kas kas nuzudyti del to ja imperatorius paslepe vienuolyne...
vincent, qui se vincent – nugalės tas, kuris save nugalės.

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 47

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #898 įjungtas: 2008 Bal 20, 22:38:49 pm »
WT girl , žinau, kad šitoj raizgalynėj mano klausimas pasimetė, bet vis tiek būtų įdomu, gal galėsi pasakyt, kodėl jūs negrūdinat korpuso?
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #899 įjungtas: 2008 Bal 20, 22:39:35 pm »
Mano mokytojas per 4 metus nuo nulio iki 2 meistro lygio pakilo, na tu turbut irgi 2 meistro lygio nusi? Kai per svenete su vienu ciuveliu sedejau, jis 5 metus mokosi ir 5 mokinio lygio... Aisku tie lygiai nieko nerodo, bet kai pagalvojus kad WT sistemoj per 5 metus 5 lygio tik, nu tj ir apie mokytoja viskas paaiskeja. As dabar jau 4 gaejau laikyti, bet pinigu pagailo tokiai nesamonei. Kaip sakiau ziurint pas ka mokaisi.

Steve tai mano mokytojas irgi taip pat per 4 metus iki 2 meistro pakilo...bet taip buvo tik todel kad wt organizasija tik kuresi reikejo mokytoju..bet nepagalvokit kad ten uz nieka tuos lygius dalindavo...jie ten ardavo normaliai , i Kauna pas Si Fu daznai vazinedavo , i visus seminarus kurie tik vykdavo ,kokioj Lenkijoje ar Vengrijoje, zodziu musu mokytoju kiekviena diena buvo :punch: :maisas: kad mes dabar tvirtas zinias  gautume  :senis:

Dabar palyginimui – BJJ nors ir tik bando įsitvirtinti Europoje, o kai kuriose šalyse (Lietuva, tarkim), oficialiai iš viso nėra federacijų, diržų nedalina ir nori turėt meistro lygį (juodas diržas) – ark kaip bėris, dalyvauk varžybose, seminaruose, ginkis diržus, be 5-7 metų nieko nebus (aš nekalbu apie tai, kad atėjęs žalias naujokas per 5 metus jį gautų, kalbu apie atėjusį su patirtim)... O apie 2-ą daną net nekalbu, dar pridėkit 2-3 metus, ar koks ten minimumas yra nepamenu.

Taigi, iš to kaip tai peršasi išvada, kad WT nesirūpina savo adeptų meistriškumu, svarbiausia masiškumas ir pinigai...

seip idomu palyginimui...wt lietuvoje dar tik 10metu o, kiek kitos kovos meno/sporto mokyklos egzistuoja Lietuvoje?

Karate gal 30 metų, o gal ir seniau... :angel:

Boksas iš viso vos ne šimtą metų čia...

« Atsakyti #899 įjungtas: 2008 Bal 20, 22:39:35 pm »