Cituojamas: WTgirl on Šiandien at 10:02:21
nezinau man taip buvo...ispradziu ne daug ka rode..poto mate kad stengiuos kad dirbu kad manim galima pasitiketi...ir vis daugiau visokiu idomybiu parodydavo ir techniku...gal cia koks bandomasis laikotarpis...nezinau as kodel taip Galvoja
WTgirl, ne kiekybėje esmė, mano klausimas buvo apie sugebėjimą kovoti. Tu tiki ,kad reikia poros metų ,kad išmokt WT panaudot ,bent minimaliai. Aš tuo netikiu.
Nezinau..

nu bent per tuos kelis metus supranti kur papuolei ,kokie yra tie principai ,ar tau idomu ir ar nori pasilikt

ir seip per tuos kelis metus pasikeicia tikslai ...Ispradziu atejau kad ismokt apsigint, o dabar tiesiog turiu cia daug draugu, ir norisi vis daugiau ir daugiau suzinot ,idomu mokytis ,dar paskutiniu metu ir filosofijos vis daugiau suzinau...ir seip pagal legenda wt sukure moteris ,kad galetu apsigint pries stipresni priesininka ...ne varzyboms ,ir ne gatves kovoms...ir dar pasakysiu tai kad sukure moteris ,gyvenusi vienuolyne yra labai realu nes yra manoma kad Ng mui buvo imperatoriaus dukra ar tai seuo...ja ketino kas kas nuzudyti del to ja imperatorius paslepe vienuolyne...