Va cia yra jo movie, nors demuske bet visgi gerai atrodo... Ir WT turi parterio technikas, taciau jos yra mazai naudojamos, nes priesininkas ale turi buti sumustas iki parterio.... Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti
Jei Wingchunas ir turi parterio technikas, tai aš jų labai mažai mačiau, nors palyginti neilgai treniruojuosi. Jeigu priešininkas turi šiokį tokį supratimą apie imtynes, tai man atrodo labai tikėtina, kad abu kovotojai gali atsidurti ant žemės. Nežinau, gal dėl to, kad aš lengvesnė, bet man dažnokai treniruotėse sparinguojantis tenka atsidurti partery ir apsiginti sunkiasi sekas, nors šiek tiek išmanau imtynėse ir partery.
Šiaip aš manau, kad wingchunistai galėtų dalyvauti varžybose ir su kitais stiliais ir savo stiliaus viduje. Sutinku su Nialu, kad čia tiesiog nuo požiūrio priklauso.
Nors man tai netrūksta varžybų. Tik aš už tai, kad wingchunistai kovotų tarpusavy ir kovotų su kitų stilių atstovais, būtų atviresni.
Pirštinės, žinoma, tinka. Čia matyt irgi nuo požiūrio priklauso.
Man vienas didžiausių Wingchuno privalumų yra tai, kad galima smūgiuoti bet kuriom kūno vietom. Tiesiog yra daug kovinio sporto šakų, kur negalima smūgiuoti alkūnėm, keliais, delnais, pirštais, o aš jokių apribojimų nemėgstu, ir tiek.