Na, mano, kaip 3 metus lankiusio wing tsun patarimas. Jeigu tu ten nori kazko pasiekti, tai laikyk lygius ne negalvodamas. Ekonomiskiausias variantas yra laikyti per seminara po du lygius. Susimoki aisku irgi kaip uz du. Bet ekonomiskai gaunasi. Pvz. seminaras kiek zinau pas jus kainuoja ~45 eurai (+/- 5 eurai) + lygio laikymas 25 eurai. Taigi, jeigu islaikai du, susimoki uz 2 (2x25 eurai = 50 euru). Taigi gaunasi, kad sutaupai VIENA seminaro kaina, kas yra ~45 eurus. Jeigu busi "geras" mokinys, tai gali issilaikyti iki 6 lygiu per metus, ar net daugiau. Wing Tsun yra meistru, kurie tapo meistrais per 2 metus (gavo uniforma, o zinias veliau uzpildys, jeigu $ tures). Jeigu tu negalvoji laikyti lygio, tai nezinau ka tu ten veiksi. Siu nim Tau (1 wing chun forma) amzinai mokysiesi? Galvok apie privacias pamokas

(Tai yra grynai mano kaip buvusio wing Tsun nario patarimas, as isejau is tos organizacijos pries ~3 metus, ir as nezinau, kaip dabar viskas ten vyksta ir t.t Bet tai ka sakau buvo pries 3 metus, ir tai mano patirtis)
Taigi, o Wing chun kovos menu asociacijoje egzaminai nemokami. Ir gali tu to lygio negaut laikydamas egzamina. Ir isimtinis atvejis buna, kai leidzia kita lygi laikyti (iki siol tokius atvejus galima ant vienos rankos pirstu suskaiciuoti per visa WCKMA istorija, isskyrus atvejus, kai leidome persiginti lygius, atejusiems is Wing Tsun). Taciau jiem teko laikyti egzamina po egzamino, ir gavo ta lygi, kurio buvo verti. (Kuriam dar uzteko jegu ir turimu ziniu bei igudziu islaikyti)
Ir visiem Wing Tsun astovams: taip, man patinka mokytis bei sportuoti WCKMA