Jei kalbeti apie WT-WC kombinavima su kitais kovos menais (sportais), tai man Rutos variantas atrodo gana vykes (imtynes+WT ar WC). Bet man cia kaip tam Cepajevui: "Serdcem ciuju cto pol litra, no matematiciski dakazatj neumeju (shirdimi jauciu, kad puse litro, bet matematishkai irodyti to nemoku)"
Tik reiktu Rutos atveju apsispresti, kuom ji nori buti:
1)ishmanancia Chi-sao (bei kitokius WT-WC fokusus) imtynininke...
2)ar
nepasimetancia parteri, bei kitose imtyniu peripetijose Winchiuniste.

Kiek zinau, tai Winchiunuose (abejuose) svarbia vieta uzima zmogu luoshinantis ar panashaus pobudzio veiksmai... Bet argi visada esi puolamas triju-penkiu prieshininku? Ar visada butina tam uzpuolikui sulauzyti keliuka, sutraishkyti kiaushelius arba net smugiu alkune ish virshaus sutrupinti jam pora stuburo slanksteliu???
Nusiblokavai (ar kitokiu budu ishvengei smugiu), paciupai neprieteliu, o po to parsigrioves ji sumazgai. O tada pasiteirauji apie jo tolimesnius ketinimus. Jei jo ketinimai radikaliai nesutampa su tavais, tai pavaishini pora-trejeta smugiu ir toliau siulai spresti ginca sau palankesne linkme. Na ir t.t....
Pagaliau net ir tuos pacius imtynininkus bus lengviau dauzyti partery, jeigu turesi bent jau shioki toki
parterini paruoshima...
Mixuojant tiek boksa, tiek karate su vinciunu gali ishkilti sunkumu, nes kaip ne kaip, o poziuriai i smugiavimo subtilybes visgi daugiau ar maziau skiriasi. O imtynes gi labiau
kuruoja ta sriti, kurios WC-WT lig ir privengia, todel shie stiliai labiau papildis vienas kita negu pjausis tarpusvyje.
P.S. Nors ish kitos puses paimkim Bruce Lee... Shis zmogelis mixavo ir WC, ir Boksa, ir dar gal pora kitu stiliu... Ir kazkodel tai negirdejau, kad jam tai prastai gaudavosi... Cia turbut, kaip kulinarijoje, jeigu maishai atatinkamomis proporcijomis atatinkamus produktus, tai gaunasi mishraine arba salotos (bent jau man shie patiekalai patinka). Taciau, jeigu maishimas atliekamas netinkamai, tai gaunasi
jovalas! O jovalas, kaip zinia, labiau kiauliu, o ne zmoniu maistas...